ben merakımı gidermek için konuyu açtım okadar çok diyet yöntemi okudum hatta denedim ki her topikte yazım vardır diyebilirim şimdi ister dukan ister karatay ister alkali ister muzaffer kuşhan ister ayça kaya istersede kendi diyetisyeninizin verdiği diyet hangisi olursa olsun bu diyetlerle kilo veren ama ciddi kilolar veren arkadaşlar daha sonra neler oluyor ne yapıyor*??
1- çoğu diyetteki ortak nokta karbonhidrattan uzak olunması bol su içilmesi sabah-öğle-akşam yemeklerinin olması periyodik oluşu ve birazda spor yada yürüyüş olması bilmiyorum ama ben zaten periyodik biri değilim sabah ikindi çayı akşamda tıkabasa ama diyettesabah öğle akşam menüler var vede beni ve benim gibi olanları bir forma sokuyor düzene alıştırıyor vede zayıflatıyor peki ya sonra??? 2 ayda diyelim 10 kilo verdniz bu sisteme vücudunuz alıştı ama artık yeter bukadarı daha fazla zayıflamak istemiyorum dediğinizde neyapıyorsunuz?abura cubura saldırırsanız yeniden kilo alacaksınız artı negüzel bir düzende tutturdunuz e neolacak ??
canım bende 5 kilo verdim ilk bıraktıgımda bi iki gün napcam nasıl koruycam kilolarımı diye düsünüyodum. Hatta 1 kilo falan aldım bıraktıgım ilk 2 gün içinde. Baktım böyle olmuyo, eskiden yediğimin 1/4 ünü yemeye karar verdim herseyden tadımlık.. yaglı seylerden ve kızartma makarna vs.. bunlardan uzak durmaya karar verdim hic agzıma sürmedim. Diyeti bırakalı 1 ay oluyo yanında yesilcayda iciyorum, ha birde sabah kahvaltısında yaglı yemiyorum 1 ay gecmesine ragmen hala aynı kilodayım 52 :) isteyince harbi oluyomuş
sormaası ayıp nasıl verdin benimde 5 kg var senelerdir benledir saolsun gitmez
azim hırs :) 2 3 diyet yaptım bırakmadım pes etmedim yani halada öyle yaa o kadar küçüldü ki midem az yiyorum cünkü kilomu korumak için. Birde 1 ay falan yürüyüş yaptım ben o cok faydalı öneririm canım sanada
bende yürüyüş yapıyorum cnm saol cevapladıgın icin ahngi diyeti yapıyorsun
son sorum 5 kg vermen cok fark etti mi?
cok soru sordum ama idare et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?