kilolar

syma mltm

~Meltem&Okan~
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2014
59
17
30
Merhaba ben 21 yaşındayım 1.65 boyu var ama kilom 83 adet düzensizliğim vardı ve söktürücü ler kullandım 7 8 ayda 15 kilo aldım ve iki senedir veremiyorum bir türlü tsh degerim normalin üstünde ama aşırı derecede değil 4.8 benimle aynı durumda olup zayıflayabilen var mı ha bir de şekeri bayagi azalttım ekmek neredeyse hiç yemiyorum su da içiyorum ama sonuç 0 lütfen benimle aynı durumda olup zayıflatan varsa yardım etsin bana bu gobekten basenden bıktım artık

Canım daha yaşın çok küçük, çabuk verirsin. Hiç diyetisyene gittin mi belki yanlış besleniyorsundur. Benim de sana yakın kilom, ben de vermek istiyorum ama daha faaliyete gecemedim:)) şeker ekmek kesmen çok iyi olmuş. Makarna, pirinç yeme, su da içiyomuşsun oh mis her gün de yürüyüş yap bence hızla verirsin

Diyetisyene gitmedim aslında gitmeyi düşünüyorum her gün yürüyorum okula falan gidip gelirken ama bi türlü gitmiyor kilolar diyet yapamıyorum uyamıyorum evde egzersiz yapıyorum ama kas spazmı olduğu için fazla hareket de yapamıyorum inşallah veririm siz de verirsiniz inşallah

Diyetisyene gitmedim aslında gitmeyi düşünüyorum her gün yürüyorum okula falan gidip gelirken ama bi türlü gitmiyor kilolar diyet yapamıyorum uyamıyorum evde egzersiz yapıyorum ama kas spazmı olduğu için fazla hareket de yapamıyorum inşallah veririm siz de verirsiniz inşallah

Ben de insülin direnci varmış, az az sık sık yemem gerekiyor. Bunlar hep sağlıklı beslenmenin gereği zaten ama işte düsensiz sağlıksız yemeye alışmışım değiştirmek zor oluyor şimdi. Galiba bu da sigarayı bırakmak gibi beyinde bitiyor:))

Fazla da yemiyorum aslında sadece adet döneminde aşırı abur cubur oluyor onun dışında dikkat etmeye çalışıyorum ama değişen bişe yok :)

Ben alkali su içmeye başladım, internetten araştırdım baya alkali diyeti. Yapması da kolay, vucuttaki asit oranını dengede tutmakla ilgili. Bir de kefir aldım başlıycam artık. Belki senin de hoşuna gider bir bak. Burda da gruplar var. Spor kısmında da bazı hareketler gördüm evde kendi kendime yapıcam hergün

X