- Konu Sahibi ojesandigi
Merhaba arkadaşlar bugün bu topiği açma sebebim daha önce kesin zayıflama kararı alıp bırakmış olmam ve herşeye sil baştan başlama kararım oldu. Takip edenler bilir step-aerobik kursuna da yazılmıştım ve 1 -2 ay kadar gidip üni. tatile girince evime döndüm ve tabii final dönemimde spora gitmedim, boğazımdan da kesmeyi bırak öyle bir yedim ki o verdiğim birkaç kiloyu bile geri aldım. Son üç gündür kendimi aç ve kıyafetsiz tarttım ve sonuçlar şöyle oldu:
1. Gün= 68.6
2. Gün= 68.6
3. Gün= 70.2 !!! (regl dönemi)
Bu sabah tekrar tartıldığımda ödemi vücudumdan ufak ufak atmaya başladığımdan 68.8 çıktım. Ama bu göbek bana ciddi fazla. Yazlıklarımı giyemiyorum. Yakışmıyor. Bana katılmak isteyen varsa ben bu topikte gün gün yazmaya çalışacağım çalışmalarımı sizler de yazabilirsiniz. Tatile güzel spor dolu kilo atarak başlayalım olmaz mı???
1. Gün= 68.6
2. Gün= 68.6
3. Gün= 70.2 !!! (regl dönemi)
Bu sabah tekrar tartıldığımda ödemi vücudumdan ufak ufak atmaya başladığımdan 68.8 çıktım. Ama bu göbek bana ciddi fazla. Yazlıklarımı giyemiyorum. Yakışmıyor. Bana katılmak isteyen varsa ben bu topikte gün gün yazmaya çalışacağım çalışmalarımı sizler de yazabilirsiniz. Tatile güzel spor dolu kilo atarak başlayalım olmaz mı???