Kilo verip hedefine ulaşan bayanlar bakarmısınız lütfen ???

semiha91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2012
474
1
26
Tokat
kızlar merak ediyorum ne kadar kilo verdiniz ve nasıl verdiniz neler yaptınızz banada yardımcı olur musunuz

kızlar merak ediyorum ne kadar kilo verdiniz ve nasıl verdiniz neler yaptınızz banada yardımcı olur musunuz

tamda bende bu konu ile ilgili başlık açmıştım:))

ben günde 20 dk yürüyüş ve bitki çayıı ile başladım ağır yapamam diyet bebek emziriyorum
1 mayısta şuan 5 kg vermişim içtiğim çay bol bol wc çıkartıyor:)

Kasım ayından beri 15 kilo verdim yavaş gitti benim kilolar :) öğrenci olduğum için sporda pek yapamadım 20dkyı geçmemiştir.Yeşilçay içtim günde 2 fincan ,akşam 6dan sonra yemek yemedim başta çok zor geliyodu :) , ekmek hiç yemedim yada günde bir dilim yedim.

karatayı araştır tatlım soğuk moğuk gelmesin ben de 14 kilo kadar verdim sıkıntı çekmeden bunalmadan kendimi yıpratmadan sağlıklı gıdalardan doya doya yiyerek mutlu huzurlu

Bende evlenmeden 4 ay önce dukana başlamıştım diyetten 4 ayda 20 kilo verdim bu sefer sarkma oldu ondanda bazı egzersizler
mekik,10 dk yürüyüş.... derken hedefime ulaştım :)

çok sıkı olmuştu ama sonuç BAŞARILI + 12'sinde balayında rahat rahat bikinimi giyicem hehehe

daha hedefime ulaşmadım ama 2 ayda 8 kilo verdim jillian ın shred ve rippedını yaptım onun dışında dondurma kuruyemiş çikolatayı kesmedim dengelemeye çalıştım sadece şimdi verilecek bi 10 daha var yine jillianlayım işe yarıyor :))

bende akşam 7 den sonra birşey yemedim, gün içinde porsiyonlarımı küçülterek dilediğim herşeyi yedim. 66.5 tan 52.5 a düşerek 4 ayda 14 kilo verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…