- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #7.061
Annene mi gidiyorsun canım?Evet canım o yüzden bu hafta 3 öğün yapmaya karar verdim ve cumaya doğru WC sorunum çözüldü,biraz 3 öğün sabah kahvaltı, öğlen salata veya sebze devam edeyim diyorum zaten haftaya izne ayrilicam il dışına cikicam,dönüşte yine devam amabırakmak yoo bir süre daha
Bu hafta olmayım da öbür haftaya söylerim canımTamam canım
Bak alıntın da gelmemişcnm toplu etiketlenmede bana da gelmiyo
menün çok güzel bu aradaaa
Ellerine sağlık canımKILOLAR FIRARDASPOR LISTESI
8 Ekim - 15 Ekim
UYE Cuma Cumartesi Pazar PazartesiSalı Carșamba Perșembe Toplam Puan: hzlsel 50 152 100 170 472 Hedef60kgolmak 75 83 120 45 120 98 541 @DeryaOnDiet 75 215 290 yarimuhendis 150 490 300 300 130 200 40 1610 Pnrrr-12 30 60 183 290 315 265 195 1338 @Breeze96 170 200 370 @kumsal68 70 340 278 100 788 C Cagrihilal1 130 135 100 140 130 635 Monica_ 70 58 65 73 70 62 50 448 G Goklerce 65 74 47 186 Pain Killer 95 70 73 84 322 SonsuzUmut 120 70 190
Kızlar hedef puanları bu haftalık devre dışı bıraktım çünkü takip edemedim o sıralarda koptum buralardan biraz kusura bakmayın
Birinci
yarimuhendis
İkinci
Pnrrr-12
Üçüncü
@kumsal68
Tebrikler kızlar
Inşallah canımHadi insallah canimm
Tbrkler cnm guzel eksi haftaya 7ler gelsin artikk
Bu hafta gider cnm istersen
Hadi toparlan canim basaricaksin insallah
Aminn ınşallah canımHadi inşallah kuzum, şifasını bulsun yavrum
Ah bilsem adamın yüzde 80 i inat olunca demekkiKaptancim menülerimde arada kacamaklarim vardı fakat spor yoktu nerdeysespor eklemem lazım ama inan fırsat bulamıyorum
Canım eşin neden bu kadar diretti anlamadım, inan bu süreç kendine ve çocuğa eziyet oldu, biran önce destek almaya başlasın yavrucak, yazizk ona çok üzüldüm, bir anne olarak çaresizliğini hissettim sana daha da çok üzüldüm
Canım 62.5 olsun hedefim inşallah
Kaptancim ben önümüzdeki hafta 10 gün İstanbul'da olacağım o yüzden birşey diyemiyorum ama dönüşte tablo yapamasamda kaptanlık konusunda destek olurum, çünkü telefondan giriyorum ve siteyi ve PC yi çok aktif kullanmıyorum, çocukla tablo yapamam ama elimle liste yapar fotosunu paylaşırım olur muyaşlı amca teyze usulü tabi dediğim gibi istanb dönüşü aktif olabilirim
Inşallah canımCanım bı an önce toparlarsiniz insAllah can sıkıntısında çok normal bence hiç dert edilecek bişey değil insAllah çözüm bulursunuz oğlunun sıkıntısına
Sağol canım insAllah ya
çok iyi fikir ya beni buraya bağlayacak daimi bı görev lazım bana snrm ama ne olabilir kaptanlıkta kendimi motive edemiyorum ki sizi etsem bı toparlayamadim
Emeğine sağlık canımORTAKLAR TABLOSU KAZANANLARI
8 - 15 EKİM
ÜYE ÜYE SONUÇyarimuhendis Pnrrr-12 %1,210 Monica_ @medine66 %1,130+? kardelelen321 Begonya2 %1,892 C Cagrihilal1 G Goklerce %0,601 Jasminium84 @DeryaOnDiet %2,900+? Hedef60kgolmak Pain Killer %0,209 SonsuzUmut @Breeze96 %0,086
Haftanın 1. Olan Ortakları
kardelelen321 ve Begonya2
Haftanın 2. Olan Ortakları
yarimuhendis ve Pnrrr-12
Haftanın 3. Olan Ortakları
Hedef60kgolmak ve Pain Killer
Tebrikler kızlar
Bu hafta biraz artılarla geçmiş kızlar kendimize gelmeli silkelenmeliyiz haftaya muhakkak eksi gelmeli sorunlar yaşıyoruz evet ama yemek yemek çözüm değil tartıda artı gördükçe moralimiz iyice bozulacak haftaya daha iyi bir hafta olsun inşallah
Harikasın canım teşekkürler ihtiyaç olduğunda aklımda olacaksın bi koşu help derimKaptanim ben de haftaya evden calisicam. Ben de liste hazirlayabilirim
Anladım kuzum aslında şey diye sordum hani çok iyi bir hafta geçiririz iyi spor yaparız menüler kaçamaksız gider ona rağmen eksi gelmez ya öyle bir şey mi oldu acaba dedim öylesi daha sinir bozucu oluyormenülerimde arada kacamaklarim vardı fakat spor yoktu nerdeysespor eklemem lazım ama inan fırsat bulamıyorum
Kaptancim ben önümüzdeki hafta 10 gün İstanbul'da olacağım o yüzden birşey diyemiyorum ama dönüşte tablo yapamasamda kaptanlık konusunda destek olurum, çünkü telefondan giriyorum ve siteyi ve PC yi çok aktif kullanmıyorum, çocukla tablo yapamam ama elimle liste yapar fotosunu paylaşırım olur muyaşlı amca teyze usulü tabi dediğim gibi istanb dönüşü aktif olabilirim
Oy kuzum anladımCanım ya ben katılmakta çok zorlanıyorum kızım hiç durmuyor fırsatım olduğunda da okuyup çıkıyorum pek aktif kalamıyorum malesef. Ben affınıza sığınarak gruptan ayrılmak istiyorum
Tatlım kaptanlığı boşver o halde.çok iyi fikir ya beni buraya bağlayacak daimi bı görev lazım bana snrm ama ne olabilir kaptanlıkta kendimi motive edemiyorum ki sizi etsem bı toparlayamadim
EkşınnMüdahale edeceğiz hep beraber Geliyorum yarın ki günü atlatayımBu arada sen nasilsin esram kaptanım var mı bi ekşınn
Noktamıda korum ha buraya
Eline sağlık canımORTAKLAR TABLOSU KAZANANLARI
8 - 15 EKİM
ÜYE ÜYE SONUÇyarimuhendis Pnrrr-12 %1,210 Monica_ @medine66 %1,130+? kardelelen321 Begonya2 %1,892 C Cagrihilal1 G Goklerce %0,601 Jasminium84 @DeryaOnDiet %2,900+? Hedef60kgolmak Pain Killer %0,209 SonsuzUmut @Breeze96 %0,086
Haftanın 1. Olan Ortakları
kardelelen321 ve Begonya2
Haftanın 2. Olan Ortakları
yarimuhendis ve Pnrrr-12
Haftanın 3. Olan Ortakları
Hedef60kgolmak ve Pain Killer
Tebrikler kızlar
Bu hafta biraz artılarla geçmiş kızlar kendimize gelmeli silkelenmeliyiz haftaya muhakkak eksi gelmeli sorunlar yaşıyoruz evet ama yemek yemek çözüm değil tartıda artı gördükçe moralimiz iyice bozulacak haftaya daha iyi bir hafta olsun inşallah
KILOLAR FIRARDASPOR LISTESI
8 Ekim - 15 Ekim
UYE Cuma Cumartesi Pazar PazartesiSalı Carșamba Perșembe Toplam Puan: hzlsel 50 152 100 170 472 Hedef60kgolmak 75 83 120 45 120 98 541 @DeryaOnDiet 75 215 290 yarimuhendis 150 490 300 300 130 200 40 1610 Pnrrr-12 30 60 183 290 315 265 195 1338 @Breeze96 170 200 370 @kumsal68 70 340 278 100 788 C Cagrihilal1 130 135 100 140 130 635 Monica_ 70 58 65 73 70 62 50 448 G Goklerce 65 74 47 186 Pain Killer 95 70 73 84 322 SonsuzUmut 120 70 190
Kızlar hedef puanları bu haftalık devre dışı bıraktım çünkü takip edemedim o sıralarda koptum buralardan biraz kusura bakmayın
Birinci
yarimuhendis
İkinci
Pnrrr-12
Üçüncü
@kumsal68
Tebrikler kızlar
Bak hava senin için açtıNapiyosunuz kizlar? Burda hava kapali yagmurlu pek sevmem boyle havayi
Şükür canım Allah razı olsun daha iyiyim çocuklar evin rutini uğraşıp duruyorum sen de iyi misin ?
Sağ ol kuzumBak alıntın da gelmemişbu iş canımı sıktı diyorum kimse bana bir şey dememiş mi
Ellerine sağlık canımartık bu hafta 1.liği başka birisi alacak sanırım ekstra spor yapamıyorum ders çalışma ve gezmek bir arada olunca
Sağ ol canımInşallah canım
Aminn ınşallah canım
Ah bilsem adamın yüzde 80 i inat olunca demekki
Inşallah canım
Emeğine sağlık canım
Sağ ol kaptanımHarikasın canım teşekkürler ihtiyaç olduğunda aklımda olacaksın bi koşu help derim
Anladım kuzum aslında şey diye sordum hani çok iyi bir hafta geçiririz iyi spor yaparız menüler kaçamaksız gider ona rağmen eksi gelmez ya öyle bir şey mi oldu acaba dedim öylesi daha sinir bozucu oluyoren azından şimdi biliyoruz sorumlu kendimiziz :) aslında spor yapamamış halinle bile ben ona sabit derim sabit gelmişsin demekki haftada 1 2 gün spor ekleyebilsen garanti eksin var belki bir yerlere sıkıştırılabilir.. ben genelde gece yapardım mesela eşim ve cocuk yattıktan sonra ancak vakit bulurdum 20 kg öyle gitti. İmkanları zorlamadan olmuyor bir şeyler
Çok tatlısın tamm kuzum seni zorlamak istemem İstanbul dönüşünde ihtiyaç olursa konuşalım yeniden teşekkür ederiz ayrıca öyle listelerde daha etkili olabilir yani neden olmasın amaç aynı sonuçta
Oy kuzum anladımimkanın olsa sen ipin ucunu bırakmazsın zaten çok mu sana düşkün kucak mı oyun mu istiyor devamlı
Listelerimizden çıkaralım o halde madem seni dilediğin zman kapımız açık biliyorsun
Tatlım kaptanlığı boşver o halde.
Şöyle bir listelere bak hangi görevi daimi devam ettirebilirsin?
Hedefler
Ortaklar
Menü kontrol
Spor listesi
Aklına gelen motivasyon için yeni bir liste . .
Eğer seni takıma bağlayacak ise al birini başka yapmaya tıkandığı yerde başkası devam etsin
Ekşınn
Hayatım stabiloğlan okula başladı alıştı o yokken bende kendimi evde yapamadığım tüm işlere ve kendimle ilgili kitap gezme tozmaya vurdum oğlansız bir hayata alışmaya çalışıyorum
Kızın nasıl oldu tetkiklerde bir sorun çıkmadı inşallah
Noktamıda korum ha buraya
Eline sağlık canım
Begonya2 kardelelen321 harikasınız canlar
yarimuhendis süpersin kuzum
Veeee sizz yan gel yatcı hanımlarcuma günkü hezimetin sebebi belli oldu tablo neredeyse boş yahuuuu kimse zayıflamak istemiyor mu
Bak hava senin için açtı
Ben varımDünün menüüüsünü yazmayan kaldı mıı kızlarrrrr:)
Şimdi çıktım akşama kadar kaç bin adım olacak bakalımSağ ol kuzumYine de ihmal etme sporu az da olsa yap canım güzelce gez dinlen ders çalış
Sağ ol canım
Sağ ol kaptanım
Uye | 15 Ekim | 16 Ekim | 17 Ekim | 18 Ekim | 19 Ekim | 20 Ekim | 21 Ekim |
C Cagrihilal1 | |||||||
G Goklerce | |||||||
@hadikonusalim | |||||||
@medine66 | |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
| |||||||
@Breeze96 | |||||||
| |||||||
| |||||||
|
Allah kolaylık versin canımŞükür canım Allah razı olsun daha iyiyim çocuklar evin rutini uğraşıp duruyorum sen de iyi misin ?
Günaydın canım allah iyi komşulara denk getirsin inşallah.. bazı insanlar coluk cocuk dinlemez valla benim başıma geldi :/ gece 3 de cocuk ateşnden ağlıyordu git salonda ağlat diye duvarları yumrukladı :/ cidden komşuluk hakkı diyebir şey var dikkat etmek lazım bizimde altımıza yeni bebek geldi düne kadar oğlum evde scooter sürüyordu cocuk doğduğu gün kaldırdım piyasadan kimsenin ahını almamak lazım.Gunaydin kizlar oglan yine gec uyuyp gec uyandi kahvalti yaptk smdi yemegmi koydm ocaga pissin oglani biraz parka goturucem esimde gececiydi uyuyor ama sese uyuyabiliyorsa tabi herseyi atiyor surekli bu ara ya nezmn biticek bu atma donemlermiz Allahtan alt komsumuz cok anlayisli birsey demiyor gece 12bucuk 1 bile takir tukur ses yapiyorz engelliyemiyoruzda anlamiyor cunki yapma deyince inatla yapiyor, esim diyor ben olsam yukarsn gelse gider uyarirdm illaki ama cocuksa tabi yapcak bisi yok
bugün demek istedin galibaBen varımPazartesi başlayacağım inşallah yazmaya
KİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
15-21 EKİM
Kızlar bu dükkanında kapanıp gitmesini istemiyorsak lütfen sahip çıkalım bulunduğumuz ortama saygı gösterelim
bizi burada silah zoruyla tutmuyorlar hepimizin bir amacı var ve bu amaçta herkes artık bunda hem fikirdir düzenli katılım ve paylaşım ile oluyor. Menü yazmak ise bunun temeli.
Madem buradayız
madem bir amacımız var kolları sıvayalım kararımızdan dönmeyelim. yazmayanlar yazanlardan çok bu tablo böyle devam ederse inanın ben tüyerim buralardan yarın menüleri tam istiyorum
Uye 15 Ekim 16 Ekim 17 Ekim 18 Ekim 19 Ekim 20 Ekim 21 Ekim C Cagrihilal1 G Goklerce @hadikonusalim @medine66 Monica_ Pain Killer Pnrrr-12 Hedef60kgolmak hzlsel yarimuhendis Deniz ve Kum Jasminium84 @Breeze96 Fit mutlu anne Begonya2 SonsuzUmut
Teşekkür ederim canım benim de temizlik yapmam lazım da sesten dolayı süpürge açamıyorum kızımla eşim de dışarı çıktı minik ağlasa duymam diye ortalığı filan toparlarım artık ben de bi kahve yapayım höpürdetelimAllah kolaylık versin canım
bende iyiym oğlumla babası dışarı çıktı uçak müzesi varmıış :) oraya gittiler bende kahvemi yaptım buraya bakıyorum birazdan temizliğe girişcem :)
Menü kontrol ve hedefler listelerini üstlenebilirim cnm bana örnek tabloyu atarsanız devam ettireyimTatlım kaptanlığı boşver o halde.
Şöyle bir listelere bak hangi görevi daimi devam ettirebilirsin?
Hedefler
Ortaklar
Menü kontrol
Spor listesi
Aklına gelen motivasyon için yeni bir liste . .
Eğer seni takıma bağlayacak ise al birini başka yapmaya tıkandığı yerde başkası devam etsin
Günaydın canım vala cidden komşu önemli benimde alt komşum çok anlayışlıdir saolsunlar çocuk bu baglayacak halin yok illa engellemeye calisiyorsunuzdur başka yapacak bişey yok kiGunaydin kizlar oglan yine gec uyuyp gec uyandi kahvalti yaptk smdi yemegmi koydm ocaga pissin oglani biraz parka goturucem esimde gececiydi uyuyor ama sese uyuyabiliyorsa tabi herseyi atiyor surekli bu ara ya nezmn biticek bu atma donemlermiz Allahtan alt komsumuz cok anlayisli birsey demiyor gece 12bucuk 1 bile takir tukur ses yapiyorz engelliyemiyoruzda anlamiyor cunki yapma deyince inatla yapiyor, esim diyor ben olsam yukarsn gelse gider uyarirdm illaki ama cocuksa tabi yapcak bisi yok
Bugünden itibaren kötü de olsa yazarım cnm hazin son olmasını istemem tabikiKİLOLAR FİRARDA MENÜ TABLOSU
15-21 EKİM
Kızlar bu dükkanında kapanıp gitmesini istemiyorsak lütfen sahip çıkalım bulunduğumuz ortama saygı gösterelim
bizi burada silah zoruyla tutmuyorlar hepimizin bir amacı var ve bu amaçta herkes artık bunda hem fikirdir düzenli katılım ve paylaşım ile oluyor. Menü yazmak ise bunun temeli.
Madem buradayız
madem bir amacımız var kolları sıvayalım kararımızdan dönmeyelim. yazmayanlar yazanlardan çok bu tablo böyle devam ederse inanın ben tüyerim buralardan yarın menüleri tam istiyorum
Uye 15 Ekim 16 Ekim 17 Ekim 18 Ekim 19 Ekim 20 Ekim 21 Ekim C Cagrihilal1 G Goklerce @hadikonusalim @medine66 Monica_ Pain Killer Pnrrr-12 Hedef60kgolmak hzlsel yarimuhendis Deniz ve Kum Jasminium84 @Breeze96 Fit mutlu anne Begonya2 SonsuzUmut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?