Asla ama asla kilo alacağım diyetisyene gideğim aklıma gelmezdi, hatta kilolu insanları yadırgar bu kilosunda hala fast food yıyor derdım. Sanırım yadırdagımdan dolayı hastalıgım sebebı ıle kortızon kullandım ve seneledır 56-57 olan ben 70oldum! yavas yavas tartı yükseliyordu 61-62 veririm sporla dedim , sonra 65-66 göstermıyorum dedım. En son 70'dim!! boyum 1,63 siz düşünün.. Spora gidiyorum 30 dk yürüyüp sıkılıyorum aman altın çilek hapı alcam bı ayda 4 kılo veririm diyorum.Aldım da nitekim hapı,1,5 ay kullandım zerre değişmedi kilom. Aman tanrım kıyafetlerim olmuyor geçen sene S giyen ben L zorluyor!! hemen diyetisyene gittim. Hayatımda ilk kez diyet yaptım ve bu beni çok zorladı.. Kilolarım gitmiyor..
Deliricem, ben ki fırtınalar estirirdim. ben ki egosu tavan bir insandım. Al kaldım mı böyle ? dombiş dombiş..
hoopp hemen diyete ağırlık verdim derkenn
65-64 - 63 hop 59 Oldum :)
Diyetim 15 günlüktü,yani ayda 2 kez doktora gittim. Şu da var harika bi diyetisyen inanılmaz motive etti.O sıkıcı diyetlerden vermedi.2hafta da bir diyetimi değiştirdi.
En son geçen cumartesi gittim 59Kg. bu tarif edilemez !!! Ama şu var spor yaptım 60dk 6.0 hızında rampada yürüdüm.haftada 3kez. ve sonuc 15 gunde 2kg 700gr :)
Diyetim şu şekilde idi..
HER ÖĞÜNDEN ÖNCE 2 BARDAK SU
Sabah:nesfit+süt
10:00 : light süt+meyve
12:00 : salata(etli,tavuklu,peynirli)
15:00 : light süt+meyve
18:00 : sebze+yogurt
20:00 : light süt+meyve
bu yukarıdaki diyetım son hafta dıyetım ondan böyle sıkıcı. daha oncekılerde haftada 2 kez kaçak hakkım vardı. Öğlenleri çöp şiş yiyebiliyordum.
Diyetisyeni soracak olursanız özelden ismini beyan ederim..
Darısı sızın basınıza kızlar, kaldı 4 kg bende :)
öptüm şekerler.

Deliricem, ben ki fırtınalar estirirdim. ben ki egosu tavan bir insandım. Al kaldım mı böyle ? dombiş dombiş..
hoopp hemen diyete ağırlık verdim derkenn
65-64 - 63 hop 59 Oldum :)
Diyetim 15 günlüktü,yani ayda 2 kez doktora gittim. Şu da var harika bi diyetisyen inanılmaz motive etti.O sıkıcı diyetlerden vermedi.2hafta da bir diyetimi değiştirdi.
En son geçen cumartesi gittim 59Kg. bu tarif edilemez !!! Ama şu var spor yaptım 60dk 6.0 hızında rampada yürüdüm.haftada 3kez. ve sonuc 15 gunde 2kg 700gr :)
Diyetim şu şekilde idi..
HER ÖĞÜNDEN ÖNCE 2 BARDAK SU
Sabah:nesfit+süt
10:00 : light süt+meyve
12:00 : salata(etli,tavuklu,peynirli)
15:00 : light süt+meyve
18:00 : sebze+yogurt
20:00 : light süt+meyve
bu yukarıdaki diyetım son hafta dıyetım ondan böyle sıkıcı. daha oncekılerde haftada 2 kez kaçak hakkım vardı. Öğlenleri çöp şiş yiyebiliyordum.
Diyetisyeni soracak olursanız özelden ismini beyan ederim..
Darısı sızın basınıza kızlar, kaldı 4 kg bende :)
öptüm şekerler.

Son düzenleme: