Kilo vermeye sil baştan...

ojesandigi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2012
155
1
46
Edirne
Merhaba arkadaşlar bugün bu topiği açma sebebim daha önce kesin zayıflama kararı alıp bırakmış olmam ve herşeye sil baştan başlama kararım oldu. Takip edenler bilir step-aerobik kursuna da yazılmıştım ve 1 -2 ay kadar gidip üni. tatile girince evime döndüm ve tabii final dönemimde spora gitmedim, boğazımdan da kesmeyi bırak öyle bir yedim ki o verdiğim birkaç kiloyu bile geri aldım. Son üç gündür kendimi aç ve kıyafetsiz tarttım ve sonuçlar şöyle oldu:
1. Gün= 68.6
2. Gün= 68.6
3. Gün= 70.2 !!! (regl dönemi)
Bu sabah tekrar tartıldığımda ödemi vücudumdan ufak ufak atmaya başladığımdan 68.8 çıktım. Ama bu göbek bana ciddi fazla. Yazlıklarımı giyemiyorum. Yakışmıyor. Bana katılmak isteyen varsa ben bu topikte gün gün yazmaya çalışacağım çalışmalarımı sizler de yazabilirsiniz. Tatile güzel spor dolu kilo atarak başlayalım olmaz mı???

Canım o ödem dediğin şey beni de mahvetti. kemiklerim de iri benim 63 kiloyum ama boyum da 165 iri gözüküyorum herkes 70 gösteriyosun diyo.
Ve bu benim canımı çok sıkıyor.
55 olmak istiyorum. Paranoyak oldum artık. Sabah kalkar kalkmaz tartılıyorum yemek yiyorum tartılıyorum.
İki şehir arasında çok gelip gittiğim için de bi spor salonuna yazılmıyorum. Biyerden başlamam lazım ama nerden.
Twist aldım kendime bel için onu da kullanmıyorum. Yani alet olmadığından imkanzsızlıktan değil motivasyon düşüklüğü var ben de..

Canım o ödem dediğin şey beni de mahvetti. kemiklerim de iri benim 63 kiloyum ama boyum da 165 iri gözüküyorum herkes 70 gösteriyosun diyo.
Ve bu benim canımı çok sıkıyor.
55 olmak istiyorum. Paranoyak oldum artık. Sabah kalkar kalkmaz tartılıyorum yemek yiyorum tartılıyorum.
İki şehir arasında çok gelip gittiğim için de bi spor salonuna yazılmıyorum. Biyerden başlamam lazım ama nerden.
Twist aldım kendime bel için onu da kullanmıyorum. Yani alet olmadığından imkanzsızlıktan değil motivasyon düşüklüğü var ben de..

tatlım ben de spor salonuna yazılamıyorum ben de sürekli git gel yapıyorum iki şehir arasında. Bende de kondisyon bisikleti, stepper bir de zayıflama kemeri (titreşim kemeri) var gel beraber spor yapalım ben Leslie Sansone yi de indirdim şimdi motive edelim birbirimizi :)

İşte Leslie Sansone ve daha önce öğrendiğim hareketler haricinde sporum için bana yardım edecek olan başlıca aletlerim

596280246-1fee461162462220e5e5659d53bd2520.4fd4cb88-full.jpg

spordan sonra titremekte lazım bi silkelenmek kendimize gelmek lazım :) Karnım ve bacaklarım için kullandığım zayıflama kemerim huzurlarınızda:)

9v0pde

Bugün neler yaptığımı anlatmak istiyorum arkadaşlar annemin söylediklerine göre diyet miyet boş işmiş 20 yaşındaki biri için. Spor bile yapsam verirmişim. Bugüne kadar zaten hiçbir diyete tutunamayan ben artık sporla zayıflayacağım.

Bugün 100 kalorilik yani 715 adımlık step çalıştım. Ardından 10 dk yüksek vites bisiklet sürdüm. Step sırasında 5 dk tüm sporlardan sonra 2 dk ağırlık çalıştım. Bisikletin ardından yer hareketlerimi (mekik, şınav ve daha birçoğu) yaptım ve en son 10 dk karnıma 10 dk baldırlarıma zayıflama kemerini taktım ve otomatik programda çalıştırdım. Bugünlük sporum bu kadar olsun daha sonraki günler daha yoğun bir tempo ile çalışacağım... Benim gibi sporla zayıflayacağına inanan var mı==???

Akşam yemeği menüm:

-15 dilim fırında patates dilimi
- 8 az yağda kızarmış misket köfte
- Ekmek yok
- Kolayı kestiğim için bir bardak gazoz içtim

amma da şiştim aslında daha bile az yiyebilirim ama sanırım psikolojik olarak bu akşam gözüm doymadı canlar bunun üstesinden nasıl geleceğim bakalım :)

Daha sonrasında atıştırmalık olarak erik yiyebilirim, ya da üç beş fındık badem bişi... İçecek olarakta Nurs çayım var onu içeceğim en azından 2 bardak :)

Kızlar günaydın bu sabah tartıda şoklara girdim desem yeridir. Aç karnıma tartıldığımı biliyorsunuz zaten onu söylememe gerek bile yok :)
67.9 çıktım kızlaaar! Çok mutlu oldum ve daha da gaza geldim :) Ha bu arada dünkü sporun acısı bugün bacaklarımdan çıkmaya başladı hadi hayırlı olsun demekki doğru yoldayım :) Kahvaltıda
-2 kibrit kutusu kadar peynir, iki küçük küp kaşar peyniri
-Domates, salatalık
-Bir dilim kepekli ekmek yedim
-2 Bardak Şekersiz çay içtim

Ayrıca kahvaltıdan önce Nurs çayımı da ihmal etmedim :) Daha sonraki öğünlerimi de yazmaya çalışacağım ;) Sizce bu değişiklik normal midir? Yani insan spor yapmaya tekrar başladığı gün anında 68.6 çıkarken 67.9 çıkabilir mii???

merhaba canlarım öğlen yemeği yemedim sayılır bugün :( Annemlerle pazara çarşıya koşturduk diye bir küçük simit eve gelince de bir kurabiye yiyebildim sadece onun dışında bir bardak Nurs çay içtim :) Akşam yemeğinde ise pilav ve mantar düşünüyorum. Daha spor yapmadım ama umarım yemekten sonra ihmal etmem :)

Merhaba kızlar Akşam yemeğinde dediğim gibi pilav ve mantar yedim, ayrıca sporumu geç te olsa yaptım hatta size bu satırları yazarken spor kısmı bitti titreşim kemerim belimde tir tir titriyorum :)

Bugün spor programımın çıtasını hafiften yükselttim
-125 kalorilik stepper çalışması
-15 dk bisiklet sürdüm
-20 mekik ve diğer yer hareketlerim
-Şimdi yaptığım da 10 dk karın, 10 dk da bacaklara kemer :)

Bu günlükte bu kadar kızlar bu arada Nurs çayıma devam :)

oje sandığı süpersin azmine hayran kaldım, ben çok sık girmiyorum ama sen pes etme devam et. ben de spor aletleri de yok sadece geçen ilde oturan bir arkadaşa twist aldırdım o. ben ilçede çalışıyorum.

Ben de göbek ve basen var. ölçülerim 90 73 100 düşün!

yazarken bile stres oldum yahu.

dünden beri programlı olmasa da azlttım yemeği ben de. yeşil çaya başladım bide. ödemi atıyo vücuttaki diyolar.
kndimi sürekli şiş hissediyorum ya.

kendim yaptım ama bunu ben okul üniversite iş derken yemek yemeği hep aralarda acele acele hızlı hızlı yaptım anlamadım ne doyduğumu ne yediği şimdi kilolarla uğraşıyorum.:37:

paytakpengus merhaba canım topiğime hoşgeldin :) Ben de üni öğrencisi olduğum için zor oluyor böyle şeyler... Senin ölçülerinle yakınız sanırım ben hiç ölçmedim kendimi ama sanırım moral bozmak için ölçsem iyi olacak. Twist işe yarıyor mu? ben bir ara sipariş verdim ancak gelmeyince kaldı öylece tekrar başka siteden sipariş vermedim üstüne düşmedim anlayacağın. Göbişi eritmek lazım bir de basenleri :D

Merhaba kızlar bugün sabah kahvaltımda bir dilim beyaz ekmek (kepeklim küflenmiş) bir kibrit kutusu beyaz peynir domates, salatalık yedim :) Öncesinde ve sonrasında Nurs çayımı ihmal etmedim :) Ancak bu sabah tartı bana oyun oynadı... 68.2 çıktım :( Neyse bugün Nurs çayım bittiği için bir kutu daha aldım:) Ayrıca çörek otu da aldım aktardan bakalım neler olacak. Öğlen yemeği yerine de bir dilim kardeşin doğum günü pastası yedim :) Akşam yemeğine ekşimikli biber düşünüyorum. Bu gece dışarda olacağım için sporuma da birazdan başlayacağım. Yine tempoyu arttıracağım. İşte böyle :)

Kızlar merhaba sporumu anlatmaya geldim!
-150 kalorilik stepper çalışması
-15 dk bisiklet
-25 normal, 25 bacaklı mekik ve diğer yer hareketleri :)
Şimdi de her zaman olduğu gibi size yazarken 10'ar dakikalık kemer çalışmam :)

Bu arada öğünlerimden yarım saat önce çörek otu kullanacağım artık :) İlk defa bu akşam yemeği için aldım.
Kullanımı:

1 tatlı kaşığı çörek otunu iyice çiğneyip suyla yutuyoruz ve yarım saat sonra yemek faslına geçebiliyoruz... Bunu her öğün tekrarlıyoruz. Ayda 4 kilo kadar verdiriyormuş bakalım bende işe yarayacak mı???

Daha önce kullanan var mı aranızda çörek otunu kızlar???

Merhaba arkadaşlar bugün bu topiği açma sebebim daha önce kesin zayıflama kararı alıp bırakmış olmam ve herşeye sil baştan başlama kararım oldu. Takip edenler bilir step-aerobik kursuna da yazılmıştım ve 1 -2 ay kadar gidip üni. tatile girince evime döndüm ve tabii final dönemimde spora gitmedim, boğazımdan da kesmeyi bırak öyle bir yedim ki o verdiğim birkaç kiloyu bile geri aldım. Son üç gündür kendimi aç ve kıyafetsiz tarttım ve sonuçlar şöyle oldu:
1. Gün= 68.6
2. Gün= 68.6
3. Gün= 70.2 !!! (regl dönemi)
Bu sabah tekrar tartıldığımda ödemi vücudumdan ufak ufak atmaya başladığımdan 68.8 çıktım. Ama bu göbek bana ciddi fazla. Yazlıklarımı giyemiyorum. Yakışmıyor. Bana katılmak isteyen varsa ben bu topikte gün gün yazmaya çalışacağım çalışmalarımı sizler de yazabilirsiniz. Tatile güzel spor dolu kilo atarak başlayalım olmaz mı???

canım ya bende düzenli spor yapıorm sen de düzenli giriosan burada buluşp birbirmze gaz verelim kaç tane gruptayım ama bu aralar çok durgun kk :D giriorm kimse yok

Back
X