kilolar beni depresyona sokacak az kaldı :(

maleficentt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2014
9
0
86
33
22 yaşındayım genetik olarak kiloya musaitim ama ben bu zamana kadar bu kadar sıkıntı yaşamamıştım :( geçen sene 38 bedenken şimdi 46 beden oldum S beden gömlek giyerken XL dar gelmeye başladı , 2 haftada 5 kilo aldım nasıl oluyor anlamıyorum :( haziran ayında 69 kgdım şimdi taritildim 85 kiloyum ve durmuyor :( kısa sürede kilo verdirecek bi öneriniz var mı her öneriye açığım ? P90X diye bi program okudum bilgisi olan uygulayan var mı ?

Canm doktora gittin mi hormonlar normal seviyede mi kilo artisina nazi hormonlar da sebep oluyor veya tiroid

Hormonlarda bi sıkıntı var galiba 3 aydır da regl olmadım,hormonlarda sıkıntı olduğu için mi kilo alıyorum,kilo aldığım için mi hormonlarda sıkıntı oldu bilmiyorum :(

Eğer kilolarını hızlı verirsen hızlı bir şekilde iki katını alırsın.. Beslenme uzmanına git ve ayda 3 kilo verdirecek bir beslenme tarzı iste.. Hem sağlıklı hem kalıcı olur.. Hani evli çoluk çocuk sahibi olsan, işte doğumlardan kalma bişi olsa lipo yaptır derim, ama şimdi çok erken bunlar için, üstelik eğer kilo alıp duruyorsan çözümde deil.. Hemen beslenme uzmanına git, sağlığından olma

Eğer kilolarını hızlı verirsen hızlı bir şekilde iki katını alırsın.. Beslenme uzmanına git ve ayda 3 kilo verdirecek bir beslenme tarzı iste.. Hem sağlıklı hem kalıcı olur.. Hani evli çoluk çocuk sahibi olsan, işte doğumlardan kalma bişi olsa lipo yaptır derim, ama şimdi çok erken bunlar için, üstelik eğer kilo alıp duruyorsan çözümde deil.. Hemen beslenme uzmanına git, sağlığından olma
2 haftada 5 kg aldım yerleşik bi kilo değil diye düşünüyorum aylık 3 kg bi diyet uyguladigimda ucunu bırakıyorum bir süre sonra olmuyor devam edemiyorum malesef :(

2 haftada 5 kg aldım yerleşik bi kilo değil diye düşünüyorum aylık 3 kg bi diyet uyguladigimda ucunu bırakıyorum bir süre sonra olmuyor devam edemiyorum malesef :KK43:
Diet deil işte.. Ben diet yapamam mesela, bunalırım sıkılır baklava börek ne varsa saldırırım.. Bak ne dicem.. 3 hafta önce bir beslenme uzmanına gittim, rejim yaptırma yasakta koyma ayda iki kilo vereyim dedim.. Vücudumla sorunum yok ama büyük bir operasyon geçirip bu hale geldim.. Doğumlar biraz yıprattı vs vs.. Neyse tmm dedi ve başladı anlatmaya .. Sonra liste verdi elime.. Güldüm, ben bunları yersem şişko olurum be die.. 3 hafta sonra görüşelim ama ltfn bu listeye uy dedi.. Dün rdv vardı.. Gittim 3 haftada 2,5 kilo vermişim.. Şok oldum.. Çünkü yasak yok. Sadece uymam geteken bazı kurallar var.. O beslenme şekli bana çok uygun.. Kilo almakstemiorum, birde yüzümdeki ve kollarımdaki fazlalıklarda gidio işte.. Daha ne? Hem verecek kilon çoksa ayda 5 kilo bile veriosun.. Bence dene , bişi kaybetmezsin

Diet deil işte.. Ben diet yapamam mesela, bunalırım sıkılır baklava börek ne varsa saldırırım.. Bak ne dicem.. 3 hafta önce bir beslenme uzmanına gittim, rejim yaptırma yasakta koyma ayda iki kilo vereyim dedim.. Vücudumla sorunum yok ama büyük bir operasyon geçirip bu hale geldim.. Doğumlar biraz yıprattı vs vs.. Neyse tmm dedi ve başladı anlatmaya .. Sonra liste verdi elime.. Güldüm, ben bunları yersem şişko olurum be die.. 3 hafta sonra görüşelim ama ltfn bu listeye uy dedi.. Dün rdv vardı.. Gittim 3 haftada 2,5 kilo vermişim.. Şok oldum.. Çünkü yasak yok. Sadece uymam geteken bazı kurallar var.. O beslenme şekli bana çok uygun.. Kilo almakstemiorum, birde yüzümdeki ve kollarımdaki fazlalıklarda gidio işte.. Daha ne? Hem verecek kilon çoksa ayda 5 kilo bile veriosun.. Bence dene , bişi kaybetmezsin
Teşekkür ederim cevabınız için çarşamba günü kardiyoloji,jinekoloji de randevum vardı diyetisyeni de ekleyeyim ben o halde

Teşekkür ederim cevabınız için çarşamba günü kardiyoloji,jinekoloji de randevum vardı diyetisyeni de ekleyeyim ben o halde
Kesinlikle ekle.. Ve sadece 1 ay.. 1 ay ne ki.. Dene.. Olmadımı? Tmm gene sıkı diet araştır.. Ama gör kendini yormadan hem sağlıklı hem kalıcı kilo vereceksin.. 3 ayda taş gibi hatun oldan ve birdaha kilo almasan nasıl olur? 3 ay !! Kolay gelsin :)

Ben de kilo vermek istiyorum ne gibi kurallar koydu mesela anlatabilir misin canim

Mesela günde 3 dilim tam tahıllı ekmek dilimi yiycem, gerisi yasak.. Nohut, kırmızı mercimek, kırmızı fasülye haftada en az üç krz, genellikle öğlen yiyorum.. Günde 3 kez süt ürünü.. Bak bugünkü menümü yazayım.. Sabah haşlanmış yumurta bir dilim tahıllı ekmek dilimi üzeri yağlı, bir parça peynir.. Öğlen koca bir tabak karışık sebze yemeği, somon balığı, frambuazlı crema yoğurt.. Akşam kırmızı mercimek köfte koca bir tabak salata.. Akşam sütlü kahve içmem gerek çünkü süt ürünü ikitane aldım üçlemem gerek.. Akşam iki kare siyah çikolata.. Adlunda sevmem ama hergün yediğimde adet döneminde tatlı kırizi tufmuyor.. Normalde adet döneminde çikolata baklava saldırırım ama hiç cnm çekmedi..bu anlattıklarımı yemek zorundayım ( en az bunları) yoksa bir ara krize girer herşeyi yersin dedi. Kilo veriosun ce miğden küçülüo.. İlk xaman 3 dilim ekmek demesine rağmen 6 dilim yiyordum, şimdi illa ye dediği için yiyorum o bir dilimi.. Proteine yükşeniyorum çünkü et yemiyorum o yüzden sabah haşlanmış yumurta öğlende balık yada nohut fasülye kırmızı mercimek yemek zorundayım.. Hepsini yiyebilirsem aynen bugün olduğu gibi çok çok çok iyi.. Hem sağlık yönünden hemde zayıflamanı hızlandırması yönünden.. İçeceklerimde şeker kullanmadığım için sınır yok.. Günde 8 saat aşırı yoğun çalışıyorum ve akşamları 30 dak yürüyüşümü yapıyorum.. Yapamazsan zorlama, ama ben sabah ve gece yürüyüşü yapmazsam çok asabi oluyorum.. Hayatından önemli şeyleri çıkartma, sağlığından olma.. Kolay gelsin.. Elimdeki liste fransızca , yoksa yüklerdim buraya

en kolay yol = ekmek yok unutun tabi hamur işide dahil.. her saba aç karnına yağsız bir kase yoğurda bir çay kaşığı tarçın karıştırıp yiyin.... 15 dk sonra kahvaltı yapın...

Back
X