kilo veremiyorum :(

14.cuma zayiflama yarismasina beklerim cnm. Birbirmize destek oluyoruz menulerde vs yardimci oluyoruz.

Inan buyuk dert degil ben 88den 69dustum 4.5 5 ayda yaza kadar hedefim var.
Sende duzenli,saglikli beslenme ile verebilirsin.
Ayy maşallah ne güzel ya.. Ben de sabırsızım sanırım ya hemen kilo vermek istiyorum

Merhaba arkadaşlar. Derdim çok büyük değil de kafaya takınca büyüdü gitti işte. 61 kiloyum hedefim 53 fln ama veremiyorum ya uğraşıyorum bi türlü olmuyo. 2 haftadır sabahları yulaf ezmesi ve süt karıştırıp yiyordum, öğlen de okulda yemekhanede çıkan yemeklerden azar azar yiyordum akşam salata ve çorba yiyordum. Ama yok yani verememişim. Bi de akşamları 1 saat yürüyüş spor fln yaptım o kadar. Moralim berbat. Çok hızlı kilo alıp çok fazla uğraşarak kilo vermekten bıktım :KK43:(( help me
Suyu ne kadar içiyosunuz ?

Merhaba arkadaşlar. Derdim çok büyük değil de kafaya takınca büyüdü gitti işte. 61 kiloyum hedefim 53 fln ama veremiyorum ya uğraşıyorum bi türlü olmuyo. 2 haftadır sabahları yulaf ezmesi ve süt karıştırıp yiyordum, öğlen de okulda yemekhanede çıkan yemeklerden azar azar yiyordum akşam salata ve çorba yiyordum. Ama yok yani verememişim. Bi de akşamları 1 saat yürüyüş spor fln yaptım o kadar. Moralim berbat. Çok hızlı kilo alıp çok fazla uğraşarak kilo vermekten bıktım :KK43:(( help me
Ya bende oyleyim ve moralim alt ust:(
56.5 kiloyum bu kiloda olmaktan nefret ediyorum. Simdi bazi arkadaslar bu duruma sasirabilir ama ben kiloyu tasiyamiyorum. Zor nefes almaya basliyorum. 1 kilo alinca sanki 5 kilo almis gibi hissediyorum hareketlerim nefesim herseyim kisitlaniyor gibi hissediyorum.

Yemegi kistim olmadi ac kaldim olmadi. Bu is yemekle olmayacak dedim kendimi spora verdim 10 gundur 25 dk kardiyo yapiyorum. 3 haftadir ekmek yemiyorum. Az yiyorum cogu seyden uzak duruyorum. Bugun tartiya ciktim kilom yine ayniydi:( o kadar moralim coktu ki niye bi ise yaramadi. Yada daha sonuc icin erkenmi biri bisey yazsin lutfen:(

Ya inan benden bahsetmissin şuan 61 kiloyum.ve 52 yi hiç gecmemistim. İki yaşında kızım var.emmeyi yeni bıraktı. Hamileyken bile 6 kilo aldım.ama ne olduysa emzirme döneminde oldu .

Şuan veremiyorum ve çok mutsuzum

Sabah kahvaltisinda haslanmis yumurta dereotu maydonoz domates bazen cok az patates kizartmasi.
Gun icinde bol su iciyorum.
Ogle 1 tabak corba
Aksamda o gun ne yemek yaptiysam bi tabak yemek
Bazen aralarda meyva veya cikolata yedigimde oluyor.
Sporla vucudum sikilasti. Tas gibi oldum resmen ama neden kilo veremiyom anlamadim
cadiprensesss cadiprensesss

Ya bende oyleyim ve moralim alt ust:KK43:
56.5 kiloyum bu kiloda olmaktan nefret ediyorum. Simdi bazi arkadaslar bu duruma sasirabilir ama ben kiloyu tasiyamiyorum. Zor nefes almaya basliyorum. 1 kilo alinca sanki 5 kilo almis gibi hissediyorum hareketlerim nefesim herseyim kisitlaniyor gibi hissediyorum.

Yemegi kistim olmadi ac kaldim olmadi. Bu is yemekle olmayacak dedim kendimi spora verdim 10 gundur 25 dk kardiyo yapiyorum. 3 haftadir ekmek yemiyorum. Az yiyorum cogu seyden uzak duruyorum. Bugun tartiya ciktim kilom yine ayniydi:KK43: o kadar moralim coktu ki niye bi ise yaramadi. Yada daha sonuc icin erkenmi biri bisey yazsin lutfen:KK43:
Kendinizi aç bırakınca kilo veremezsiniz, şeker, tuz, un, yağ bunlardan uzak durcaksiniz sabah kahvaltıda maydonoz nane dereotu vs. Yeşillik türü bol yetin domates salatalık biraz peynir 4-5 tane zeytin 1 tane haşlanmış yumurta ekmek olarakda tam buğday ekmegi kullanın ama günlük en fazla 3 dilim, iki saat sonra ara öğün yapın tarçınlı süt olabilir yada şekersiz kahve olabilir iki saat sonrada öğlen yemeği yeyin bunada sebze yemeği yada ızgara et yada haşlama et tavuk, yine 2 saat sonra ara öğün yapın 10 tane fındık, yada 10 tane çam fıstığı yada 2 tane ceviz yine 2-3 saat sonra akşam yemeği yiyin çorba olabilir sebze yemeği olabilir salata olabilir ama pirinç pilavı ve patatesden uzak durun ayrıca akşam 6 dan sonra bişey yemeyin bol su için gün içinde 2,5 -3 Litre gazlı içecekler ve meyveli sodadanda uzak durun bakın nasıl gidecek kilolar ;)

Sabah kahvaltisinda haslanmis yumurta dereotu maydonoz domates bazen cok az patates kizartmasi.
Gun icinde bol su iciyorum.
Ogle 1 tabak corba
Aksamda o gun ne yemek yaptiysam bi tabak yemek
Bazen aralarda meyva veya cikolata yedigimde oluyor.
Sporla vucudum sikilasti. Tas gibi oldum resmen ama neden kilo veremiyom anlamadim
cadiprensesss cadiprensesss
Çikolatayı bitter çikolata yemek şartıyla ama çok az yiyebilirsin canım,meyvede de şeker olduğu için ye ama aşırıya kaçmadan ye

Gi diyeti yapin ,metin ozataya ait bir uygulasma az kalmadasn verirsiniz ,bazen yediginiz meyve bile fazla gelir veremezsiniz ,en ufak kansizlik bile sorun yaratir ,
Yeme gunlugu tutun ,neyi ne kadar yedigini not et ,birde bol su ic

Bilmiyom ki artik ne yapalim nerelere gidelim biz :işsiz:
Ben de aynı durumdayım.
Ya böyle diyince yanlış diyorlar ama bi ünlü vardı güneşi gördüm dizisindeki bugday tenli çocuk ismini unuttum. Onun ropörtajina denk gelmistim bu kadar fit nasıl kaliyorsunuz sorusuna kahvalti haric diger öğünlerde sadece salata yiyormus. Hatta set aralarinda bile salata yiyip spor yapiyormus.
Ne kadar sağlıksız ama gel gör ki çocuk çok fit yakışıklı yani :deli:

Back
X