- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
Sağ ol canım ben lokmadan hiç yemedim ama bar olanı seviyorum dediğin gibi tatlı isteğini kesiyorBence oldukça başarılı akşam pidesi olsa da günün totalinde kalori dengesi bence sağlanmış. Afiyetler olsun.
Afiyet olsun canım suyunu tamamlamaya çalış bence.
Bu züberi ben de bugün denedim 1 tane lokum acayip güzel canı insanın tatlı istediğinde en azından rafine şekerden uzak hurma şekeriyle yapılmış bir atıştırmalık tercihi. Afiyet olsun canım menü güzel

Bayılıyorumzüber candıırdeğil mi
yarimuhendis
balım
hzlsel de seviorrrr o da sevioor bu da sevioor herkes seviooorr

salatalık, 1 dilim ekmek, 1 Tk reçel
 salatalık, 1 dilim ekmek, 1 Tk reçel

artık gitmek yok
 artık gitmek yok  

ben bugün fazla yedim niye diyete engel bişey yoktu ama çok açlık hissettiğim için miktarlar bi tık fazlaydı .
 ben bugün fazla yedim niye diyete engel bişey yoktu ama çok açlık hissettiğim için miktarlar bi tık fazlaydı .
		 Sen zaten eksi gelmiştin canım bir şeycik olmaz bazen insan gerçekten çok acıkıyor yedikçe yiyor
 Sen zaten eksi gelmiştin canım bir şeycik olmaz bazen insan gerçekten çok acıkıyor yedikçe yiyor

yeni sayfadaki ilk ortiligimiz hayirli olsun. Ben bikac gundur cok saldim insallah beraber toparlariz
 yeni sayfadaki ilk ortiligimiz hayirli olsun. Ben bikac gundur cok saldim insallah beraber toparlariz  hayirli olsun insallah ortiligimiz de yeni sayfamiz da. Ben de cok toparlayamadim eski irademe biran once kavusmayi diliyorum. Bu hafta birbirimizi itekleyelim insallah. Cok gecmis olsun canim bu arada insallah biran once kavusursjn sagligina
 hayirli olsun insallah ortiligimiz de yeni sayfamiz da. Ben de cok toparlayamadim eski irademe biran once kavusmayi diliyorum. Bu hafta birbirimizi itekleyelim insallah. Cok gecmis olsun canim bu arada insallah biran once kavusursjn sagligina