Kilo vermem durdu diyenler buraya

yasamrenk

Emek verirsen sonucunu alırsın
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2009
1.265
338
698
EVETTTT BAYANLAR
YAZ GELDİ HEPİMİZİ KİLO VERME TELAŞI SARDI BİR KISMIMIZ UZUN ZAMANDIR DİYETTEYİZ VE HEPİMİZİN DERDİ BİR SÜRE SONRA KİLO VERMEMİZ DURUYOR VE MOTİVASYONUMUZ DÜŞÜYOR BENDE 5 HAFTADIR DİYETTEYİM NE ZAMAN KİLO VERMEM DURURSA AŞAĞIDA GÖRMÜŞ OLDUĞUNUZ DİYETİ UYGULUYORUM AMA SADECE İLK 3 GÜNLÜK KISMINI HER SEFERİNDEDE EN AZ 1.5 KİLO VERİYORUM HEMDE 3 GÜNDE

başlangiç kilom: 67.6

1.gün:66.9
2.gün:66.6
iki günde 1 kilo eeeeee daha ne olsun :119::119:

PATATES DİYETİ

Hedef kilo : Haftada ortalama 5 - 6 kilo verebilirsiniz
Hedef kalori : 600 Kcal bos
Günlük Menüler

1. Gün
Sabah: 2 orta boy patates (haşlanmış) Öğle: 2 orta boy patates (haşlanmış)
Akşam: 3 orta boy patates (haşlanmış)

2. Gün
Akşam: 2 orta boy patates (haşlanmış)

3. Gün
Akşam: 3 orta boy patates (haşlanmış)

Son düzenleme:
Ben yarin basliycam kizlar siddetle tavsiye ederim defalarca denedim hepsinde kilo verdim hemde kalici kilo birakinca kilo almiyorsunuz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Resimli bir sekilde paylasicam hergun tartida kilomun giden gramlari tek tek koyucam

Buna benzer bi tane daha vardi o kisi 1 ay yapmis 20 kilo vermis ne kadar dogru yanlis bilemem tabi :) ben cesaret edemedim ama suan diyetteyim biterse deneyebilirim :)

Buna benzer bi tane daha vardi o kisi 1 ay yapmis 20 kilo vermis ne kadar dogru yanlis bilemem tabi :) ben cesaret edemedim ama suan diyetteyim biterse deneyebilirim :)

sürekli yapılması çok yanlış bence ben zaten 1 hafta bile yapmiyacağım 3 gün yapıyorum

Biraz zor ama beyinde bitirdikten sonra acligi hissetmiyorsunuz inanin bana

Sen ne tur bi diyet yapiyorsun kac kilosun

Ben su an hollywood diyeti yapiyorum.1 hafta bitti simdi 2 gun ara vericem pazar gunu tekrar baslicam yani. 1 hafta oldu iste yapali 2 kilo verdim. 68.3 um suan :) cok var benim vermem gereken

Ben suan 67.5 felanim 60kilo olmak istiyorum 7kilom kaldi yani ramazana kadarda bitirmek istiyorum bu diyet isini kilolarimiz ayni senin hedefin ney

Benim 55 ama 60 olsamda olur tabi yok demem :) zaten 60 altina dusunce hasta gibi duruyorum ama zayifliyim de artik :) bu yazdigin diyeti 1 hafta yapinca kac kilo veriliyor bilio musun?

Benim 55 ama 60 olsamda olur tabi yok demem :) zaten 60 altina dusunce hasta gibi duruyorum ama zayifliyim de artik :) bu yazdigin diyeti 1 hafta yapinca kac kilo veriliyor bilio musun?

Hic bir hafta yapmadim yapamadim en fazla 5gun yaptim ama ilk3gun gidiyor asil kilo sonraki gunler 100 gr felan gidiyor onun icin ilk 3gunu yapmak yeterli

Ohhhh misss patateslerimi yedim biraz tuz attim isterseniz baharatta atabilirsiniz sekersiz cayimida ictim :)

bu sabahki kilom tam olarak 67.6 bakalım yarın sabah kaç olacak

tahminim 66.9 yada 67.0 tecrübeyle sabit

Topikin hayırlı olsun canımmm
Ah ah bi ben yapamıyorum şu patatesi belki Pazartesi yaparım. Çünkü bugün annemdeyim yarın kahvaltıya davetliyiz bi yere. Eğer kahvaltıda az yersem yarın başlarım sence olur mu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşekkürler ederim olur canim tabiki pazartesi baslayabilirsen bekliyorum buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…