Kilo vermem durdu..Ne yapabilirim ?

Bende 68 dim 64'e yarın 63 e düşücem sana tavsiyem ekmeği kes çabuk kilo vermek istiyorsan sürekli et, yumurta, yoğurt, badem,ceviz falan ye yeşil çay, kayısılı form çayı ve sürekli yoğurt ye biliyosunki yoğurt yağ yakmada birebir ben sabah 1 yumurta kahve bitki çayı vs süt tüketiyorum ara öğünlerde yoğurt yiyorum meyve tüketiyorum bitki çayıda çok içiyorum akşamda et yoğurt yiyorum, hiç ekmek yemiyorum 3 beyazı hiç yeme bol bol su tüket hergün egzersiz yap canım iyi zayıflamalar:21:

Bende 68 dim 64'e yarın 63 e düşücem sana tavsiyem ekmeği kes çabuk kilo vermek istiyorsan sürekli et, yumurta, yoğurt, badem,ceviz falan ye yeşil çay, kayısılı form çayı ve sürekli yoğurt ye biliyosunki yoğurt yağ yakmada birebir ben sabah 1 yumurta kahve bitki çayı vs süt tüketiyorum ara öğünlerde yoğurt yiyorum meyve tüketiyorum bitki çayıda çok içiyorum akşamda et yoğurt yiyorum, hiç ekmek yemiyorum 3 beyazı hiç yeme bol bol su tüket hergün egzersiz yap canım iyi zayıflamalar:21:
bende ekmek fazla yemyrm 1 dilim kahvaltıda çavdar ekmeği sadece o kdr cnm.

sabah

1 dilim çavdar
1 adet yumurta
5 adet yeşil zeytn
1 kibrt kutusu peynr
yarım domates

öğlen yemedim

arada

2 adet kuru kayısı
5 adet fındık

birazdan da

1 kepçe çorba
2 yemek kaşığı yoğurtlu kereviz salatası
1.5 köfte
5 yemek kaşığı zeytin yağlı kabak yiyeceğim

( Diyet yapıyorsan ) Haftada 1 vucudunu kandırmazsan tabi ki durur ve kendini korumaya alıp yağları yakmak yerine depolar.Yani haftada 1 mutlaka 1 tatlı yemen gerek ki vucudun her sey yolunda mesajını alsın ve yakmaya devam etsin :)

( Diyet yapıyorsan ) Haftada 1 vucudunu kandırmazsan tabi ki durur ve kendini korumaya alıp yağları yakmak yerine depolar.Yani haftada 1 mutlaka 1 tatlı yemen gerek ki vucudun her sey yolunda mesajını alsın ve yakmaya devam etsin :)
bayramda zaten biraz kaytardım cnm yani şu 5 gündür tatlıda yedim normal diyet öğünüde yaptım :)

Selamin aleyküm..
Ben 18 yasindayim ve 1.58 boyundayim.
Üc aydir düzenli diyet yapiyorum ve 79 kilodan 64 kiloya düsdüm, bu düsüs iki ayin icerisinde gerceklesdi fakat bir aydir sadece 400gr verebildim :((
Bi 10 kilo daha vermek istiyorum ama ne yazikki kilo vermem durdu, yedigim sebzeler salatalarda zaten sindirimi kolay olan yiyecekler.
Allah rizasi icin bana ben bu diyeti bozmadan yardim edin :((

Back
X