kilolarım mı daha büyük bi dert eşim mi?

Eşinizı Allah doğru yola çevirsin inşallah.

Zayıflamak için en ama en etkili ve sağlıklı beslenme biçimi ketojenik beslenme .hem çok sağlıklı hem de çok hızlı vererek zayıflarsınız. moda bir diyet değildir. 1920lerden beri hastalıkların tedavisinde de kullanılıyor. Temel mantığı yediklerinin %70 i yağ %25i protein %5 i ise şeker olacak bunun anlamı şekeri hayatınızdan çıkaracaksınız. Detaylı bilgi için youtubeden dr can çiftçinin videolarını izleyebilirsiniz.

O pis herif önce o zihnindeki ödemine baksın,
kızlar eşimin son zamanlardaki davranışlarını anlatmaya kalksam sabah olur. şuan öyle yorgun öyle kırgınım ki kısa keseceğim, hem de sizden tavsiye alacağım.

9 aylık bebeğim var kilolarımı veremedim. eşim son zamanlarda artık işi hakaret boyutuna vardırdı. "hayvan gibi göbeğin var, kı*ın patlayacak gibi." vs. demeler. sürekli bakışlarındaki beğenmezlik, tiksinmeli bakışlar, küçümsemeler, hakaretler. gerçi her halim her adımım adama batar oldu ya hayırlısı.

dün teyzesine davetliydik, yerde oturuyorum, teyzesinin de 6.sınıfa giden bi oğlu var. balonla oynuyordu balon bana geldi, ben de oturduğum yerde balona vurdum çocuğa gönderdim, çocuk bana tekrar attı, derken biz paslaşmaya başladık.
odada teyzesi, eşim, çocuk ve ben varız. eşim dur demeye başladı, teyzesi "bırak oynasınlar ne güzel işte her insanın içinde bir çocuk vardır" diyor, eşim hala pis pis bakarak dur diyor. neyse arabada giderken söyledi neden dur dediğini. balona vururken her tarafım sallanıyomuş, ayı gibiymişim, kollarım bilmem nasılmış, iğrenç görünüyormuşum.

daha başka kavga sebepleri de var öyle saçma ki ne benim yazmama değer ne de sizin okumanıza değer onları anlatmıycam.

işte böyle derdim. ben kilo vermek istiyorum ama eşim istiyor diye değil. gerçekten. uzun zamandır istiyorum. bi kıyafet beğenince bile "zayıflayınca alıcam" diye diye uzun zamandır kendime bişey de almıyorum. ikinci sebebi de tabiki gururumdan dolayı, bu lafları duymamak için.

eşimle zaten konuşmuyorum, uzunca bi süre de mecburiyet dışında muhatap olmayı düşünmüyorum. içimden de gelmiyor zaten. başka sorunlar da var belki başka konu açar anlatırım burda konu dağılmasın.

eşime olan düşüncelerinizi zaten yazacaksınız, sizden ricam yorumunuza ek olarak zayıflama tavsiyelerinde bulunun. özellikle de emziren anneler. çok çabuk acıkıyorum ve açken başım dönüyor kesinlikle aç kalamıyorum. öyle akşam şu saatten sonra yemek yemeyim olayını asla yapamıyorum, çünkü dermanım kalmıyor acıkınca. ve şekerli kahve bağımlısıyım. çözümlerinizi, önerilerinizi bekliyorum.

Sen hiç üzülme canım hatta sevin, çünkü zayıflarsın olur biter, ama o ayı, ayıoğlu ayı malesef öyle kalacak, kendi dersine yansın.
Zayıflama tavsiyesi olarak şekeri kesmen, ve kendini delicesine aç bırakmadan yemeni azaltmak bu sayede mideni küçültebilirsin ve zamanla zayıflarsın, ama doyma hissini unutman gerek, kendini hiç üzme senden değerli kimse olmasın hayatında:KK39:

kızlar eşimin son zamanlardaki davranışlarını anlatmaya kalksam sabah olur. şuan öyle yorgun öyle kırgınım ki kısa keseceğim, hem de sizden tavsiye alacağım.

9 aylık bebeğim var kilolarımı veremedim. eşim son zamanlarda artık işi hakaret boyutuna vardırdı. "hayvan gibi göbeğin var, kı*ın patlayacak gibi." vs. demeler. sürekli bakışlarındaki beğenmezlik, tiksinmeli bakışlar, küçümsemeler, hakaretler. gerçi her halim her adımım adama batar oldu ya hayırlısı.

dün teyzesine davetliydik, yerde oturuyorum, teyzesinin de 6.sınıfa giden bi oğlu var. balonla oynuyordu balon bana geldi, ben de oturduğum yerde balona vurdum çocuğa gönderdim, çocuk bana tekrar attı, derken biz paslaşmaya başladık.
odada teyzesi, eşim, çocuk ve ben varız. eşim dur demeye başladı, teyzesi "bırak oynasınlar ne güzel işte her insanın içinde bir çocuk vardır" diyor, eşim hala pis pis bakarak dur diyor. neyse arabada giderken söyledi neden dur dediğini. balona vururken her tarafım sallanıyomuş, ayı gibiymişim, kollarım bilmem nasılmış, iğrenç görünüyormuşum.

daha başka kavga sebepleri de var öyle saçma ki ne benim yazmama değer ne de sizin okumanıza değer onları anlatmıycam.

işte böyle derdim. ben kilo vermek istiyorum ama eşim istiyor diye değil. gerçekten. uzun zamandır istiyorum. bi kıyafet beğenince bile "zayıflayınca alıcam" diye diye uzun zamandır kendime bişey de almıyorum. ikinci sebebi de tabiki gururumdan dolayı, bu lafları duymamak için.

eşimle zaten konuşmuyorum, uzunca bi süre de mecburiyet dışında muhatap olmayı düşünmüyorum. içimden de gelmiyor zaten. başka sorunlar da var belki başka konu açar anlatırım burda konu dağılmasın.

eşime olan düşüncelerinizi zaten yazacaksınız, sizden ricam yorumunuza ek olarak zayıflama tavsiyelerinde bulunun. özellikle de emziren anneler. çok çabuk acıkıyorum ve açken başım dönüyor kesinlikle aç kalamıyorum. öyle akşam şu saatten sonra yemek yemeyim olayını asla yapamıyorum, çünkü dermanım kalmıyor acıkınca. ve şekerli kahve bağımlısıyım. çözümlerinizi, önerilerinizi bekliyorum.
Canım Gözdenin çayını dene bence bir belki işe yarar Ayrıca sen bunları düşünme bebeğin olmuş ne kadar şanslısın elbet verirsin o kiloları. Eşinle ilgili yorum yapmak istemiyorum.

Ben nasıl kilo vermiştim başlarda bir tencere normal bir çorba yapıyordum bir tencerede hoşaf ama şekersiz kesinlik her meyvenin hosafini yapıyordum ...kahveli emziren anne içeceği sipariş etmiştim koliyle sıfır kalori...ve yeşilçay...sabah kahvaltisin bir dilim ekmekle yanında koca bardak bir yesilcayla yapıyordum ve kahvaltı yapmadan önce 2 bardak suyu zorla içiyordum...sonra saat başı gece dahil bu sıraladığım içeceklerden çorba hoşaf Malta yeşilçay vs içiyordum çorbadan önce yine kendimi zorlayıp 2 bardak su 88 kilodan hızlı bir şekilde 70 düşmüştüm bu şekilde ...bol bol ödem attım bilerek yapmadım ben bunu ama sütüm artsın diye birde iştahım kesikti doğumdan sonra ... sonradan açıldı benim 65 kiloya düşünce Leslie ile 3 mil başladım deli gibi bir çok spor yaptım baya sertleşti vücudum özellikle plates ile en son 52 ye düşmüştüm ..şimdi yeniden evlendim hamileyim 57 kilo ile ..hipotroidi çıktı az yesemde kilom gitmiyor ilaç kullanıyorum yakında biraz gider belki...xayifla suslen bakımlar yap fıstık gibi ol ..maddi olarak garantini alıp bu terbiyesizi bir şeyler yap

62 kg ile hamile kaldım doğumdan çıkıp eve geldiğimde 72 kg dim boy 1.59. emzirme döneminde tam 10 kg aldım en son 82 ye kadar çıktım. bebeğimi 26 ay emzirdim. bu süreçte bir kere kilo vermeyi denedim baktım sutum azalıyor hemen biraktim. sonucta ben her zaman kilo verebilirim ama bebegimi emzirecegim o 2 yıllık dönem hayatta bir defa oluyor. şimdi emzirmeyi bıraktıktan sonra diyete başladım. 1 ayda 6 kg verdim bile. kilo vericem diye sutunu azaltma bir kere emzireceksin bunu unutma.

bu süreçte esim ağzını açıp tek laf etmedi imada bulunmadi. hatta emzirmem icin hep tesvik etti. sonucta ikimizin bebeği ben bu kiloları keyfine almadım. eger beni rencide etseydi tepkim çok ağır olurdu boşanmaya kadar gotururdum olayı.

Bir tutam ısırgan otu
1yemek kaşığı çemen otu
1 yemek kaşıgı anason
2 cubuk tarcın 2 dilim limon
kaynar suda 3 saat çemen otu tohumunu beklet
ısırgan otu ve anasonları 15 dakıka kaynat
1.5 lıtre suyun ıcıne hepsını koy
tarcın lımon ekle
acıktıkca gel git bu sudan iç
ha bu arada eğer seni beğenmiyorsa sen o çocuğu tek başına kendin için mi yaptın
boşan diyemem ama otur konuş bu tavırların hiç ama hiç hoşuma gitmiyor böyle yaptığın için senden uzaklaştım de

Emziriyo musunuz ? Emziriyosanız zaten kahve,yeşil çay vs çok içmemek gerekli. Bol bol rezene için. Hem süt attırır hemde kilo verdirme özelliği var. Kahveyi bende şekerli içerdim o bile acı gelirdi 5 senedir şade içiyorum sadece 3 gün kendimi zorlaya zorlaya içtim bi baktım alışmışım. Şimdi hiç bişeyi şekerli içemiyorum. Ekmek yemeyin. Ekmeğin insan vücunuda zerre yararı yok. Eğer doymuyorsanız 1 dilim tam buğday ekmeği filan yiyin. Kalorileri aynı ama tok tutma özelliği daha fazla. Merve bilge Atalay’ın bi kitabı var 28 gün yeter diye onu alın diyet değil sağlıklı beslenme kitabı. Hem sütünüze etkisi olmaz hemde kilo verirsiniz. Hemde çok kısa sürede. Süt için yemek yemeye gerek bile yok bol bol su sütü attıran en güzel şey. Şekeriniz düştüğü zaman şekere saldırmayın. Sizi kısa süreliğine dinç tutar ama sonra birden tekrar düşüp daha çabuk acıkmanıza sebep olur. Yemeklerin yanında yoğurt yiyin veya ayran için. Ev yapımı olsun. Daha uzun süre tokluk sağlar. Bide tabiki yağ yakımı için kardiyo yapıp sıkılaşmak için pilates vs yapmalısınız. Pilates antrenörüyüm imkanınız varsa mutlaka reformer pilatese başlayın. Hamilelikte 20 kilo aldım 50den 70e çıktım şu an çocuğum 16 aylık 47 kiloyum. Yediklerime dikkat etmedim sadece pilatesle kilo verdim bu sebeple kesinlikle öneririm. Biraz pahalı ama sonuçları kesinlikle o paraya değer. Sormak istediğiniz bişey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum.

yazdıklarınıza çok üzüldüm. bebeğiniz daha 9 aylık doğum kilolarını verememeniz normal. eğer karşınızdaki hayat arkadaşınız olsaydı bunu sorun bile etmezdi bir de üstüne hakaret ediyor, o zaman hayat arkadaşı değil hayat işkencesi. ben çorba ağırlıklı beslenerek zayıflamıştım. ama öyle sıradan basit çorbalar değil, besleyici ve doyurucu. sulu gıda her zaman fayda ediyor, süt olması için de faydalı. tabi diğer şeylerden de normal ölçüde yersiniz.

Kilon daha büyük dert eşin üstüne bile düşünülmeye değmez biri
O da kendi sağlığın olduğu için...
Şekerli her şeyi hemennnn bırak o hemennnn
Çok mu acıktın 10 fındık at ağzıma kavrulmamış olsun...
Badem at yemek yeme yani...
Yeşil çay iç diyecem de emziren kadın için sorun olur mu acaba?
Diyetisyene gitsen daha iyi aslında vucundaki yap oranına bakılır...
Eşinde ilginç beyin var vallaha hahaha çorap giymemek ne zamandan beri ayıp?

yazın insanlar ayakkabılarının içine çorap giymiyor bize öyle misafirler de geliyor....
Hahaha hiç de aaa ayak diye bakmıyoruz ee çok kere gördüğümüzden...

madem kilo sevmiyor beyfendi çocuga baksın siz de bir spor salonuna yazılın çatur çutur yiyin şunun parasını...
Dengesiz hayır böyle biriyle evli kalabılecek misiniz?
Bunu ciddi soruyorum ufak tefek kavga olur ama bu olmaz....
Daha önceki konularınızı da az çok biliyorum...
Katıksız bir odun....
Bunu mahkeme verip boşansanız tazminat alırsınız...
Hatırlarsanız seni sevmiyorum lafına tazminat almıştı bir kadın haberler de olay olmuştu...

bunu düşünüm derim

wşin tedavi olsun gerzek.

kendın için ver.ve ıntıkamını al.inşallah kendısı şişer.
evlat vermişsin dunya tatlısı. leş adam.

bol bol su,dere otu.evde egzersizler yapabılırsın kendını zorlamadan . emzırmek buyuk kalorı yaktırıyor. yeşillik tuket bol bol.havalar iyi bebişinle yurumeye çık. at arabasına tempolu yuru on dakıka bıle yeter.üşütünce süt müt ekşimez hurafe onlar.hasta olursun sadece.kocan ayrı kafada zaten.

Eşim dediğin evrimlesmemis ayıya söyle kendi göbeğini g.tunu büyütmeden doğurabiliyorsa buyursun beşer beşer yavrulasin pis yaratık. Sana gelince bunun tek sırrı bol su, bol hareket, minimum şeker. Bir karar vereceksin sağlık mi şekerli kahve mi. Yemek yerken de karbonhidratı adalet protein ve lifi artır. Hamurlu, şekerli gıdalarla çok çabuk acıkır gereksiz kalori alırsın. Et, tavuk, balık, sebze, baklagilleri bol bol tuket. Aralarda acikinca yemek yemek yerine üç badem at agzina ya da ufak bir meyve ye. Kuruyemis ye azar azar ama kavrulmus olmasin. Ve dedigim gibi surekli su ic. Gazli icecekler icme. Hazir paketli hicbirsey yeme. Inan bana zor degil. 48 kiloyla hamile kaldim 78 kiloyla dogurdum. Su an 55 kiloyum. Ha bu arada mutlaka ve mutlaka BOŞAN.

boşan canım. bizim orda bi kadın vardı çok kiloluydu, kocası sürekli hakaret edip aldatıyodu, kadın azmetti zayıfladı fıstık gibi oldu, zayıfladıkça özgüven geldi kadın saçını boyadı makyajını yaptı üstüne başına dikkat etti, bu sefer de adam "sen başkalarıyla görüşüyosun beni aldatıyosun" diye kadını dövmeye başladı eve kapattı falan. en son yine boşandılar neticede. yani keşke o kadar hakareti işitmeden dayağı yemeden boşansaydım der dururdu kadıncağız. ama çok güzelleşmişti gerçekten :)

Kilo verdiniz mi naptınız konu sahibi. Ayrica hala evliyseniz esiniz söylenmeye devam ediyor mu

Bir insan sevdiği bir yolu paylastigi insana bu denli nasil hakaret eder?Ben hamilelikte 28 kilo aldim.
Zayifken kilolu bi bayan oldum.
esim hep zayiftir spor yapar kendine dikkat eder.
bigün dahi olsun bu konuda beni hiç ama hi uzmedi.
aksine ben kendime kiloluyum dedikce oda bunun bi sebebi var derdi.
ama ben zayiflamayi kafama koymustum.ve geçen sene subatta başladim.4 ayda 16 kilomu verdim.
cok zorlandim ilk zamanlar ama hep sabrettim.
kilo verdikçe motivasyonun artti ve sua. eski halimden dahada zayifladim.
insanlar sasiriyor gorunce.
o magazalarda begendigim seyleei yakismaz diye alamamanin psikolojisini iyi bilirim.
geçenlerde bi ogrencim "hocam ilk geldiginizden bu yana gençlestiniz cok guzel oldunuz"dedi.
bunlari duydukça iyiki istikrarimi korudum diyorum.
hayatimda hamur işi yok.
ara sira tuketiyorum.hazir içecekler asla ve asla yok.
kendimj daha saglikli hissediyorum.
gune hala limonlu ilik su icerek basliyorum.
bazi seyleri hayat rutinime soktum.
hergun ama hergun calistigim halde 2 yasindaki kizimla yuruyuse cikiyorum.
yediklerime dikkat ediyorum.
eski fotolarima bakip bidaha o günlere donmek istemedigim icin hep dikkat ediyorum.
insallah sizde basarirsiniz.
ama esinize iyi bi rest cekin ya haddini bilsin yada bitsin

Back
X