- 9 Ekim 2020
- 815
- 1.081
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Öyle düşünme bak 12 kilo vermişsin devamı da gelecek bir şeyler yeme isteğini havuç ,salatalık gibi şeylerle geçiştir120 kilodan 108 e düştüm ama hala canım hamurlu şeyler çekiyor
azıcık şekerim düşse yemeğe saldırıyorum.
napıcam ben hala hatrı sayılır şekilde obezim
Sekerinizin düştüğünü nerden biliyorsunuz? Ölçüp öyle mi yemeğe saldırıyorsunuz? Kilo vermek uzun bir yol ama en sagliklisi dengeli ,zamana yayılmış ve wellness yaşam tarzı ile birleşeni.Benim de günlüğüm var burda.1,5 ayda 7 kilo verdim.77 kiloyum şu an ve grip olduğum için günlüğüme yazamıyorum.120 kilodan 108 e düştüm ama hala canım hamurlu şeyler çekiyor
dengeli yiyorum ekmek çok yemiyorumKilo verme sürecinde ne yaptiniz? Mesela ekmegi komple kestiniz mi? Eger öyle ise vücut karbonhidrat istegini bu sekilde yansitiyor olabilir.
Mesela her öğün 1-2 dilim tam bugday ekmegi yiyebilirsiniz ne bileyim duzenli ve dengeli besleniyorsaniz bu duygusal aclik da olabilir
Cano aramıza hoşgeldin ben de 6 hafta diyet yapıp 7 kilo verdikten sonra tatil memleket derken bakalım kaç kilo almışım eve gidince belli olacakdengeli yiyorum ekmek çok yemiyorum
yedşkçe daha çok canım çekiyor onun yerine azıcık bulgur pilavı fln
Tarçınlı su denedin mi ?120 kilodan 108 e düştüm ama hala canım hamurlu şeyler çekiyor
Diyet gruplari var burada onlara katilabilirsindengeli yiyorum ekmek çok yemiyorum
yedşkçe daha çok canım çekiyor onun yerine azıcık bulgur pilavı fln
Aaa ayni durumdayiz kiz milyoner :) benim de annem kardeşim bende. Onlar gidince kendi duzenimi kuracagim.insallahCano aramıza hoşgeldin ben de 6 hafta diyet yapıp 7 kilo verdikten sonra tatil memleket derken bakalım kaç kilo almışım eve gidince belli olacak
Bi de ailem yanıma gelecek onlar varken çok zor diyet yapmak
Allah yardımcımız olsun
Ben Ahmet apa ile verdim. biraz zor ama hem çok güzel sonuç veren hem de aç kalmadığın bir diyet araştır istersen
Evime gidince yeniden tekrar başlayacağım inşallah amin
Diyetsavar ya bu aile denen şeyAaa ayni durumdayiz kiz milyoner :) benim de annem kardeşim bende. Onlar gidince kendi duzenimi kuracagim.insallah
Tup mide ameliyatıni sorsan120 kilodan 108 e düştüm ama hala canım hamurlu şeyler çekiyor
Arkadaşımın eşi balon yuttu boğazını tutmadığı için yine kilo almaya başlamışTup mide ameliyatıni sorsan
120 kilodan 108 e düştüm ama hala canım hamurlu şeyler çekiyor
Kııııızzz eski konularına baktım da eyvah eyvahAna vanessa gelmişSevişmek kalori yaktırıyormuş vanessacım haberin olsun kilo vermene yardımcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?