kilo veremiyorum :(

10 senedir diyetisyene gidiyorum.
N3 zaman dediklerini yapmasam kilo alıyorum.
Kesinlikle doktora git.
Her bünye farklıdır.
Hee bünye farklı bir diyet uygulamalı.

60 kiloyum kahvaltı olarak yulaf ezmesi ve biraz Light müsli karıştırıp yiyorum öğlenleri atıyorum dün sulu yemek bezelye vardı ondan aldım biraz çorba içiyorum meyve olursa yiyorum. Akşam salata ve çorba üstüne de leblebi ve üzüm atiyodum
Canım müsli den bende denedim müsli yediğim zaman kilo veremiyordum gece yatarken yiycegin bi kür öneriyim sana 3 kaşık ev yoğurdu yarım limon 1 tatlı kaşığı pul biber bunları karıştır yatmadan yarım saat önce ye 15 gün uygula ben bu yazdığım kür ve listeyle 1,5-2 ay gibi bi sürede 10 Kilo verdim ;) bende hiç veremiyordum kilo vermede limon ve acı da çok etkili, bazı öğünlerde 1 kase yoğurdun içine meyve doğrayıp öylede yiyebilirsin

Canım müsli den bende denedim müsli yediğim zaman kilo veremiyordum gece yatarken yiycegin bi kür öneriyim sana 3 kaşık ev yoğurdu yarım limon 1 tatlı kaşığı pul biber bunları karıştır yatmadan yarım saat önce ye 15 gün uygula ben bu yazdığım kür ve listeyle 1,5-2 ay gibi bi sürede 10 Kilo verdim :KK66: bende hiç veremiyordum kilo vermede limon ve acı da çok etkili, bazı öğünlerde 1 kase yoğurdun içine meyve doğrayıp öylede yiyebilirsin
Evet müsli tok tutuyor ama kilo verme konusunda bi etkisi yok gerçekten. Buna ek olarak birsey yaptınız mı?

Evet müsli tok tutuyor ama kilo verme konusunda bi etkisi yok gerçekten. Buna ek olarak birsey yaptınız mı?
İlk 20 gün falan yürüyüş yaptım günlük 1 saat sonra ayağımı ağritinca yürüyüşü bıraktım evde leslıe yapıyordum bu aralar hiçbirini yapamıyorum ama yinede kilo almıyorum, yağ,şeker, tuz, un, aburcubur, bunlardan uzak durduktan sonra gerisi geliyor zaten ben birde içtiğim suyun içine 1 tane çubuk tarçın atıp içiyordum şu bitince tekrar içine su dolduruyordum her gün çubuk tarçını yeniliyordum metabolizmayi hızlandırıyor tarçın da

Back
X