Tebrikler cnm ! 67 den 58 e düşebiliyorsan , 63 den 57 ye hayli hayli düşersin!kaydirigubbakcemile5
merhaba herkese bende 67 kilodan 58 kiloya düşmüştüm ama son bir kaç haftadır çok düzensiz beslendim 63 kilo oldum okadar mutsuzumki inanılmaz rahatsızlık duyuyorum boyum 169 cm olduğundan kaldırıyorum ama artık kendime dur deme zamanı geldisanırım şu saatten itibaren sağlıklı beslenmeye başlıyorum un ve şekeri çıkarıyorum hayatımdan günde en fazla 1 tatlı kaşığı zeytinyağı kullanacağım burda hepinizin önünde söz veriyorum yarın sabah tartılacam ve bir hafta içinde neler yaptığımı bir bir yazacağım ve bir hafta sonra sonucu sizlerle paylaşacağım benimle aynı sorunu yaşayan varsa yazsın lütfen birbirimizden güç aldığımızda daha kolay başaracağımızı düşünüyorum(hedef 57 kilo)
valla bencede.bayanssulusmile1.69 boy için 63 kilo hiç de kötü değil, hatta tam kıvamındasın kaydirigubbakcemile3 Neden bu kadar dert yapıyorsun ki? 38 beden de iyi, illa ki 36 beden olmak gerekmez :) Hırpalama kendini :1hug:
1.69 boy için 63 kilo hiç de kötü değil, hatta tam kıvamındasın kaydirigubbakcemile3 Neden bu kadar dert yapıyorsun ki? 38 beden de iyi, illa ki 36 beden olmak gerekmez :) Hırpalama kendini :1hug:
inş istediğin kiloya en yakın zamanda ulaşırsın tatlımolumunekankayizsmile
Okurken kendimi görür gibi oldum :) Benim de boyum 1.69 cm, yılardır 67 kilo civarındaydım arada veriyodum alıyodum vs ama memnun değildim kilomdan, en son 70'e yaklaşınca dur bakalım dedim. Şuan 63.5 kiloyum ve benim de hedefim 57-58 kilo:)
evet tatlım sende benim gibi üzerinde 5 kilo yük taşımak istemiyorsun anlaşılan üzerimizden atıp kurtulmak en doğrusu..
hertürlü sorunumu ciddiye alıp üzerine yürürüm ve daha fazla büyümeden çözümlemeye çalışırım bu benim hayat felsefem sende bunun bilincinde olduğundan dolayı tebrik ediyorum seni..alkisalkisalkis
Teşekkür ederim. Bence çok haklısın. Hem şuan gencim ileride bu kiloları vermem zorlaşıcak üzerine yenileri eklenicek bi bakmışsın artık 5 değil 15 kilo fazlam var. Bu yüzden dikkat etmek en iyisi. Yalnız ben 63.5'de takıldım ya günlerdir moralim bozuluyo.
amanın bend e58 olmak istiyorum =))))
tam desteğim sana canım hayat boyu hiç 38 beden olmadım hihihihi
olurmuyum ki dersiniz
ama olursa sırf bu form sayesinde olacaq ve buyük bi sevaba gireceksiniz hee =)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?