• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***KİLODA 3'LÜ HANELERİ GÖRENLER***

eşarbımı yaparken yanaklar tas gibi çıkınca sinirleniyorum kendime ahhh ahh hep kendi sabırsızlığın iradesizliğinden oluyor bunlar diyorum :::D

P%C4%B1nar-%C5%9Eems-Tesett%C3%BCr-Giyim-5.jpg

bu pantolonun aynısı var bende ve aynı renk bir de ama içine girebilsem bu kadının kilosunda işte bçyle olmalıyım

aynen canım dikkat etmiyoruz sonra da bir bakıyoruz ki almış kilo başını beraber birbirimize gaz verelim ben kıyafetlere giremedikçe çok üzülüyorum hele memlekete bayramlarda gideceğim zaman insan kendine bir şey almak istemez mi istemiyor işte :KK43:
Resmen bayramlarda boynumuz bükük :cry: Benim de 40 beden aldığım kıyafetler öylece yatıyor :KK35: Artik kendimizi bh kısır donguden cikarmaliyiz bence de. Ben yıldım resmen.
Kendimi pat diye 10 kilo vermeye odaklamiyorum artık, eski yaşam tarzımı bıraktım.
Birbirimize destek olarak başarıyoruz:KK39:

Resmen bayramlarda boynumuz bükük :cry: Benim de 40 beden aldığım kıyafetler öylece yatıyor :KK35: Artik kendimizi bh kısır donguden cikarmaliyiz bence de. Ben yıldım resmen.
Kendimi pat diye 10 kilo vermeye odaklamiyorum artık, eski yaşam tarzımı bıraktım.
Birbirimize destek olarak başarıyoruz:KK39:
eşim birkaç kıyafet almıştı bana kapanalı 3 sene oldu önceden açık olduğum için sıfırdan gardolap oluşturmaya çalıştım tabii oluşturamadım her zaman kıyafet alınmıyor bir de borçlardan zaten giyinmek de istemiyor insan ama aldıklarına giremedim bir de bir bakıyorum tesettür kıyafetleri daha da pahalı hadi bakıyorum güzel şeyler de hep zayıflara en azndan 70-75 aralığında olmalıyım ki normal güzel şeyler giyebileyim artık ben de yıldım tombiş olmaktan yeter...
üniversitede ne güzeldim 67-70 arası insanın kendisine güveni oluyor bu kiloyla hamile olsam yuvarlanırım :D

eşim birkaç kıyafet almıştı bana kapanalı 3 sene oldu önceden açık olduğum için sıfırdan gardolap oluşturmaya çalıştım tabii oluşturamadım her zaman kıyafet alınmıyor bir de borçlardan zaten giyinmek de istemiyor insan ama aldıklarına giremedim bir de bir bakıyorum tesettür kıyafetleri daha da pahalı hadi bakıyorum güzel şeyler de hep zayıflara en azndan 70-75 aralığında olmalıyım ki normal güzel şeyler giyebileyim artık ben de yıldım tombiş olmaktan yeter...
üniversitede ne güzeldim 67-70 arası insanın kendisine güveni oluyor bu kiloyla hamile olsam yuvarlanırım :KK70:
Ayneeeen
Ben tesetturlu değilim ama daha kapalı giyniyorum diğer arkadaşlarıma göre. Kapalı giyinmek için gerçekten daha zayıf olmak lazım çünkü çadır gibi oluyor insan uzun etek giyince mesela:KK48: Ve dediğin gibi büyük beden kıyafetler hiç indirime girmiyor:63:

Ayneeeen
Ben tesetturlu değilim ama daha kapalı giyniyorum diğer arkadaşlarıma göre. Kapalı giyinmek için gerçekten daha zayıf olmak lazım çünkü çadır gibi oluyor insan uzun etek giyince mesela:KK48: Ve dediğin gibi büyük beden kıyafetler hiç indirime girmiyor:63:
ben etek de giymiyorum canım alışamadım daha çok pantolon tunik tarzı giyiniyorum ama kilolu olunca her türlü zor

İlk menü benden gelsin...
Sabah sabah yarım litre su:)
Çay eşliğinde bir parça peynir, salata dometes...
haydi kolay gele....

dünden bugüne tam 800 gr vermişim :) suyun etkisi kesinlikle çok büyük

kızlaaar bendce burdayım. 110,9 kg ile basladm suan 107 yim. Tabi hızla verilen su bunlar ama ona bile razıyım :(

kızlaaar bendce burdayım. 110,9 kg ile basladm suan 107 yim. Tabi hızla verilen su bunlar ama ona bile razıyım :KK43:
hoşgeldin canım aramıza...
su da olsa yağ da olsa artık bu kilolarla yaşanmaz en kötüsü sağlık da bozuluyor elden gidiyor insanın özgüveni hele.. ben su içemiyorum tatlıya dur diyeceğim işte akşam bir şey yememeye çalışacağım akşam yemeğinden sonra

hoşgeldin canım aramıza...
su da olsa yağ da olsa artık bu kilolarla yaşanmaz en kötüsü sağlık da bozuluyor elden gidiyor insanın özgüveni hele.. ben su içemiyorum tatlıya dur diyeceğim işte akşam bir şey yememeye çalışacağım akşam yemeğinden sonra
Tarcınlı ılık süt iç canım. diyetisyenm öyle önermsti bana tatlı istegi icin

Tarcınlı ılık süt iç canım. diyetisyenm öyle önermsti bana tatlı istegi icin
hımm olur içerim canım çok aşırı tatlı krizlerim oluyor bir yandan da kpss ye çalışıyordum ama bayağı bir tembellik oldu bende annem rahatsızlandı ona baktım 20 gün şimdi de kafamı toparlamaya çalışıyprum

Gecmiş olsun canm. Bende öyleyim insülin direncim yüksek özellklede gece kalkıp tatlı yeme istegm olusuyor

Back
X