kilo verme sürecim...

Kahvaltiyi sağlam yapmışsın tatlım:)
Ya benim midem ağrıdı ve çok bulantı oldu az önce bıraktı bilmiyom belkide regl olduğum için mi anlamadım:( bi tanne eti karam gurme yedim ve akşama
3 kepçe mercimek çorbası
0.5 porsiyon salata
0.5 dilim çavdar

Cokmu olmus ya cokta doymamistim aslinda :)) bazen oluyo reglide bulanti daha onceleride oluyomuydu yada lapayi yerken tiksindinmi zorlami yedin acep zorla yiyince biseyi sonradan cok bulanti yapiyo zorlama bosver ayran detoxunu inceledinmi bana hos geldi

Cokmu olmus ya cokta doymamistim aslinda :)) bazen oluyo reglide bulanti daha onceleride oluyomuydu yada lapayi yerken tiksindinmi zorlami yedin acep zorla yiyince biseyi sonradan cok bulanti yapiyo zorlama bosver ayran detoxunu inceledinmi bana hos geldi

Pek öle tekduze beslenemiyorum galiba ben ya bakalım regl oldum kilo gidecek mi hiç gitmezse o zaman tekrar denemeye kalkarim.

45 dk dan fazla yürüdüm ustunede 3 top dondurma yedim :)
Tatlim sen nerelisin o corbayi eşimin aileside yapiyo Kırıkkale li eşim .

Kilom 72.2 di
Bu sabah 72 olmuşum
Kahvaltı 2.5 kepçe mercimek çorbası
0.5 dilim kepekli ekmek

Öğle 3 kepçe mercimek çorbası
0.5 dilim kepekli ekmek

Kilom 72.2 di
Bu sabah 72 olmuşum
Kahvaltı 2.5 kepçe mercimek çorbası
0.5 dilim kepekli ekmek

Öğle 3 kepçe mercimek çorbası
0.5 dilim kepekli ekmek

Canim mercimegin kalorisi cok degilmi yani kepcelerin fazla geldi bana
bende bugun 62.1 geldim gecem hafta 64 tum ayrica regliydim baya bi odem attim galiba
sabah+oglen
1 krep
1domates+salatalik
1kk peynir
6zeytin
papatya cayi

Kalorisi toplamda 5.5 kepçe nin 308 kalori.
Canım birsey yemek istemedi sütüm olsun diye evde vardı içtim bende.
Mas ya sen 2 kilo guzel vermissin mas.
Bende dün oldum regl bakalım 200 gr gitti şimdilik ya kaldım 72 de kafayı yicem ax kaldı. :( ya uff yaaa

Kalorisi toplamda 5.5 kepçe nin 308 kalori.
Canım birsey yemek istemedi sütüm olsun diye evde vardı içtim bende.
Mas ya sen 2 kilo guzel vermissin mas.
Bende dün oldum regl bakalım 200 gr gitti şimdilik ya kaldım 72 de kafayı yicem ax kaldı. :( ya uff yaaa

Saol canim ilk hizli veriliyo ya bide regliydim o zaman ondan hizli oldu galiba bundan sonra yavas olur . Seninde gider merak etme. Bende aksama ne yesem diye dusunuyodum buldum mercimek corbasi :)) ben benim kullandigim sitede mercimek corbasini kepceyi porsiyon olarak giriyomusum ondan cok cikiyomus

Eğer regl sonrasında veremezsem yöntem degistiricem heralde. Bende akşama köfte yapıcam kayinvalidem geliyo 6 gün falan kalacak işte.

Sabah 1 fincan tarçınlı rezene çayı
2 yk labne peynir
4adet zeytin
50 gr domates + 0.5 salatalık
40gr yumurta haşlama
0.5 kepekli ekmek + 0.25 lavas

Back
X