Kilo Veriyorum Ama Belli Olmuyor.

betrayal

Piraye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
706
56
323
Kızlar ben 2 haftada 6 kilo verdim. 67 kilodan 61'e düştüm.
Kıyafetlerimde belli oluyor hafif bollaşma falan ama kime sorsam yok diyor yada çok az diyor.
Ablam etlerin sıkılaşıyor dedi ama moralim çok bozuldu. Belli olmadığı için diyeti bırakmayı bile düşündüm.
Ama bırakmadım. Bi bilgisi olan var mı kızlar? Ablamın dediği gibi midir sizce?

bencede etlerin sıkılaşıyyordur ama sakına bırakma bak ben veremiyorum sakın ümidini yiirme belli olur azda olsa belli oluyodur canım şimdi kimse kilo veremiyo bende verdiğim zamanları hatırlıorum da çekemedikleri için söylemiyorlardır sen devam et belli olacaktır. :32:

ne güzel iste 6 kilo vermissin belki daha verdikce anlasilir neden birakiyosun ki helal olsun bayaği iyi vermissin :) ne diyeti yapiyosun peki?

Bence de sıkılaşıyorsundur.Hem sen kıyafetlerimden belli diyorsun o yüzden boşver etrafındaki insanların dediklerini.Bence Büyük bir azimle devam etmelisin.Diyet olarak ne uyguluyorsun peki ?2 haftada 6 kilo çok süper çünkü :)

ne güzel iste 6 kilo vermissin belki daha verdikce anlasilir neden birakiyosun ki helal olsun bayaği iyi vermissin :) ne diyeti yapiyosun peki?
özel bi diyet yapmıyoum. yediklerimi kıstım ekmeği şekeri bıraktım öğünlerimi azalttım spor yaptım ve aç kalmadan çok rahat verdim. :D bol bol su içtim bide.

Bence de sıkılaşıyorsundur.Hem sen kıyafetlerimden belli diyorsun o yüzden boşver etrafındaki insanların dediklerini.Bence Büyük bir azimle devam etmelisin.Diyet olarak ne uyguluyorsun peki ?2 haftada 6 kilo çok süper çünkü :)

özel bi diyet yapmıyoum. yediklerimi kıstım ekmeği şekeri bıraktım öğünlerimi azalttım spor yaptım ve aç kalmadan çok rahat verdim. :D bol bol su içtim bide. bencede çok iyi ve şuan bile çok iyi gidiyorum. :D

bencede etlerin sıkılaşıyyordur ama sakına bırakma bak ben veremiyorum sakın ümidini yiirme belli olur azda olsa belli oluyodur canım şimdi kimse kilo veremiyo bende verdiğim zamanları hatırlıorum da çekemedikleri için söylemiyorlardır sen devam et belli olacaktır. :32:
bi arkadaşımda benim gibi şişko :D oda güya diyetteydi sürekli çikolatalar falan ben ona soruyorum hayır diyo kesin kıskanıyo. :D

kimsenin sözüne kulak asma
kilo vermek bir irade işidir ve kilo veren insan kıskanılır bunu unutma. çünkü çoğu insan iradesine sahip çıkamaz.

ben 30 kilo verdim yaklaşık 5 beden inceldim. ilk 15-20 kiloyu verene kadar kimse doğru düzgün zayıflamışsın demiyodu. ilk 10 kilo verdim dediğimde hadi canım 10 gr mı verdin belli olmuyo diyolardı. sonra iyice zayıfladım, yaz geldi, inceleri giymeye başladık herkes şok oldu. biz senin zayıflıycana inanmıyoduk diye itiraflarda bulunanlar da oldu.

yani diyeceğim o ki belli olmuyo falan deme. asıl farkı sen kendin hissediyosan sorun yok sakın bırakma.

Back
X