Kilo vermem durdu, ne yapabilirim?

ifsumnadial

Rütbem Yok:)
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
484
11
118
Avusturya
Selam Arkadaslar ben 4 haftadir diyetteyim diyette denmez aslinda yediklerime dikkat ediyorum tatliyi abur cuburu biraktim ve bir tabak yerine yarim tabak yiyorum yemeklerimi yagsiz yapiyorum.mutlaka aksam yemeginden önce bir kase corba iciyorum 3 haftada 6 kilo verdim ayrica yüzüyorum haftada 3 gün 1 saat.neyse asil soruma geleyim kilo vermem durdu 1 gram dahi veremedim 1 haftadir sizce ne yapmam gerekiyor vücud alisti sanirim bu degisikliye daha agir sporlarami yönelmem gerekiyo sizce.yoksa yemegi biraz dahami kesmem gerekiyo.yorumlariniz icin simdiden tskler

Hiç birşey yapmana gerek yok canım.. 15 güne verirsin yeniden kilo önce böyle az az takılmalar başlayacak sonra gittikçe kilo vermen yavaşlayacak daha diyete yeni başlamışsın böyle devam et..
Takılmaları kafana takma ne kadar uzun sürede verirsen okadar kalıcı kilo kontrolü sağlayacaksın..

cellestial tesekkür ederim yorumun icin kilo veremedim bir haftadir dedim ama veriyorum galiba bugün tartildim 1 kilo daha gitmis.evet dogru diyosun yavas yavas vermek daha iyi birden verince iki kati geri aliyosun kilolari.

merguana sen nasil yapiyosun diyetini.herseyi azaltmak yetmiyo sekeri bile azaltmicaksin tamamen birakicaksin haftada birgün kendinize birgün verebilirsiniz kendinize diyo cogu kisi ama ben onuda yapmiyorum gecen hafta dogum günümde pastamdan bile dilimin yarisinin yarisini yedim tadimlik yani dilimde ayni tat tadimlikta maksat nevsi köreltmek ve tabiki spor kalori yakmadikca yemegi azaltsan bile kaloriler üst üste gelince ne yazikki yag kilo olarak vücudunda kaliyo beynini sartlaman gerek herseyden önce.azimli olmak lazim

cnm hiç telaşlanma bende yaşadım aynı sorunu,duraklama evresi oluo ara ara ama sonra bi bakıosun 1 haftada 1-2 kilo birden gitmiş :) kolay gelsin

Benim de kilo alımım yavaşladı. Yaklaşık 3 hafta önce başladım diyete. İlk hafta 3 kilo birden gitti. Sonra biraz yavaşladı ama durdu resmen. Tabi abur cuburu kesip, spor yapmaya başlayınca birden verdim kiloyu ama bu sefer de ya sporu arttırmak gerek ya da yemede biraz farklı şeyler yapmak lazım diyerek, en azından haftasonu (haftaiçi çalıştığım için uygulanmıyor pek) illaki kahvaltıda şunu yiyecem bunu yiyecem demedim (ender saraçın önerilerini kısmen uygulamaya çalışıyorum) direk öğleden sonra yedim ve işe yaradı. Arada böyle vücudu şaşırtacak şeyler yapmak lazım. Sürekli aç kalarak zayıflamak değil de hergün kahvaltı yapılmazsa o da sorun olur ama bence haftada 1 kere en azından bu şekilde belli bir aralıkta (illaki kahvaltı olması gerekmiyor) aç kalmak gerekiyor. Aç kalmak derken de; mesela haftasonu akşam acıktım iki tane kuru kayısının içine ceviz koyup yedim. Hemen kesiyor zaten.
Belli bir kiloyu verdikten sonra da arada da çok abartı olmamak kaydıyla insan kaçamak yapmalı diye düşünüyorum.
Ama genelde bana denilen her zaman diyet yaparken duraklama dönemleri olur, bu dönemlerin sonunda birden kilo verirsin sen de şaşırırsın.

kilo vermeniz durdugunda arkadaşlar piere dukan derki:)yumruk harekatı yapın:)yanii 30 dk yürüyüş yapıorsanız 60dk çıkarın 4 günlüğüne yada yapmıorsanız yürüyüş yapın spor yapın ki vücudunuz tekrar kilo vermeye başlasın:)monotonluktan cıksın..:37:

Selam Arkadaslar ben 4 haftadir diyetteyim diyette denmez aslinda yediklerime dikkat ediyorum tatliyi abur cuburu biraktim ve bir tabak yerine yarim tabak yiyorum yemeklerimi yagsiz yapiyorum.mutlaka aksam yemeginden önce bir kase corba iciyorum 3 haftada 6 kilo verdim ayrica yüzüyorum haftada 3 gün 1 saat.neyse asil soruma geleyim kilo vermem durdu 1 gram dahi veremedim 1 haftadir sizce ne yapmam gerekiyor vücud alisti sanirim bu degisikliye daha agir sporlarami yönelmem gerekiyo sizce.yoksa yemegi biraz dahami kesmem gerekiyo.yorumlariniz icin simdiden tskler

Hareketleri arttır, ekmeği azalt, yeşil çay vs metabolizma hızlandırıcı doğal besi takviyeleri iç ve ye ...

Ayrıca 1 hafta vücut dinleniyor olabilir...

Az su içiyorsan su tutuyordur bu da tartıya bu şekilde yansıyordur, günde en az 2 lt su...

Ödem olabilir yada regl dönemine yaklaşıyorsan şişkinlik vardır...

1 hafta çok büyük bir süreç değil tatlım vücuduna güven :16:

Back
X