kilo veremiyorum :(

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Merhaba arkadaşlar. Derdim çok büyük değil de kafaya takınca büyüdü gitti işte. 61 kiloyum hedefim 53 fln ama veremiyorum ya uğraşıyorum bi türlü olmuyo. 2 haftadır sabahları yulaf ezmesi ve süt karıştırıp yiyordum, öğlen de okulda yemekhanede çıkan yemeklerden azar azar yiyordum akşam salata ve çorba yiyordum. Ama yok yani verememişim. Bi de akşamları 1 saat yürüyüş spor fln yaptım o kadar. Moralim berbat. Çok hızlı kilo alıp çok fazla uğraşarak kilo vermekten bıktım :((( help me

Merhaba arkadaşlar. Derdim çok büyük değil de kafaya takınca büyüdü gitti işte. 61 kiloyum hedefim 53 fln ama veremiyorum ya uğraşıyorum bi türlü olmuyo. 2 haftadır sabahları yulaf ezmesi ve süt karıştırıp yiyordum, öğlen de okulda yemekhanede çıkan yemeklerden azar azar yiyordum akşam salata ve çorba yiyordum. Ama yok yani verememişim. Bi de akşamları 1 saat yürüyüş spor fln yaptım o kadar. Moralim berbat. Çok hızlı kilo alıp çok fazla uğraşarak kilo vermekten bıktım :KK43:(( help me

Doktora görünüp tetkiklerinizi yaptırdınız mı?

Ben de karatay usulü besleneyim dedim
10 gün kurallara uydum, kilo almışım, bıraktım

Bazen vücut direniyor kilo vermeye. Özellikle de sizin gibi zaten çok kilolu değilseniz.
Yediklerinizi yazın bir kenara. Bazen az yedik gibi geliyor bize ama toplayınca limiti aşmış oluyoruz.

Bir de egzersizi ihmal etmeyin.

Ben de karatay usulü besleneyim dedim
10 gün kurallara uydum, kilo almışım, bıraktım

Bazen vücut direniyor kilo vermeye. Özellikle de sizin gibi zaten çok kilolu değilseniz.
Yediklerinizi yazın bir kenara. Bazen az yedik gibi geliyor bize ama toplayınca limiti aşmış oluyoruz.

Bir de egzersizi ihmal etmeyin.
Doğru aslında. Düşününce bazen ağzımın boş durmadığını farkediyorum zaten yemek yemiyorum diye. Leblebi uzun fln yiyorum habire :(

Merhaba arkadaşlar. Derdim çok büyük değil de kafaya takınca büyüdü gitti işte. 61 kiloyum hedefim 53 fln ama veremiyorum ya uğraşıyorum bi türlü olmuyo. 2 haftadır sabahları yulaf ezmesi ve süt karıştırıp yiyordum, öğlen de okulda yemekhanede çıkan yemeklerden azar azar yiyordum akşam salata ve çorba yiyordum. Ama yok yani verememişim. Bi de akşamları 1 saat yürüyüş spor fln yaptım o kadar. Moralim berbat. Çok hızlı kilo alıp çok fazla uğraşarak kilo vermekten bıktım :KK43:(( help me
Diyetisyene gidip metabolizma hızınızı ölçtürün.
Belkide yanlış besleniyorsunuzdur

karatay diyetiydi sanırsam bir tanıdığımın arkadası o yolla 13 kilo kadar vermiş herseyi yiyor ama ekmek yerine ceviz fındık tüketiyor avucla, bir arastırın bu diyette hic aç kalınmadan kilo veriliyor diye duymustum

14.cuma zayiflama yarismasina beklerim cnm. Birbirmize destek oluyoruz menulerde vs yardimci oluyoruz.

Inan buyuk dert degil ben 88den 69dustum 4.5 5 ayda yaza kadar hedefim var.
Sende duzenli,saglikli beslenme ile verebilirsin.

Bazen kahvaltı fırsatım olunca sabah 2 3 dilim yiyorum ama sadece kahvaltı da.
Ekmegi hayatindan cikarmalisin. Yapamiyosanda tam bugday ekmegi sabah kahvaltida iki dilim yersen senin icin yeterli olucaktir sabahlari mutlaka haslanmis yumurta ye tok tutuyor.
6dan sonra agzina bisey surme zamanla verirsin

Çok aç kalirsaniz kilo verilmiyor..
Bu şekilde verseniz bile fazlası ile geri döner..
Uykusuz kalınca da..
Stres yapınca da..
Sağlıklı beslenin 3 ara 3 ana öğün
Bu öğünlerde ne yemeniz gerektiğini biliyorsunuzdur yoksa diyetisyene gidin hemen hemen hepsi aynı şeyi söyler.. aklın yolu bir..
Sürekli olsun..
Spor da yapıyorsunuz erir gidersiniz:)

karatay diyetiydi sanırsam bir tanıdığımın arkadası o yolla 13 kilo kadar vermiş herseyi yiyor ama ekmek yerine ceviz fındık tüketiyor avucla, bir arastırın bu diyette hic aç kalınmadan kilo veriliyor diye duymustum
Kuruyemiş tüketiyorum aslında ama ara öğün daha çok tükettiğim de çok kilo vermediğimi farkettim aslında

Aslında gittim. Gerçi sormadım metabolizma hızı fln ama sorun yok dedi. Bilmiyorum ya sabah kahvaltıdan bi saat sonra acıkan biri olarak metabolizmamin hızlı olduğunu düşünüyorum :KK43:(
İşte bizim düşündüğümüz gibi işlemiyor vücudumuz
Sindirim sisteminizde sıkıntı varsa oda kilo vermenizi yavaşlatır

Back
X