Kilolar ve gobek

Cnm ywrm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
1.130
832
53
Kızlar mrb doqum Yapalı 3ay oldu hamilelikten önce 50 kilo zayıf çiti piti bi insandim hamile iken 65 oldum doqumda da 5 kilo gitti 60 kiloyum ama kocaman bi göbegim war deli oluyorum gören hamilemisin diyo çok sinir bozucu ve ben kiloyu hic sewmeyen bi insanım biran önce bu gobeqin gitmesi laxm bide siqarayi bıraktım hamile olmadan önce 1pakwt iciyodum hamile iken 4e falan indirdirm doqum yaptığım gün bıraktım oğlumu görünce hiç durmuyo boqazim ha bire biseler yiyesim war özellikle çikolata sanki aseriyorum napicam ben ya bu göbek bu kilo nasıl gidicek sizler neler yaptınız nolur yardim edin

Doğumunuz sezeyan mı oldu yoksa normal mi

Sezeryan maalesef hala adette olmadim acaba ondan mi bu şişlik resmen hamile gibiyim sinir olmamak elde deyil

Aynı sorunları bende yasadım su an kızım 1 yasında yenı adet gordum ewet odem var ama adet olunca cok bıse degısmıyor gobek zamanla bıraz daha kuculuyor ama ben 4.ayımdan ıtıbaren spora gıttım gobek kalmadı gıbı bıse

Hm ben yalnızım gidemem spora da ewde yaparım artik bide siqarayi bıraktim aqzim hic durmuyo engel de olamiyorum kendime spor hariç warmi peki bi tawsiyen bu göbek boyle kalicak anlaşılan o kadar kiloyuda kendime almisim oğlum 3kilo doqdu diğer kilolar kaldı

Bebeğini bol bol emzir ne kadar çok emerse senin için o kadar iyi o emdikce senin kilolar gider doğum yapalı da o kadar uzun bir süre geçmemiş zamanla gider merak etme ben ilk hamileligimde 48 kilo ile başladım 75 kiloya bıktım bebeğim bir yaşına girdiğinde 50 kiloyum üç çocuğum var şuan hala 50 kiloyum en küçük bebeğim 8aylık emzir daha çabuk verirsin biraz da yediklerine dikkat et abur cubur yerine vitamin ağırlıklı beslenmeye dikkat et

Evet arkadas haklı emzırmekte kılo verdırır ama en azından ewde felan mekık cek ama sezeyanlıysan 6 aydan sonra basla mekıge bıde bol su ıc kılo verdırır hemde sut yapar

Evet arkadas haklı emzırmekte kılo verdırır ama en azından ewde felan mekık cek ama sezeyanlıysan 6 aydan sonra basla mekıge bıde bol su ıc kılo verdırır hemde sut yapar
Zaten yapışık ikiz gibiyiz oglumla sürekli emiyo maşallah 3kilo doğdu 7kilo oldu :)ama o emdikce ben acikiyorum kilom çok gitmese de olur ama su gobeqm insin artik ya Densiz insan çok hamilemisn demezlermk kucawmda cocuqu görmelerne raqmen deli oluyrm

Canım sen kafana takma stres yapma boş ver kim ne derse desin kulak asma zamanla iner merak etme sen hem daha bebeğin küçük normal göbek olması ama üzme sen kendini gider göbüş falan kalmaz

cevrendelkı lüzumsuzları bosver bugun bebegım 1 yasına gırdı gecen yaz banada aynı seylerı söylediler senınkı hem daha erken ıner 6 aydan sonra mekıgııhmal bende aktıf emzırdıgım zamanlarda cok acıkırdır mutlaka çorbam hazır olurdu çorba ıcerdım 1 kase yada kepeklı bıskuvılerden atıstırıdım yada koca kase bır salata yerdım hem sütte yapa ama doğum yaptığımın ertesı gun tatlı hamur ısıvs hıc bırsey yemedim halada yemıyorum cunku onlar kesınlıkle süt yapmaz kılo yapar:)

Benm tatliyla hic aram yoktu doqum günü pastamdan bile 1catal alirdim ayıp olmasın diye sigarayı bir bıraktım içimden canavar çıktı:) o yillarin açısını mi cikariyo bünye bilmem çikolata hastalığı başladı napip ddip boqazimi tutcam yoksa bu göbek inmiycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…