- 14 Mart 2025
- 23
- 12
- 3
- 24
- Konu Sahibi hmbidusunelim
-
Koştum geldim bacım. Ama bir taraftan da mantı yiyorum şuan. Varsa tavsiyen dinliyorumKızlar selam, birbirimizi motive edip kilo vermek amacıyla konu açmıştım ama ne yazıkki kimsenin ilgisini çekmedi. Belki yeniden ilginizi çeker şimdiden 1 kg vermişim henüz bir haftadır yapıyorum ve emziriyorum.
İsterseniz size neler yaptıklarımı söyleyebilirim. O benim de bırakmamak için motivasyona ihtiyacım var.
Bdvye bırakmayın kafikoştum! nereye bırakabiliriz fazla kilolarımızı?
Sakin olun ve o tabağı yavaşça yere bırakınKoştum geldim bacım. Ama bir taraftan da mantı yiyorum şuan. Varsa tavsiyen dinliyorum
Bu saatte mantı yiyen için artık çok geçSakin olun ve o tabağı yavaşça yere bırakın
Allah'tan az önce yemek yedim de canım mantı çekmedi bu saatteBu saatte mantı yiyen için artık çok geç
Hepiniz göbüş yapacaksınızAllah'tan az önce yemek yedim de canım mantı çekmedi bu saatte
Hepiniz göbüş yapacaksınız
Bol su, bol probiyotik, bol yeşillik ve az şekerli meyve yiyin bu sıcaklarda, bikini giyeceksiniz olmaz ama böyle
Bilmiyordum, dikkat ederimHepiniz göbüş yapacaksınız
Bol su, bol probiyotik, bol yeşillik ve az şekerli meyve yiyin bu sıcaklarda, bikini giyeceksiniz olmaz ama böyle
Bol mantı, bol makarna, bol bira diyorum benHepiniz göbüş yapacaksınız
Bira tamam da yanına midye gider, kalamar gider, pattis gider mantı makarna neBol mantı, bol makarna, bol bira diyorum ben
Ahah bira her şeyle gider, mantı hariç tabiiBira tamam da yanına midye gider, kalamar gider, pattis gider mantı makarna ne
Anlayışınız için teşekkür ederim, kilo verme tüyolarınızı yazın, siz bize bakmayın kilo KK’nın kanayan yarasıBilmiyordum , dikkat ederim
Bu topikte yazabilirsiniz, konunuzu bdvden taşıdım çünküBurada konu açmak yasakmış, neler yaptığımı profilimde yeni konu açıp paylaşacağım. Lütfen birbirimize destek olalım kurtulalım fazla kilolardan
Ahah bira her şeyle gider, mantı hariç tabii
Sonra vay efendim bira göbeği yaptım diye sızlanıyorum.
Bazen kilo alıyorum diye yemeği azaltıp biraya devam ediyorum. Annem "tam tersini yapıp birayı azaltsan daha mantıklı değil mi" diyor. "Bira içebilmek için yemeği azaltıyorum, kontenjanı biraya ayırıyorum" diyorum. Bence çok mantıklı bir çözüm
Aynen ablacım mesela lahmacunun içinde booolll bollll mevsim yeşillikleri yerim, çiğköfteyi yeşilliklere sararım, yanına da ayran (probiyotik sonuçta)Hepiniz göbüş yapacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?