Benim de kilo alımım yavaşladı. Yaklaşık 3 hafta önce başladım diyete. İlk hafta 3 kilo birden gitti. Sonra biraz yavaşladı ama durdu resmen. Tabi abur cuburu kesip, spor yapmaya başlayınca birden verdim kiloyu ama bu sefer de ya sporu arttırmak gerek ya da yemede biraz farklı şeyler yapmak lazım diyerek, en azından haftasonu (haftaiçi çalıştığım için uygulanmıyor pek) illaki kahvaltıda şunu yiyecem bunu yiyecem demedim (ender saraçın önerilerini kısmen uygulamaya çalışıyorum) direk öğleden sonra yedim ve işe yaradı. Arada böyle vücudu şaşırtacak şeyler yapmak lazım. Sürekli aç kalarak zayıflamak değil de hergün kahvaltı yapılmazsa o da sorun olur ama bence haftada 1 kere en azından bu şekilde belli bir aralıkta (illaki kahvaltı olması gerekmiyor) aç kalmak gerekiyor. Aç kalmak derken de; mesela haftasonu akşam acıktım iki tane kuru kayısının içine ceviz koyup yedim. Hemen kesiyor zaten.
Belli bir kiloyu verdikten sonra da arada da çok abartı olmamak kaydıyla insan kaçamak yapmalı diye düşünüyorum.
Ama genelde bana denilen her zaman diyet yaparken duraklama dönemleri olur, bu dönemlerin sonunda birden kilo verirsin sen de şaşırırsın.