Kilolar Firarda 😎

Kaptanim ben de haftaya evden calisicam. Ben de liste hazirlayabilirim

Canimm harikasinhep yaz boyle olur mu hem saglik hem de istedigin seyleri giyebilmek kadar guzeli var mi
Ben eskiden zayifken elbise ve cizme cok giyerdim bu kis yine giycem insallah bi 60 olsam rahat rahat olur. Su an cizme bacagimdan gecmez herhalde

Hadi inşallah kuzum, şifasını bulsun yavrum

Kaptancim menülerimde arada kacamaklarim vardı fakat spor yoktu nerdeyse spor eklemem lazım ama inan fırsat bulamıyorum
Canım eşin neden bu kadar diretti anlamadım, inan bu süreç kendine ve çocuğa eziyet oldu, biran önce destek almaya başlasın yavrucak, yazizk ona çok üzüldüm, bir anne olarak çaresizliğini hissettim sana daha da çok üzüldüm
Canım 62.5 olsun hedefim inşallah
Kaptancim ben önümüzdeki hafta 10 gün İstanbul'da olacağım o yüzden birşey diyemiyorum ama dönüşte tablo yapamasamda kaptanlık konusunda destek olurum, çünkü telefondan giriyorum ve siteyi ve PC yi çok aktif kullanmıyorum, çocukla tablo yapamam ama elimle liste yapar fotosunu paylaşırım olur mu yaşlı amca teyze usulü tabi dediğim gibi istanb dönüşü aktif olabilirim

En azindan sabitsin cnm bu da guzel haftaya 6lar gelsin yine

Geçen hafta:75,5
Bu hafta:75,95
Fark:+0,45
Canım bı an önce toparlarsiniz insAllah can sıkıntısında çok normal bence hiç dert edilecek bişey değil insAllah çözüm bulursunuz oğlunun sıkıntısına
Tbrkler cnm guzel eksi haftaya 7ler gelsin artikk
Sağol canım insAllah ya
çok iyi fikir ya beni buraya bağlayacak daimi bı görev lazım bana snrm ama ne olabilir kaptanlıkta kendimi motive edemiyorum ki sizi etsem bı toparlayamadim

Kaç öğün besleniyorsun canım ara öğün yapıyor musun bi ara if denemiştin ve kabızlık problemin olmuştu hatırlıyor musun ?
Evet canım o yüzden bu hafta 3 öğün yapmaya karar verdim ve cumaya doğru WC sorunum çözüldü,biraz 3 öğün sabah kahvaltı, öğlen salata veya sebze devam edeyim diyorum zaten haftaya izne ayrilicam il dışına cikicam,dönüşte yine devam ama bırakmak yoo bir süre daha

Bu hafta başarabilir güzel bi eksi alabilirsem haftaya kaptan olurum inş

Oyy çok sevindim canım

Müdahale edeceğiz hep beraber Geliyorum yarın ki günü atlatayım Bu arada sen nasilsin esram kaptanım var mı bi ekşınn

Kızlar iyi geceler annemdeyim ancak müsait oldum şimdi ortak sonuçlarını açıklayacağım artık yarın uyanınca görürsünüz Bu arada ortaklarda olmak istemeyenler veya geçen hafta olmayıp bu hafta olmak isteyenler yarın bildirirlerse ona göre yeni ortakları hazırlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…