• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***KİLODA 3'LÜ HANELERİ GÖRENLER***

Gecmiş olsun canm. Bende öyleyim insülin direncim yüksek özellklede gece kalkıp tatlı yeme istegm olusuyor
benim de evde oturdukça ders çalışırken oluşuyor canım gerçi artık kilolarımdan da bıktımolmuyor böyle ne giyeceğimi bilmiyorum kocaman oluyorum :(
bir topluluk içinde ezik büzük olmuyor zayıflar da çevremdeki çirkin zayıflar da kendini benden güzel sanıyor :D

Giyim konusu hele en büyük kabusum zaten. hiçbirşey bulamıyorum. Seçme begenme lüksüm yok ney olursa onu almak zorundaym. cok acı bsey gercektn

Giyim konusu hele en büyük kabusum zaten. hiçbirşey bulamıyorum. Seçme begenme lüksüm yok ney olursa onu almak zorundaym. cok acı bsey gercektn
öyle eşarbımı yapıyorum yanaklar kocaman kıyafet yakışmamış :(

Off yaaa bizde 2yıl olcak evleneli. Bizde cok istiyoruz bebek ama ya kilodan sanırım olmadı bi kac defa denedik. Vermem lazm böylede hamile kalırsam daha kötü olacak :(

Off yaaa bizde 2yıl olcak evleneli. Bizde cok istiyoruz bebek ama ya kilodan sanırım olmadı bi kac defa denedik. Vermem lazm böylede hamile kalırsam daha kötü olacak :KK43:
aynen tüm kontroller yapıldı rahim filmi bile çekindim eşim de gitti hiç bir sorun yok bu ay 3. kez klomen kullanmaya başladım ama tek sorun benim kilolar diyorum artık zayıflar sanki daha kolay hamile kalıyorlar bence de çevremde hamile kalanların hepsi zayıf

evet canm öyle. bence sende bebişe biraz ara ver en azndan bi 15 kilo vermek lazm. düşün bu halinle hamile kalıp 15 kilo almak var. bide 15 kilo verp hamileyken alıp suankı haline gelmek var. cünkü doktor bana böyle hamile kalırsan problemler direk bebege gecer dedi. cok korktum

evet canm öyle. bence sende bebişe biraz ara ver en azndan bi 15 kilo vermek lazm. düşün bu halinle hamile kalıp 15 kilo almak var. bide 15 kilo verp hamileyken alıp suankı haline gelmek var. cünkü doktor bana böyle hamile kalırsan problemler direk bebege gecer dedi. cok korktum
bilmiyorum canım ben dikkat etmeye başladım hem hamilelikte de kilo almamaya çalışırım yaşım da var bilemedim

İlk menü benden gelsin...
Sabah sabah yarım litre su:)
Çay eşliğinde bir parça peynir, salata dometes...
haydi kolay gele....
Su hayattır yavrum... Ben bu gün 3lt den fazla içtim.. düşün ki bir bina yıkılıyo molozları ne götürecek kamyon) verdiğimiz kilolarda su ile gidecek canımcım:)

Su hayattır yavrum... Ben bu gün 3lt den fazla içtim.. düşün ki bir bina yıkılıyo molozları ne götürecek kamyon) verdiğimiz kilolarda su ile gidecek canımcım:)
ay şimdi zorla içiyorum su ya yoksa bu kiloların gideceği yok hiç :(
kilolar gitmezse hamile kalmam da zor olacak herkes sorar oldu ya :(

ay şimdi zorla içiyorum su ya yoksa bu kiloların gideceği yok hiç :KK43:
kilolar gitmezse hamile kalmam da zor olacak herkes sorar oldu ya :KK43:

İlk günler hele sabah su içtiğimde midem ağzıma geliyodu. Şimdi suya doyamıyorum inan.susuz 1 kilo, suyla en az kilo gider. bak az içtiğimde sabah görüyorum tartıda.

İlk günler hele sabah su içtiğimde midem ağzıma geliyodu. Şimdi suya doyamıyorum inan.susuz 1 kilo, suyla en az kilo gider. bak az içtiğimde sabah görüyorum tartıda.
evet su içmeden zayıflanmıyor

Bugün öğle arasında 30 dakika yürüyüş yaptım, rahatlama geldi :)) sabah kalkınca 2 bardak su, okuldan gelince de 2 bardak su içtim. Kahvaltı da haşlanmış yumurta,tahin pekmez,peynir,iki dilim beyaz ekmek yedim. 2 saat sonra 3 ceviz yedim. Öğlen birer kase bulgur pilavı, nohut yemeği ve acı biber yedim. Ardından 2 kırmızı elma yedim. :)) Akşam da baharatlı yoğurt, salata ve bir kase çorba yiyeceğim.

Bugün öğle arasında 30 dakika yürüyüş yaptım, rahatlama geldi :)) sabah kalkınca 2 bardak su, okuldan gelince de 2 bardak su içtim. Kahvaltı da haşlanmış yumurta,tahin pekmez,peynir,iki dilim beyaz ekmek yedim. 2 saat sonra 3 ceviz yedim. Öğlen birer kase bulgur pilavı, nohut yemeği ve acı biber yedim. Ardından 2 kırmızı elma yedim. :)) Akşam da baharatlı yoğurt, salata ve bir kase çorba yiyeceğim.
çok haklısın canım çok dikkat etmek lazım

nasılsınız arkadaşlar diyet nasıl gidiyor?

Merhaba geldim bende ..
109 kiloya kadar cikmistim bir donem ..
Sonra ani bir kararla iki bucuk ay gibi bir donemde 85 e kadar dustum ..
Sonra diyeti biraktim gibi oldu
Hoppp 88.5 kiloya geldim
Aniden ..
aaynaa aaynaa ya destek icin geldim ..
Birlikten kuvvet gelir diye ..
Simdi o zaman haftada bir tarti resimlerimizi koyalim ne dersiniz ?
esilay23 esilay23 seni de bekliyorum :)
Whatsapa gelemedin buraya gel bari :D

Back
X