kilolarım mı daha büyük bi dert eşim mi?

ekmek yemezsek b vitamini alamıyoruz dolayısıyla bu insanı depresyona surukler az da olsa yenmeli sadece kas erimesi yapmıyor depresyon yapıyor ekmeksiz hayat

Tabi ki ama ekmek derken beyaz ekmek değil, tam tahıllı, buğdaylı vs li ekmek.

Bir ara yumurta yemeyin dendi, şimdi yumurta kral oldu.

Onu yeme, bunu yeme. Saçma sapan dayatmalar.

Ben 52 kiloyum, her gün ekmeğimi, ya da makarnamı, bulgurumu yiyorum. Ama beyaz ekmek değil tabiki. Et yemezdim, şimdi yiyorum ve faydasını görüyorum.

Ben 52 kiloyum, her gün ekmeğimi, ya da makarnamı, bulgurumu yiyorum. Ama beyaz ekmek değil tabiki. Et yemezdim, şimdi yiyorum ve faydasını görüyorum.

ben ekşi mayalı integral ekmek tuketiyorum bir marka adı soylemeyeyim gerçekten tok tutuyor hem de kagıtta olması ayrıca saglıklı yapıyor ekmegi hayatta hiç birşeyi tamamen kesmek dogru degil gun gelir onu ister hale gelebiliriz

Tövbe yarabbi. Ne demek ayı gibisin? Ne demek lambur lumbur her yerin sallanıyor? Yoktan var edilmiş bir insan dünyaya getirmişsin. Bir insan daha doğrusu kadın, çocuk sonrası 2 senede ancak toparlar kendini. Bilimsel de kanıtlanmış, dinen de. Yenilenme süresi uzun, hem boşuna denilmiyor, 2 yaşına kadar emzirebilirseniz emzirin diye. Zamanla vücut kendini toparlayacak. Kendine gelecek. Kendisi sanki model mi? Manken mi? Baklava göbekli mi? Yani fit mi? Pek sanmam. Salmıştır balkonu. Ben de 3 buçuk ay önce doğum yaptım, benim eşim de şakayla karışık toynağa dönmüşsün der, ruh halime bağlı bozulur gibi olursam önce gönlümü alır, sonra ben seni fit vücudun için sevmedim seni, takılıyorum sadece der. Eğer rahatsız oluyorsan, seni motive edecekse beraber spora başlayalım diyor. Alalım bebeğimizi 1-2 saat yürümekle başlayalım, havalar ısınınca yüzmeye gideriz, hem o vakte kadar büyümüş olur dedi. Ve ufak ufak başladık, yürüyüş yapıyoruz, bu parktaki spor aletlerini kullanıyoruz, ve şuan cidden ilerleme var. Onun olmadığı zamanlar da yaparım bunları. Doğumdan kalan 3 - 4 kilo fazlalığım var o da gidecek, inanıyorum.

Bol bol emzir, ama kilo vereceğim diye de sakın yememezlik etme, sütün kesilmesin. Sağlıklı beslen, olmadı doktoruna danış yol gösterecektir.

Boyunuz kaç acaba, özel değilse söyleyebilir misiniz?

Neeeeeeeee....? Manken gibi :oha:
Heyecanlandım.. sırrını tekrar paylaşır mısın, kopyala yapıştır ile :KK53:

:D Alemsiniz ilahi...

Şöyle herkesin vücut yapısı vs farklı, bu konularda az buçuk bilgiliyim, vücut yapınız boy kilo metabolizma vs nasıldır ona göre yardımcı olmaya çalışayım. Diyetisyen olmayı da düşünmüştüm zamanında biraz tatmin edeyim kendimi :D

Vücut yapısı derken, kemik ince mi kalın mı, elma armut kum saati hangi türsünüz , nerden kilo alırsınız gibi gibi

:KK70: Alemsiniz ilahi...

Şöyle herkesin vücut yapısı vs farklı, bu konularda az buçuk bilgiliyim, vücut yapınız boy kilo metabolizma vs nasıldır ona göre yardımcı olmaya çalışayım. Diyetisyen olmayı da düşünmüştüm zamanında biraz tatmin edeyim kendimi :KK70:

Vücut yapısı derken, kemik ince mi kalın mı, elma armut kum saati hangi türsünüz , nerden kilo alırsınız gibi gibi
Kemiklerim iri, ağır. Vücut armut tipi, sonracıma, boy 168, kilo (dur bir tartılayım)

67,5 kiloymuşum:KK48:

Valla, buzdolabın yanından geçsem kilo alıyorum. Önceden iyiydim hamilelik sonrası spor falan yaptım faydasını gördüm de son 1 aydır, tırt. Ne kadar yapsam da olmuyor, yiyecek içecek aynı şekilde, neler yesem ki, diyetisyen olmak isteyipte, olmayan bayan :KK70:

Basenler baya bayaa.... :)

Cocuktan oncede mi begenmiyodu seni?

Cok kilon varsa sadece diyetle sayiflama tavsiyem . Kalp sagligin icin biraz kardiyo az azda agirlikla basla evde.. biliyorum cok zor bebekle

Önce zayıfla bakımlarını yap bebeğini büyüt para biriktir sonra vur bir tarafına tekmeyi
İçine otursun
Asıl hayvan o ki bebeğinin annesine böyle davranıyor

Kemiklerim iri, ağır. Vücut armut tipi, sonracıma, boy 168, kilo (dur bir tartılayım)

67,5 kiloymuşum:KK48:

Valla, buzdolabın yanından geçsem kilo alıyorum. Önceden iyiydim hamilelik sonrası spor falan yaptım faydasını gördüm de son 1 aydır, tırt. Ne kadar yapsam da olmuyor, yiyecek içecek aynı şekilde, neler yesem ki, diyetisyen olmak isteyipte, olmayan bayan :KK70:

Basenler baya bayaa.... :)

Şincikkk, ben armut değilim ama önerim sorunlu bölgenize yönelik öncelikle yürüyüş artı pilates. Ebru Şallıdan çok yararlandım ben, popo kalça için özel DVD si bile var.

Beslenmeye gelince proteini artırın. Ekmek tam tahıllı ince 3 dilim ya da etimek 4-5 tane günde (kızarmış ekmeğin kalorisi düşüktür normale göre).Porsiyonlar mutlaka küçülmeli ki mideniz küçülsün. Sıvı ile midenizi doldurun. çorba kahve çay...

Bir de benim altın sırrım şu:) Ben kahvaltı yapamayan biriyim, dolayısı ile öğlen ve özellikle akşama çok acıkırım. Normal yediklerim beni doyurmadığında hemen kocaman bir fincan sütlü latte yaparım, çok açsam yanında leblebi üzüm. Latteyi filtre kahve ile ve kaynamış sütle yapıyorum. Leblebi de midemin suyunu alır:)

Şincikkk, ben armut değilim ama önerim sorunlu bölgenize yönelik öncelikle yürüyüş artı pilates. Ebru Şallıdan çok yararlandım ben, popo kalça için özel DVD si bile var.

Beslenmeye gelince proteini artırın. Ekmek tam tahıllı ince 3 dilim ya da etimek 4-5 tane günde (kızarmış ekmeğin kalorisi düşüktür normale göre).Porsiyonlar mutlaka küçülmeli ki mideniz küçülsün. Sıvı ile midenizi doldurun. çorba kahve çay...

Bir de benim altın sırrım şu:) Ben kahvaltı yapamayan biriyim, dolayısı ile öğlen ve özellikle akşama çok acıkırım. Normal yediklerim beni doyurmadığında hemen kocaman bir fincan sütlü latte yaparım, çok açsam yanında leblebi üzüm. Latteyi filtre kahve ile ve kaynamış sütle yapıyorum. Leblebi de midemin suyunu alır:)
Hmm.. çayla kahveyle aram yok ki, değil onlar, su dışında hiçbirşey içmeyi sevmem. Ha meyvesuyu var bir de. Gerisi yok :)
Yürüyüş, spor yapıyorum da pilates yoga vs. Bunlar çok yavaş ve sıkıcı geliyor. Bana hareket lazım, kan ter içinde kalabileceğim birşey :)
Dövüş spoeuna gidiyordum evlenmeden önce, ama ülkeyi değiştirince, bir de bebek olunca, araştırıpta gidemedim

kuzum sabahları aç karnına limonlu ılık su iç ya da maydanoz kürü yap karın yağlarını özellikle yakıyor yanlar falan gidiyor güzel tarafı beslenmeni değiştirmende gerekmiyor

kuzum sabahları aç karnına limonlu ılık su iç ya da maydanoz kürü yap karın yağlarını özellikle yakıyor yanlar falan gidiyor güzel tarafı beslenmeni değiştirmende gerekmiyor
Limon, sirke, maydanoz, nane bunlar süt keser. Emziriyor diye hatırlıyorum konu sahibinin?

Hmm.. çayla kahveyle aram yok ki, değil onlar, su dışında hiçbirşey içmeyi sevmem. Ha meyvesuyu var bir de. Gerisi yok :)
Yürüyüş, spor yapıyorum da pilates yoga vs. Bunlar çok yavaş ve sıkıcı geliyor. Bana hareket lazım, kan ter içinde kalabileceğim birşey :)
Dövüş spoeuna gidiyordum evlenmeden önce, ama ülkeyi değiştirince, bir de bebek olunca, araştırıpta gidemedim

Çorba için, soda için...Amaç mideyi doldurmak:) Çay kahve şart değil. Meyvesuyu %100 olanlar dışında asla tavsiye etmem, ki onlar da şekeri ani yükseltir yanında peynir gibi proteinle birlikte yenilip içilir.

Ooo hareket seviyorsan zumba öneririm. Tam senlik:) Ben dans severim ama terlemeyi sevmem:)

Porsiyon küçültmek ana kural. Hatta başlarda açlıktan ağladığım oldu yalan değil:) Ama VS modellerine bakıp kendimi motive ettim:)

İstemek başarmanın yarısıdır...

Emzirirken cok daha hizli kilo veriliyor. Biraz dikkat ederek cok rahat verebilirsiniz . Hamilelikten once zayifsaniz dahada kolay verirsiniz.
Kocaniz icinde sadece okuz demek geldi içimden.

yoo 3 ü 1 arada değil, osmanlı kahvesi varya türk kahvesi gibi yapılıyor ondan içiyorum türk kahvesiyle karıştırıp. ama işte şekerli.

Onu da biliyorum ama yapmayın nolur :( En azından bebeğiniz için...
Tchibo nun kahvelerini alın Migrosta bile var artık, ya da en azından kaliteli marka bir sade Türk kahvesi için...

Back
X