kilolarım mı daha büyük bi dert eşim mi?

Eşiniz tam bir odun. Ona diyecek birşey yok. Allah ıslah etsin.
Bende sizinle aynı durumda sayılırım. Şekersiz 21 gün diyetine başladım. 5 gün oldu, 1.5kg gitti.

Kadınlar kulubünde diyet sayfası var benim yarışmalar düzenleniyor her hafta kilonu paylaşıyorsun o sayfalara bir bak istersen

siz verdiniz mi etkisini gösterdi mi

diyemedim değil ki, diyorum bağıra bağıra diyorum ama karşımda asla anlamayan kendini hep haklı gören bi adam var. evliliğimizin başında ayda bi kere annemlere gidip 1 hafta kalacaksın diyen adam bu. ben reddedince 2 ayda bir hafta kal demeye başladı. onu da kabul etmeyince ara sıra dedi. sonra ben o ara sıra yı kabul ettim ama ailesi birlikte vakit geçirilecek gibi değil biliyosunuzdur konulardan. kavga ede ede bıraktırdım o inadını mesela. 2 senemi aldı. şuan eşim çalışmıyo ama ayda bi kere gidip 2 gün kalıp dönüyoruz. o yokken kalmıyorum. askerlik mevzunda da bana diyordu ki zaten senin istediğin oluyor bari ben askerdeyken kal diyordu. sonra ailesiyle bozuşunca o da olmadı zaten. geçen diyor her ayın 1 haftasını orda geçireceksin demiştim şimdi ben bile 3 günden fazla kalamıyorum sen nasıl bi şeytansın diyor bana. asıl şeytanlık bi insanı buna zorlamaktı zaten ama anlamıyor.

Tum bunların ustune bir de calısmıyor mu

Kızım 7 aylık dı diyetisyene başlamıştım.
90 a yaklaşmıştım
Kızımın 1. doğum gününde 64 kiloydum.
Hem kilo verdim hem emzirmeye devam ettim.
Sütümde azalma olmadı
Sizin okadar kilonuzda yok 10 kg bile size çok iyi gelir. Bu da en fazla 2-3 ay demek.
Kan tahlilerinizi yaptırıp acil diyetisyene başlayın
Özele gidemezseniz devlete gidin farketmez hepsi aynı
Eski listelerimi sizinle paylaşmak isterdim ama emziriyorsunuz o yüzden olmaz, bana iyi gelen size iyi gelmeyebilir. Bir ay da olsa uzman yardımı alın verin kilolarınızı. Bunu hödük eşiniz için değil kendi sağlığınız ve özgüveniniz için yapın.

Mesajınızı ilk okuduğumda dedim ki ya bu adam hasta ruhlu ya da aşağılık kompleksi var sizi kilodan vurmaya çalışıyor. Düşüncelerimde haklıymışım. Kendi işsizliğini sizin kilonuzla örtmeye çalışıyor. Hiç aldırış etmeyin. Siz çalışıyor musunuz? Bence sizi kıskanıyor.
Kilo için de iyi bir diyetisyene gidin ve dediklerini yapın. Her gün bebişinizi alın 1 saat dışarda yürüyüş yapın. İradeli olduktan sonra her türlü kilo verirsiniz.

Bence kilo vermek, vermekle kalmayip fistik gibi bir hatuna donusmek icin cok saglam bir motivasyonunuz var: bir guzel fiziginizi duzeltip, esinizin k.cina tekmeyi basiyorsunuz, ve o gun, suratinda damdan dusmuse benzer sok ifadesi beliriyor. Diyetisyene gidip, liste alinca, o muthis ani gozunune getirirseniz, diyeti bozmamis, ve hayatinizdaki "tum fazlaliklardan" kurtulmus olursunuz.

Açlık orucu değil aralıklı oruç bahsettiğiniz şey, bu oruca cok kısa bir sürede alışıyor ve açlık hissetmiyorsunuz. Bu orucun üç şekli (hatta 4) var, 16/8, 18/6 veya 23/1.
Yeni başlayanlar genelde 16/8 ile başlıyor daha sonra 18/6 yapıyorlar.
Bu oruçta sebze ağırlıklı, ekmekten uzak, 3 lt su ile beslenirseniz çok rahat kilo verebilirsiniz.

Affınıza sığınarak söylüyorum ama bence eşiniz sizi sevmiyor.
Kullandığı cümleler, söylediği kelimeler çok iğrenç. İnsan sevmediği bir insanı bile bu derece kırmak istemez. Eşiniz sanki sizin canınızı bilerek acıtmak istiyormuş gibi geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet malesef o da ayri bi sıkıntı zaten. Insaat mühendisi ama isten ayrılalı 4 ay olmuştur basvurulara cevap yok görüşmeye gittiginde geri dönüş olmuyor piyasa kötü diyip duruyo herkes.
Onu onun silahiyla vursana. Erkek dediğin çalışır, şuna bak karı gibi evdesin falan desene. Belki ne kadar aptalca bir kafada olduğunu anlar. Kadın hizmetçiyse erkek de finansörü olmalı o zaman. Edepsiz herif.

Evet malesef o da ayri bi sıkıntı zaten. Insaat mühendisi ama isten ayrılalı 4 ay olmuştur basvurulara cevap yok görüşmeye gittiginde geri dönüş olmuyor piyasa kötü diyip duruyo herkes.
Onu onun silahiyla vursana. Erkek dediğin çalışır, şuna bak karı gibi evdesin falan desene. Belki ne kadar aptalca bir kafada olduğunu anlar. Kadın hizmetçiyse erkek de finansörü olmalı o zaman. Edepsiz herif.

Siz kilo verdikten sonra mutlu olacak mısınız? Çok merak ediyorum bu iğrenç saygısız yaratıkla nasıl aynı birlikte uyuyorsunuz mesela? Bu insanı hala sevebiliyor musunuz? Sizi küçük görerek bakan gözlerine sevgiyle bakabiliyor musunuz? Neden iğrenç ilişkilerinize evlilik adı altında devam etmek zorundasınız asla anlayamayacağım.

Kuzum "birde mühendis olacaksın, 4 aydır iş bulamadın hiç kimseye beğendiremedin kendini" diye bir eleştir bakayım kendisini. Celallenirse de "senden öğrendim çirkince eleştirince işe yarıyormuş ya" dersin.

Canim benim inan seven insan hic bunlari takmiyor. Seni aldatiyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…