- 18 Ocak 2017
- 1.675
- 5.689
- 158
- 35
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #7.021
Kaptanim ben de haftaya evden calisicam. Ben de liste hazirlayabilirimOy canım sana tekrar sıra gelene kadar aslında çok zman geçmeliydi amaşöyle yapalım bu hafta ben başlayayım menü listesine sonraki hafta sen devam ettirsin olur mu hem daha rahatlamış olursun teşekkür ederiz bitanesin
Vavvv süper fikirmis kaptanım.
MENÜLERİ YAZMAYI UNUTMAYALIM KIZLAR HAFTALIK 3 ÇARPISI OLAN ÖBÜR HAFTA ZORUNLU KAPTAN
bizde burda kaptan kim olacak diye boşa dert ediyoruz yaaaaa
Hedef60kgolmak
G Goklerce
Ucmelekannesi
Jasminium84
hzlsel
@Cagrihilal1
SonsuzUmut
Pnrrr-12
@Breeze96
Monica_
@DeryaOnDiet
@karabiber01
Calypso95
@eliya
Begonya2
Fit mutlu anne
kardelelen321
yarimuhendis
I Ilyusa
Canimm harikasinKızlarrrr haydi amaaaa tamam etrafımızda üzücü olaylar olabilir haklısınız insan çok etkileniyorama kendimizi vücudumuz sağlığımızı boşlayarak iyi bir yere varamayız çevremize de bir faydamız olmaz sonra onlar bizim hastalıklara üzülür ve uğraşır :) bunu da istemeyiz değil mi?
Haydi kararınızı verin ve inişli çıkışlı olsa da bu yola başlayın ve düştüğünüz zaman da nasılsa düştüm diyip yerdeki kırıntıları yemeyin
Hadi inşallah kuzum, şifasını bulsun yavrumBen de istiyorum canım.Eşimde ikna oldu gibi.Haklsın dr da dedi stres bu hastalığın yakıtıymış.
Sağol canım insallahbir kortizonlu krem verdi.vitamin takviyesi de kullanacağız.Sifa Allahtan.insallah işe yarar.
Aynen canım ikna oldu gibi eşim.insallah yakında gideriz.
Haklsın canımyakında pedegoga da götüreceğiz.çocuklarımızı korusun rabbim.
Daha aktif olacağım canım haklsın
Kaptancim menülerimde arada kacamaklarim vardı fakat spor yoktu nerdeysebu hafta öyle olmasın edacımm güzel başlayalım olur mu
tebriklerrr kuzum güzel gitmiş
70 lerden iyi toparlamışsın canım bu haftayıda kayıp geçirmeyelim inş asılmak gerek
uzmanlar derki 1 kaçamak kilo yapmaz 2 yapmaz 3 4 devamı gelirsee o artık misliyle kilo yapar şaşar kalırsınn
canım önemli bir artı değil moral bozma tüm haftan iyi geçmiş miydi ? spor ve menü açısından
huuuu aferinnn kızzz
kaçamalarlara rağmen eksi gelmiş tebrikler
çok iyi canım tebrikler
harika pınarcım
kız zeynebimm ne olduuu duraklama dönemi mi yoksa kötü mü geçti hafta pek gitmemiiş
hani hedefimiz sabit gitmektii kaptannn
çok iyi kuzum tebrikler
nasılsın? nasıl gidiyor hayat diyet cocuklar
çok iyi gitmiş aslında çıkmak yerine adapte olmaya çalışsan canım ?
Canım eşin neden bu kadar diretti anlamadım, inan bu süreç kendine ve çocuğa eziyet oldu, biran önce destek almaya başlasın yavrucak, yazizk ona çok üzüldüm, bir anne olarak çaresizliğini hissettim sana daha da çok üzüldümBen de istiyorum canım.Eşimde ikna oldu gibi.Haklsın dr da dedi stres bu hastalığın yakıtıymış.
Sağol canım insallahbir kortizonlu krem verdi.vitamin takviyesi de kullanacağız.Sifa Allahtan.insallah işe yarar.
Aynen canım ikna oldu gibi eşim.insallah yakında gideriz.
Haklsın canımyakında pedegoga da götüreceğiz.çocuklarımızı korusun rabbim.
Daha aktif olacağım canım haklsın
Canım 62.5 olsun hedefim inşallah15-22 Ekim Cuma Hedef Tablosu
KİLOLAR FİRARDA ÜYELERİ 15 Ekim 22 Ekim Hedef hzlsel 66,5 66,5 Calypso95 ? ? @eliya 78 ? SonsuzUmut 67,2 66,5 kardelelen321 93,4 90 @DeryaOnDiet ? ? @Breeze96 75,95 ? Pnrrr-12 74,1 72,9 Hedef60kgolmak 61,6 60,6 Fit mutlu anne 80,45 ? G Goklerce 62,8 ? Monica_ 69,85 69 Jasminium84 67,4 ? @Cagrihilal1 68,05 67,5 @karabiber01 77,2 ? yarimuhendis 70,5 70 Begonya2 75.9 75,2 @kumsal68 ? ? denizbenimadim 65 64 @Pain Killer 68,9 ? Ucmelekannesi 70 69
Cherry Mom kaptancım
Kaptancim ben önümüzdeki hafta 10 gün İstanbul'da olacağım o yüzden birşey diyemiyorum ama dönüşte tablo yapamasamda kaptanlık konusunda destek olurum, çünkü telefondan giriyorum ve siteyi ve PC yi çok aktif kullanmıyorum, çocukla tablo yapamam ama elimle liste yapar fotosunu paylaşırım olur muOy canım sana tekrar sıra gelene kadar aslında çok zman geçmeliydi amaşöyle yapalım bu hafta ben başlayayım menü listesine sonraki hafta sen devam ettirsin olur mu hem daha rahatlamış olursun teşekkür ederiz bitanesin
Kaç öğün besleniyorsun canım ara öğün yapıyor musun bi ara if denemiştin ve kabızlık problemin olmuştu hatırlıyor musun ?Ben de iyiyim çok şükür ama neden bilmiyorum veremiyorum
Canım ya ben katılmakta çok zorlanıyorum kızım hiç durmuyor fırsatım olduğunda da okuyup çıkıyorum pek aktif kalamıyorum malesef. Ben affınıza sığınarak gruptan ayrılmak istiyorum
En azindan sabitsin cnm bu da guzel haftaya 6lar gelsin yineKaptanım sabah tartıldım foto cekecekken kucuk tuvalet için çağırdı. Sonra da kahvaltı falan derken foto cekmeyide paylaşmayı da unutmuşum
11 Ekim pazartesi 70 kiloydum
Bu cuma 70 kiloyum
Sabitim yani buda biseydir benim için. Fotosuz bildirim kabul edilmiyor biliyorum neyse kilomu bildirmis oluyum kaptancim
İnşallah canım benim çok mersicanım hayırlıs olsun çok azcık kilo getirsin sağlıcakla kucağına al inşallah
Bende de aynı şey oluyorAyy bana hiçbir alıntı gelmedi yaaa şimdi girdim de öyle gördüm
Canım bı an önce toparlarsiniz insAllah can sıkıntısında çok normal bence hiç dert edilecek bişey değil insAllah çözüm bulursunuz oğlunun sıkıntısınaGeçen hafta:75,5
Bu hafta:75,95
Fark:+0,45
Sağol canım insAllah yaTbrkler cnm guzel eksi haftaya 7ler gelsin artikk
MENÜLERİ YAZMAYI UNUTMAYALIM KIZLAR HAFTALIK 3 ÇARPISI OLAN ÖBÜR HAFTA ZORUNLU KAPTAN
bizde burda kaptan kim olacak diye boşa dert ediyoruz yaaaaa
Hedef60kgolmak
G Goklerce
Ucmelekannesi
Jasminium84
hzlsel
@Cagrihilal1
SonsuzUmut
Pnrrr-12
@Breeze96
Monica_
@DeryaOnDiet
@karabiber01
Calypso95
@eliya
Begonya2
Fit mutlu anne
kardelelen321
yarimuhendis
I Ilyusa
Evet canım o yüzden bu hafta 3 öğün yapmaya karar verdim ve cumaya doğru WC sorunum çözüldü,biraz 3 öğün sabah kahvaltı, öğlen salata veya sebze devam edeyim diyorum zaten haftaya izne ayrilicam il dışına cikicam,dönüşte yine devam amaKaç öğün besleniyorsun canım ara öğün yapıyor musun bi ara if denemiştin ve kabızlık problemin olmuştu hatırlıyor musun ?
cnm toplu etiketlenmede bana da gelmiyoAyy bana hiçbir alıntı gelmedi yaaa şimdi girdim de öyle gördüm
Bu hafta başarabilir güzel bi eksi alabilirsem haftaya kaptan olurum inşOy canım sana tekrar sıra gelene kadar aslında çok zman geçmeliydi amaşöyle yapalım bu hafta ben başlayayım menü listesine sonraki hafta sen devam ettirsin olur mu hem daha rahatlamış olursun teşekkür ederiz bitanesin
Oyy çok sevindim canımEvet canım o yüzden bu hafta 3 öğün yapmaya karar verdim ve cumaya doğru WC sorunum çözüldü,biraz 3 öğün sabah kahvaltı, öğlen salata veya sebze devam edeyim diyorum zaten haftaya izne ayrilicam il dışına cikicam,dönüşte yine devam amabırakmak yoo bir süre daha
Müdahale edeceğiz hep beraber Geliyorum yarın ki günü atlatayımCanım psikolojik süreçler insanı yıpratıyor kendimizi nedense yemeğe vuruyoruz sanki sorunlar pufff
Önemli olan senin yeniden verme isteğinde ve kararlılığında olman yoksaa bir kaç ay sonra şuan beğenmediğin 73 ün bile üstünde olabilirsin olaya böyle bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?