kilolarım mı daha büyük bi dert eşim mi?

Benim eski erkek arkadaşım bana iyice öküz gibi oldun demişti. asıl öküz olan kendisini terk ettim tabi ki :KK54:
neyse orda film koptu aniden karar aldım ve diyetisyene gittim, iş çıkışı eve 40 dk yürüdüm inan kar da bile. düşün bir adım atıyorum 3 adım geri kayıyordum karda. o kadar ki bi hırs :KK53: 15 kilomu verdim ve 36 bedeni gördüm. doğum vs bi tık daha zor olabilir işin ama ne kadar zor olabilir

ACİLLL toparlan şu öküze daha fazla laf verme
kızlar eşimin son zamanlardaki davranışlarını anlatmaya kalksam sabah olur. şuan öyle yorgun öyle kırgınım ki kısa keseceğim, hem de sizden tavsiye alacağım.

9 aylık bebeğim var kilolarımı veremedim. eşim son zamanlarda artık işi hakaret boyutuna vardırdı. "hayvan gibi göbeğin var, kı*ın patlayacak gibi." vs. demeler. sürekli bakışlarındaki beğenmezlik, tiksinmeli bakışlar, küçümsemeler, hakaretler. gerçi her halim her adımım adama batar oldu ya hayırlısı.

dün teyzesine davetliydik, yerde oturuyorum, teyzesinin de 6.sınıfa giden bi oğlu var. balonla oynuyordu balon bana geldi, ben de oturduğum yerde balona vurdum çocuğa gönderdim, çocuk bana tekrar attı, derken biz paslaşmaya başladık.
odada teyzesi, eşim, çocuk ve ben varız. eşim dur demeye başladı, teyzesi "bırak oynasınlar ne güzel işte her insanın içinde bir çocuk vardır" diyor, eşim hala pis pis bakarak dur diyor. neyse arabada giderken söyledi neden dur dediğini. balona vururken her tarafım sallanıyomuş, ayı gibiymişim, kollarım bilmem nasılmış, iğrenç görünüyormuşum.

daha başka kavga sebepleri de var öyle saçma ki ne benim yazmama değer ne de sizin okumanıza değer onları anlatmıycam.

işte böyle derdim. ben kilo vermek istiyorum ama eşim istiyor diye değil. gerçekten. uzun zamandır istiyorum. bi kıyafet beğenince bile "zayıflayınca alıcam" diye diye uzun zamandır kendime bişey de almıyorum. ikinci sebebi de tabiki gururumdan dolayı, bu lafları duymamak için.

eşimle zaten konuşmuyorum, uzunca bi süre de mecburiyet dışında muhatap olmayı düşünmüyorum. içimden de gelmiyor zaten. başka sorunlar da var belki başka konu açar anlatırım burda konu dağılmasın.

eşime olan düşüncelerinizi zaten yazacaksınız, sizden ricam yorumunuza ek olarak zayıflama tavsiyelerinde bulunun. özellikle de emziren anneler. çok çabuk acıkıyorum ve açken başım dönüyor kesinlikle aç kalamıyorum. öyle akşam şu saatten sonra yemek yemeyim olayını asla yapamıyorum, çünkü dermanım kalmıyor acıkınca. ve şekerli kahve bağımlısıyım. çözümlerinizi, önerilerinizi bekliyorum.

Benim eski erkek arkadaşım bana iyice öküz gibi oldun demişti. asıl öküz olan kendisini terk ettim tabi ki :KK54:
neyse orda film koptu aniden karar aldım ve diyetisyene gittim, iş çıkışı eve 40 dk yürüdüm inan kar da bile. düşün bir adım atıyorum 3 adım geri kayıyordum karda. o kadar ki bi hırs :KK53: 15 kilomu verdim ve 36 bedeni gördüm. doğum vs bi tık daha zor olabilir işin ama ne kadar zor olabilir ?

ACİLLL toparlan şu öküze daha fazla laf verme

Kaç kilosunuz ve boyunuz ne acaba siz ona bi evlat vermissiniz onun yaptığı terbiyesizlige bak sende ona de kendisi eminim çokta yakışıklı yada Fit değildir canım bende emzirme dönemimde aşırı kilo alıyorum kahveyi şekersiz iç hergün bir saat yürümek okadar iyi geliyorki ben triotlerim olmadigi halde günde bir saat yürüyerek 18 Kilo verdim bide ekmeği kestim bide troitlerine bi baktır istersen calismiyorsa yada az çalışıyorsa doktor ilaç verir

Sen bu kocayala beraber oldukca zaten kilo veremezsin .onun terbiyesizliği senin altyapina işliyor ve bir engel oluyordur .
Bir ara benim eşimde beni kilomla uyardi veya kirdi diyelim .Onun sözleri ama espriyle eşlik dikkat et otururken sandalye kirilmasin veya sana birşeyler almak istiyorum ama bedenne üretilmemiş gibi sözler .Bana eşin gibi konuşsa onu yatağimdan atarim cinnet geciririm ağzindan burnundan getiririm bir daha öyle konuşamaz .
Sen kendini çok ezik hisediyorsun ondan sert keskin cevaplar veremiyorsun.
Bak canim ,o terbiyesiz it olan kocan kendini ne zanediyor?
Daha 9 ay olmuş sen birmucize vebek dünyaya sağlikli getirmişsin ,emziriyorsunda birde çocuğun bakimiyla ilgileniyorsun ,daha ne istiyor bu cirkof?
Maallesef kirici sözler demotivasyon oluşturuyor,kilo veremiyorsun .
Bende veremiyor çünkü altyapimda sirf kocam içim vermem diye kotlanmiş .
Niye vereyim,bana değer vermeyen adamimi ödüllendirmek içinmi ?
Sirf beni kilomlami seviyor ?
Sevmesin ,siktirolsun gitsin!

Kaç kilosun cnm?
Bence verebilirsin
Şekersiz kahveye alışmaya çalış
Bol sebze meyve salata ızgara bol su iç emziriyorsan su önemli
Eşinde çok çirkin şeyler söylemiş
O kilo alsa sen böyle mi yapardın
Çok ayıp
Duygusal şiddet bu

48le hamile kaldım 68le doğuma girdim normal doğum yapmama rağmen doğumdan bir hafta sonra yine 68 kiloydum şoka girdim resmen o kadar rahatsız oluyordum ki şimdi 57 kiloyum 11 kilosu gitti kendisi ama kalanı duruyor yaklaşık 4 taşır bu kiloda sabit kaldım oğlum 28inde 8 aylık olucak bende çok rahatsız oluyorum bu kilomdan ama elimden birşey gelmiyor zaten çok yiyen bir insan değilim kolay kolay acıktım bile demem . Biraz daha sabret bebeğin yürümeye başladığında koşturmaktan vericeksin zaten diyorlar umarım öyle olur ikimiz içinde .
Eşine gelince gerçekten çok ayıp ediyor sonuçta Doğum yaptın benim ki ben seni her halinle seviyorum böyle de çok tatlısın diyor mesela tabi bizde başka konularda çatışıyoruz ama bu çok gurur kırıcı bir durum

Benim buradan kalbim kırıldı. Mesele kilo değil, mesele eşinin hoyratlığı. Sana kilo vermenle ilgili bir tavsiye vermeyeceğim, çünkü birlikte olduğun adamın zihniyeti çok kirli. Seni bu kadar çabuk, pervasızca kıran bir insan için hiçbir şeyi içinden gelerek yapamazsın zaten. Kendini lütfen ezdirme, bir daha sana hakaret ederse, cidden ona ağır konuş. Sen de onun kalbini kır, anlayacağı dil o olur bence.

siz bu kiloları keyfinizden almadığınız.
bir çocuk doğurdunuz.
eşinizin çocuğu...
nankör ve kaba bir insan eşiniz.
haddini bildirin derim ben.
doğumdan sonra vücut en az 2 senede topluyor kendini.
daha doğum yapalı 9 ay olmuş. yavaş yavaş hepsini verirsiniz.
ama kilo vermek istiyorsanız da kendiniz için verin, onun için değil.

kızlar eşimin son zamanlardaki davranışlarını anlatmaya kalksam sabah olur. şuan öyle yorgun öyle kırgınım ki kısa keseceğim, hem de sizden tavsiye alacağım.

9 aylık bebeğim var kilolarımı veremedim. eşim son zamanlarda artık işi hakaret boyutuna vardırdı. "hayvan gibi göbeğin var, kı*ın patlayacak gibi." vs. demeler. sürekli bakışlarındaki beğenmezlik, tiksinmeli bakışlar, küçümsemeler, hakaretler. gerçi her halim her adımım adama batar oldu ya hayırlısı.

dün teyzesine davetliydik, yerde oturuyorum, teyzesinin de 6.sınıfa giden bi oğlu var. balonla oynuyordu balon bana geldi, ben de oturduğum yerde balona vurdum çocuğa gönderdim, çocuk bana tekrar attı, derken biz paslaşmaya başladık.
odada teyzesi, eşim, çocuk ve ben varız. eşim dur demeye başladı, teyzesi "bırak oynasınlar ne güzel işte her insanın içinde bir çocuk vardır" diyor, eşim hala pis pis bakarak dur diyor. neyse arabada giderken söyledi neden dur dediğini. balona vururken her tarafım sallanıyomuş, ayı gibiymişim, kollarım bilmem nasılmış, iğrenç görünüyormuşum.

daha başka kavga sebepleri de var öyle saçma ki ne benim yazmama değer ne de sizin okumanıza değer onları anlatmıycam.

işte böyle derdim. ben kilo vermek istiyorum ama eşim istiyor diye değil. gerçekten. uzun zamandır istiyorum. bi kıyafet beğenince bile "zayıflayınca alıcam" diye diye uzun zamandır kendime bişey de almıyorum. ikinci sebebi de tabiki gururumdan dolayı, bu lafları duymamak için.

eşimle zaten konuşmuyorum, uzunca bi süre de mecburiyet dışında muhatap olmayı düşünmüyorum. içimden de gelmiyor zaten. başka sorunlar da var belki başka konu açar anlatırım burda konu dağılmasın.

eşime olan düşüncelerinizi zaten yazacaksınız, sizden ricam yorumunuza ek olarak zayıflama tavsiyelerinde bulunun. özellikle de emziren anneler. çok çabuk acıkıyorum ve açken başım dönüyor kesinlikle aç kalamıyorum. öyle akşam şu saatten sonra yemek yemeyim olayını asla yapamıyorum, çünkü dermanım kalmıyor acıkınca. ve şekerli kahve bağımlısıyım. çözümlerinizi, önerilerinizi bekliyorum.
Eşinize söyleyecek kelime bulamadım. Bence bir diyetisyene gidin. Emzirirken uygulanabilecek bir liste verir size. Şimdiden direk şekeri kesin. Alışana kadar şeker yerine siyah üzüm kayısı incir gibi şeyler yiyebilirsiniz. Vaktiniz varsa yürüyüş yapmaya çalışın. Umarım işinize yarar

Diyetisyene gidin ve dediklerine harfiyen uyun . Bebek emziriyorsun ,ona gore , seni aciktirmayacak seyler verecektir.

İki arkadasim gitti emzirirken guzel kilolar verdiler. Genelde yagdan verdiriyor , kolay zayifliyorsun.
Ama diyetisyene gidene kadar , gunde 2, 2 bucuk litre kadar su icmeye basla . Makarna , pilav ,hamur isi ,aburcubur yeme. Ara ogunde kuruyemis , hurma ye .kuruyemis avuc ici kadar , hurma 3 ,5 olabilir. Diger ara ogunde 1 kase yogurt , veya 1 bardak sut ic.

Esin icin yorum yapmiyorum. Sikmayin caninizi.

Sende de az beyin yükü olsa nankör köpek deseydiniz. Çocuk doğur, büyüt. 30 kiloyu kendine almışsın gibi laf işit. Hoş alırsın almazsın, bu ne psikolojik baskı ya. Zayıflayana kadar muhattap olmayın, ayrılığada kendinizi hazırlamış olursunuz. Sonra basın tekmeyi.

Leslie ile hiç kilo vermedim. Ama hamilelikte ekstra kilo alımımı tamamen durdu. 7 kilo almıştım son 2 ayda. 1 ay hergün 15 dakika yaptım. 1 kilo aldım. 7. ayım bitti, normal kilo alımına döndüm yani.

Boğaz bende hiç tutamıyorum. Sizde porsiyon azaltın. Akşam yememeye dikkat edin sadece. Bence çok önemli bi etken. Ama gerçekten çok yemek istediğinizde de yiyin arada. Keskin çizgiler insanın motivasyonunu düşürüyor.

Canım üzgünüm ama eşin bence senden soğumuş gözüne batıyorsun. Zayıflasan da pek bısey degısmeyecek gibi. Sen o kocanı adam yerine bile koyma. Zayıfla ama bunu kendin için yap. Kilo dedıgın gelir geçer ama onun bozuk karakteri düzelmez

Ben bebeğim 9 aylıkken kalan 6kiloyu verdim bebeğim 15 aylıkken 10 kilo daha verdim şimdi lisedeki kilomdayim. Emziriirken yaptıklarımi yazayım belki faydası olur. Öncelikle günde 2.5 3 litre su. Bilirsin hem sütun hem senin için ama bunu ihmal etme. İmkanın varsa günde 1 saat yürüyüş veya herhangi bir spor. Yoksa bebek arabasıyla cikabilirsin çok küçük değil bebek. Ben saat 6dan sonra sadece 1 elma bir kaç hurma falan yaptım yapamam dersen meyvenin porsiyonunu arttır. Ve bu süreçte tatlı ihtiyacimi kesen şeyler kuru üzüm ve hurma. Kesinlikle bugün bile canım tatlı çekmez artık. Bir de o şekerli kahve işini azaltmak gerek azaltarak bitir canım. Ekmek sinirli ve karabugday gibi şeyler. Yani aslında korumak daha zor sen de göreceksin dolayısıyla yaşam tarzını haline getirmelisin Esin hakkında bişey diyemiyorum çok konusulmus sen kararını ver

Senin sorunun kilolar değil, eşinin öküzlüğü.

Ben ilk hamileliğimde bir rahatsizlıktan dolayı 30 kg almıştım. Kendimden nefret etmiştim aynalara küsmüştüm, hiç bir kıyafet olmaz, eşimin eşofmanlarını giyerdim. Ve çok ağlardım. Psikolojim bozulmuştu.

Eşim hep destekledi. Kızım ben seni her halinle seviyorum, kime ne derdi. Ağlama üzülme derdi hep. Dışardakiler laf ederdi eşim, sittiret derdi. Sen bana evlat verdin, önemli olan bu derdi. İki senede anca vermiştim.

Yani senin kocan öküz olmasa, seni desteklese, daha ii motive olurdun.

Senin yaşadığını arkadaşım da yaşadı. Kız azmetti yirmi kilo verdi. Sonrasında da ne biçim oldu memelerin dedi. Kız enson göğüs estetiği düşünüyordu. Bu erkek milletini hiç mutlu edemezsin ki zaten.

Karatay diyeti yapabilirsiniz.Kesinlikle acıkmazsınız. Doyana kadar yiyorsunuz ve yedikleriniz size bol süt yapar..

Ben bu diyetle 30 kilo civarı verdim ve kaç yıl oldu hala koruyorum..

Ama eşiniz umutsuz vaka ve ayrıca çok terbiyesiz. .
Bu adam tam bir felaket ayrılmayı düşünmez misiniz?

9ay nedirki emziren kadinsin daha ne uyku duzenin vardir ne hayata adapten nasil hayvanla berabersin nasil bir cirkinlik Allaha buyuk konusmayayim vururdum kicina tekmeyi uzmek istemiyorum ana seven insan korkar incitmekten ne bilim Allahtan korkan ya kalbini kirarim der kocanda hic bise yok bos beles bir adam onun icin degil kendin icin zayifla onunda vardir kompleksleri saci yokda uff kabak gibi oldun de boyu kisayda ondan vur vardir birseyi sonucta hicbise bulamiyosan hic yazmam sunu beni mutlu edemiyorsun performansin dusmus de!!! O dusunsun ay hakediyo bunlar nasil sinirlendim

İnstagramda zayiflayanlarin paylasimlari var anne olanlarda vardir gun gun oralardan kendine uygun birkac sayfa takip edebilirsin,cok adapte edici tarti paylasiyorlar detokslar yapiyorlar duraklama hizlanma donemlerinde fayda gordukleri yemekler salatalar paylasiyorlar yuruyuse gidiyorlar harakete gecirici sayfalar,
imkanin varsa guzel bir diyetisyenden de yardim alabilirsin ,aksam gelince at kucagina ben yuruycem az ilgilen de giy spor ayakkabilarini cik yuru ikide birde ararsada acma az darlansin git spor salonuna yazil haftaarasi iki aksam haftasonlari bir iki saat at bebegin sorumlulugunu bakimini git sporunu yap hayat musterek herseyi ustlenip sonra birde sizi assagilama hakkini vermeyin emzirdigin icin zaten cok abarti birsey yapamazsin ekmegi beyazi azalt sekeri azalt sebze meyveye agirlik ver dr sor yesil cay ic ,gunde 2 lt suyunu muhakkak ic bebek uyuyunca you tubedan baslangic plates haraketlerini yap parasi varsa harca aaa zayif kadin istiosun kocacim lombur lomburumya lpg ye yazildim de yazilicam deme yazil odesin,krndine evde plates malzeme si al daya odesin vs vs konusmasin iss yarasin (ay delirdim adamin okuzlugune) aksam yemek olayinida bir sekilde birak bence onu yapamiyorumla yurumez bu gemiler hic duramiyorsan yogurt saltalikla falan gecistirmen lazim alsam 7 sonrasini dizginlemezsen tum emegin cop olur cok farkettiren bir durum cunku

o kocayla hayat geçmez. kilo verdiniz diyelim o laflar nasıl unutulacak.
kilonuz için sabah kahvaltıda haşlanmış yumurta yiyin tok tutar. yoğurt yiyebilirsiniz. yeşil elma çok iyi geliyor tok tutar.
günde en az 2 litre su için. en iyi şey kilo vermek için hareket. günde 1 saat yürüyüş yapabilirseniz çok faydalı. evde youtube da videolar var onlara bakıp hareket yapabilirsiniz.
şekerli kahveyi bırakmanız lazım. azar azar bırakın şekeri bi anda zorlanabilirsiniz.hamur işini hayatınızdan çıkarmanız lazım. bol bol sebze yiyin. saat 7 den sonra yemek yememeniz gerekli. gece filan kesinlikle yemek yemeyin bütün çaba boşa gider.

Kiloyu hiç sevmeyen ve aşırı yemek yeme olayından hoşlanmayan biri olarak eşinizden midem bulandı.
Son zamanlarda okuduğum en nefret dolu konulardan biri.
Adama resmen batıyorsunuz.
Bırakın gidin ya bu nedir böyle?

Back
X