- Konu Sahibi ojesandigi
-
Canım o ödem dediğin şey beni de mahvetti. kemiklerim de iri benim 63 kiloyum ama boyum da 165 iri gözüküyorum herkes 70 gösteriyosun diyo.
Ve bu benim canımı çok sıkıyor.
55 olmak istiyorum. Paranoyak oldum artık. Sabah kalkar kalkmaz tartılıyorum yemek yiyorum tartılıyorum.
İki şehir arasında çok gelip gittiğim için de bi spor salonuna yazılmıyorum. Biyerden başlamam lazım ama nerden.
Twist aldım kendime bel için onu da kullanmıyorum. Yani alet olmadığından imkanzsızlıktan değil motivasyon düşüklüğü var ben de..
Merhaba arkadaşlar bugün bu topiği açma sebebim daha önce kesin zayıflama kararı alıp bırakmış olmam ve herşeye sil baştan başlama kararım oldu. Takip edenler bilir step-aerobik kursuna da yazılmıştım ve 1 -2 ay kadar gidip üni. tatile girince evime döndüm ve tabii final dönemimde spora gitmedim, boğazımdan da kesmeyi bırak öyle bir yedim ki o verdiğim birkaç kiloyu bile geri aldım. Son üç gündür kendimi aç ve kıyafetsiz tarttım ve sonuçlar şöyle oldu:
1. Gün= 68.6
2. Gün= 68.6
3. Gün= 70.2 !!! (regl dönemi)
Bu sabah tekrar tartıldığımda ödemi vücudumdan ufak ufak atmaya başladığımdan 68.8 çıktım. Ama bu göbek bana ciddi fazla. Yazlıklarımı giyemiyorum. Yakışmıyor. Bana katılmak isteyen varsa ben bu topikte gün gün yazmaya çalışacağım çalışmalarımı sizler de yazabilirsiniz. Tatile güzel spor dolu kilo atarak başlayalım olmaz mı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?