- Konu Sahibi GothicBussra
Hatunlar!! Koşu bandı aldım ve salı günü kurulacak o günden itibaren de sporuma başlayacağım.. 170 boyunda 58 kiloyum hedef 45 kilo
Bana katılmak isteyen buyursun, beklerim.. Hepimiz verelim ve kurtulalım kilolardan.. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun insallah verebilirsin kilonu :) bende vermeye calisiyorum kilo..yalniz ben 83 kghergun 2 saat spor yapiyorum ve tabiki yediklerime dikkat ediyorum.
Insallah verebiliriz kilolari
samsung cihazımdan gönderilmiştir.
İnşallah canım benimm... Vereceğiz eminim buna yeter ki azim olsun istek olsun ve asla pes etmeyelim.. Karşılığını alacaksındır emeklerinin![]()
Amin insallah :) spor haricinde yaptigin ozel bir beslenme programi falan varmı canım
samsung cihazımdan gönderilmiştir.
Hayır yok kendi kafama göre takılıyorum![]()
Insallah basarili olursun :)
samsung'dan Kadınlar kulübü aracılıgıyla gönderilmiştir.
Ama sen kilolu falan degilsin ki?
Extrem zayif olmak istiyorsun.
Evet kilolu değilim de sanki biraz daha zayıflamam lazımmış gibi geliyor.. Önceki kilomu çok özledim ve en sevdiğim pantolonuma girmek zorlaşınca böyle bir karar aldım..:44:
Abooo ya ben?
1,68 m 95 kilooo((
Hiiç üzülme vereceksin inşallah! İnancını yitirme.. Neler yapıyorsun zayıflamak için?
Az yemeye calisiyorum ama hareket kitligi vardi simdi Bisiklet aldim,o iyi geldi gibi,fakat Tartiya göre gram oynama yok 2 haftadir :/
Slm nasil gidiyorr basladinmi yuruyus bandina cnm???
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de pazar gunu tartilacagim canim ekmegi kestim sahurda domates salatalik peynir turu hafif seyler yiyorum aksamda iftarimi acinca iki bardak su iciyorum tikiyor zaten sonra bi corba bide bolca salataa yetiyor verdim gibi hissediyorum pantalonlardan belli oluyorr :)ama pazar gunu tartilacam insallah yazarim sana
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
45 çok az değil mi yahu :)Hatunlar!! Koşu bandı aldım ve salı günü kurulacak o günden itibaren de sporuma başlayacağım.. 170 boyunda 58 kiloyum hedef 45 kiloBana katılmak isteyen buyursun, beklerim.. Hepimiz verelim ve kurtulalım kilolardan..
![]()