kilolarım mı daha büyük bi dert eşim mi?

sizden ricam yorumunuza ek olarak zayıflama tavsiyelerinde bulunun. özellikle de emziren anneler.
Google Play'den telefonunuza 30 günde kilo verme gibi egzersiz programları yukleyin...hergün 2 saat kadar yapın..

Karşı komşum emziriyor bu yöntemle haftada 2 kilo veriyor, incelediğini ve sıkılaştığını ben de farkediyorum..

Son düzenleme:
Terbiyesiz adam...canim bosan falan demiycem hem kendin icin hem o saygisiza guzel bir cevap vermek icin zayifla mutlaka spora yazil cocuguna bakacak biri varsa yoksada az ama sık ye bak sekerli kahveyi kesinlikle birak tarcinli sut ic denedim faydasini gordum hem tok tutar hem yag yakar evdede surekli hareket et islerinj bile belli bir tempoda yapki spor ayarinda olsun,ayrica sekerli kahve yerine turk kahvesine alistir kendini inan 1 haftaya alisiyo insan tabiki sekersiz olsun oda acayip yakiyor,yogurt ye bol bol uzerine azcik pul biber ek sutunde azalmaz hem ,ekmek yiyosan kes onu biraz kendin icin birazda esinin agzinin payini vermek icin yap bunlari dayanamiyorum deme sana ettigi hakaretler aklina gelsin hatta oyle bir azimle zayiflaki sen onu begenmemeye basla akli basina gelsin terbiyesizin Allah kolaylik versin ve mutlaka pes etmeden azimle ugras suan esine cok sinir oldum kusura bakma lutfen

Sekerli kahveyi kesin acilen.
Glisemik endeksi yuksek gidalar tuketigin icin ac kalamayip sekerin vs dusuyor.
Bu beslenme seklini komple degistirmen lazim.
Su icsen sut oluyor zaten, cok yemeye ne gerek var ki?
Diyetisyene gidemez misin?
Illa kendin mi diyete grmek istiyorsun?
Troid gizli seker olmadigina emin misin?
En kotu ihtimalle ,

Sabah ilik limonlu suyla basla.
Yarim saat sonra bi bardak kefir ic.
1 saat sonrada kahvalti.
Yumurta, peynir zeytin vs..
Ekmeksiz yapamam dersen cavdar/ tam bugday bi dilim.
Oglen proteinli besin aksam ise salata / corbaveya baklagille hafif gecistir ve aksam 6 dan sonra bisey yeme.
Kocan tam bir pislik bu arada, ozur dilerim ama..
Instagramda saglikli beslenmeyle ilgili super sayfalar var, cok guzel tarifler.
Tok tutan besleyici.
Kesinlikle oneririm.
Fitmuhendisce bunlardan biri, semaninsagliklimutfagi da cok iyi.

Resmen psikolojik şiddet uyguluyor ya terbiyesiz insan! Bu günler geçer, o kilolar da verilir emin olun ama bu sözler nasıl unutulur bilemiyorum. Bu kırgınlıklarınızı sakın içinize atmayın ve ona söyleyin lütfen. Ayrıca bundan sonra hiç olmadığı kadar çok sorumluluk verin bebeğinizle ilgili. Bu sıralarda da kendinizle ilgilenin ve o da öğrensin empati kurmayı. Sakın kilolarınıza bakıp da bunları hak ediyorum yanılgısına kapılmayın. Herkes bu süreçlerden geçiyor ve herkesin eşi böyle terbiyesizlik yapmıyor. Çekinmeyin ve haddini bildirin bi kendine gelsin artık saygısız şey!!

Çok sık kilo alip verebilen biriyim.yurt disinda yaşadığım dönemde inanılmaz rakamlar gordum tartıda. Ne o dönemde ne de su an ( 9 aylık hamileyim) eşimden asla kırıcı bi laf duymadim. Kilo alınıp verilir ama karakter duzelmiyo maalesef. Sirf sağlığınız icin kilo verin. Benim hamilelik boyunca dikkat ettiğim en onemli sey şekerden uzak durmak oldu. Toplam 11kilo aldim ki bnm icin mucizevi bsy. Yurt dışında yaşarken hamile değilken bile 3 ayda 20 kilo almis bi insanim ( sonra vermiştim tabii)

Esiniz size deger vermiyor kilolu olmasanizda baska yerden vuracak acilen diyetisyene gidip kilolarini verin istediginiz kiloya ulasincada o kocayi bosayin güzellikle uyarabilir zayiflamaniz icin motive eder destekler amenna ama size hakaret ediyo emin olun zayif olsanizda baska hakaret edecek seyler bulur

Hamıle kalmadan once 2 kılo almıştım , hamılelıktede 24 kılo aldım . Oldu 26 kılo. 12 doğumda gıttı.
40. çıkınca spora başladım . Once kendım dıyet yapmaya calıstım ama olmayınca dıyetısyene gıttım . Bebegım 4 aylık olduğunda 57 kıloya dusmustum bıle. Sutumde hıc kesılmedı. Benım esım senın kı gıbı yapmadı ama ben kendımın farkındaydım , ve bu durumdan hıc memnun degıldım . Bana sadece 4 ay o sekılde yasamak yettı ,

yo acıtmak için yazdınız demedim normalde bu sözler beni acıtır ama aynılarını ben de düşündüğüm için alışmışım, sindirmişim, onu farkettim...

ah yapmayın bunu kendinize.
sindirmeyin, sinmeyin.
kocanız çok kaba bir insan ama sizin yorumlar çok naif hak ettiğiniz bu değil.
zayıflarsınız elbet ama o lafların acısını geçirmez zayıflamak.
sorun kilolarınızda değil yani.
eşinizin hamurunda.
leslie yapın evde.

Yok mu bünün beğenmediğin fiziksel bir özelliği
İllaki vardır
Dola diline vur yerden yere
Sinirden başıma ağrı girdi yemin ederim
Laflara bak
kızlar eşimin son zamanlardaki davranışlarını anlatmaya kalksam sabah olur. şuan öyle yorgun öyle kırgınım ki kısa keseceğim, hem de sizden tavsiye alacağım.

9 aylık bebeğim var kilolarımı veremedim. eşim son zamanlarda artık işi hakaret boyutuna vardırdı. "hayvan gibi göbeğin var, kı*ın patlayacak gibi." vs. demeler. sürekli bakışlarındaki beğenmezlik, tiksinmeli bakışlar, küçümsemeler, hakaretler. gerçi her halim her adımım adama batar oldu ya hayırlısı.

dün teyzesine davetliydik, yerde oturuyorum, teyzesinin de 6.sınıfa giden bi oğlu var. balonla oynuyordu balon bana geldi, ben de oturduğum yerde balona vurdum çocuğa gönderdim, çocuk bana tekrar attı, derken biz paslaşmaya başladık.
odada teyzesi, eşim, çocuk ve ben varız. eşim dur demeye başladı, teyzesi "bırak oynasınlar ne güzel işte her insanın içinde bir çocuk vardır" diyor, eşim hala pis pis bakarak dur diyor. neyse arabada giderken söyledi neden dur dediğini. balona vururken her tarafım sallanıyomuş, ayı gibiymişim, kollarım bilmem nasılmış, iğrenç görünüyormuşum.

daha başka kavga sebepleri de var öyle saçma ki ne benim yazmama değer ne de sizin okumanıza değer onları anlatmıycam.

işte böyle derdim. ben kilo vermek istiyorum ama eşim istiyor diye değil. gerçekten. uzun zamandır istiyorum. bi kıyafet beğenince bile "zayıflayınca alıcam" diye diye uzun zamandır kendime bişey de almıyorum. ikinci sebebi de tabiki gururumdan dolayı, bu lafları duymamak için.

eşimle zaten konuşmuyorum, uzunca bi süre de mecburiyet dışında muhatap olmayı düşünmüyorum. içimden de gelmiyor zaten. başka sorunlar da var belki başka konu açar anlatırım burda konu dağılmasın.

eşime olan düşüncelerinizi zaten yazacaksınız, sizden ricam yorumunuza ek olarak zayıflama tavsiyelerinde bulunun. özellikle de emziren anneler. çok çabuk acıkıyorum ve açken başım dönüyor kesinlikle aç kalamıyorum. öyle akşam şu saatten sonra yemek yemeyim olayını asla yapamıyorum, çünkü dermanım kalmıyor acıkınca. ve şekerli kahve bağımlısıyım. çözümlerinizi, önerilerinizi bekliyorum.
Esin dert kardesim kilon değil o gider ya da gitmez seni bağlar ..bence sen de onda yara ac;erkekleri ençok cinsel organından vurabilirsin sen de dalga geç bu ne boyle falan diye ...beyinlerinin yerine oralari ya düşündüğü için en azından sorgular !

Şekerli kahve derken nescafe mi? Hele o nescafe selülit yapar direkt kesin. Şekersiz, sütlü Türk kahvesi öneririm. Ben bayılırım. Türk kahvesinden sıkılınca onu tercih ederim. Atıştırma gereği duyduğunuzda kuru incir, kuru kayısı, kuruyemiş, meyve, yoğurt yeyin. Günde iki öğün tencere yemeğini ihmal etmeyin. Ekmek yerine salata tüketin bol bol. Su zaten en az 2 litre. Bunlar sizi diyetisyene gidene kadar idare eder.

kızlar eşimin son zamanlardaki davranışlarını anlatmaya kalksam sabah olur. şuan öyle yorgun öyle kırgınım ki kısa keseceğim, hem de sizden tavsiye alacağım.

9 aylık bebeğim var kilolarımı veremedim. eşim son zamanlarda artık işi hakaret boyutuna vardırdı. "hayvan gibi göbeğin var, kı*ın patlayacak gibi." vs. demeler. sürekli bakışlarındaki beğenmezlik, tiksinmeli bakışlar, küçümsemeler, hakaretler. gerçi her halim her adımım adama batar oldu ya hayırlısı.

dün teyzesine davetliydik, yerde oturuyorum, teyzesinin de 6.sınıfa giden bi oğlu var. balonla oynuyordu balon bana geldi, ben de oturduğum yerde balona vurdum çocuğa gönderdim, çocuk bana tekrar attı, derken biz paslaşmaya başladık.
odada teyzesi, eşim, çocuk ve ben varız. eşim dur demeye başladı, teyzesi "bırak oynasınlar ne güzel işte her insanın içinde bir çocuk vardır" diyor, eşim hala pis pis bakarak dur diyor. neyse arabada giderken söyledi neden dur dediğini. balona vururken her tarafım sallanıyomuş, ayı gibiymişim, kollarım bilmem nasılmış, iğrenç görünüyormuşum.

daha başka kavga sebepleri de var öyle saçma ki ne benim yazmama değer ne de sizin okumanıza değer onları anlatmıycam.

işte böyle derdim. ben kilo vermek istiyorum ama eşim istiyor diye değil. gerçekten. uzun zamandır istiyorum. bi kıyafet beğenince bile "zayıflayınca alıcam" diye diye uzun zamandır kendime bişey de almıyorum. ikinci sebebi de tabiki gururumdan dolayı, bu lafları duymamak için.

eşimle zaten konuşmuyorum, uzunca bi süre de mecburiyet dışında muhatap olmayı düşünmüyorum. içimden de gelmiyor zaten. başka sorunlar da var belki başka konu açar anlatırım burda konu dağılmasın.

eşime olan düşüncelerinizi zaten yazacaksınız, sizden ricam yorumunuza ek olarak zayıflama tavsiyelerinde bulunun. özellikle de emziren anneler. çok çabuk acıkıyorum ve açken başım dönüyor kesinlikle aç kalamıyorum. öyle akşam şu saatten sonra yemek yemeyim olayını asla yapamıyorum, çünkü dermanım kalmıyor acıkınca. ve şekerli kahve bağımlısıyım. çözümlerinizi, önerilerinizi bekliyorum.

Ver kız kilarini şutla şunu sonra sınır oldum ben sana insan doğurmuşum daha 9 ay olmuş bu mu mukafatim adama bak ya. Kardeşim git kanına baktir ac kalamiyorsan vardır bir nedeni önce ona baktır sonra lütfen emziriyosan sana uygun olan diyetle başla ufak ufak hareket yap ev işi yap emzirirken bilmiyorum zor diyorlar ama ben emziriken çok kolay verdim alır bebek arabasına atar bebeği yürürdüm bulaşık makinasını yerlestirirken bile spor haline getirirdim azmet iste yaparsın lütfen yap ama önce kendin için o kocan da bilsin bugün yarın kime ne olacağı belli olmaz obez olur vs görür ayıyı dayıyı

başkalarının lafından çok etkileniyor. en basitinden bana çorap giy dedi geçenlerde. çorap giymeyip çıplak ayakla gitmek ayıp falan dedi. ben de en son yine teyzesine giderken giymedim çorap. teyzesi gile girerken ayakkabıyı çıkarınca sadece kendisinin duyacağı şekilde çorap giymediğimi gösterip espri yaptım. güldü geçti. sonra ordan çıkarken teyzesi "neden çorap giymemişsin üşürsün bebeğe geçer" falan dedi. evden çıktık, hareketleri görmeniz lazım. sinirden kuduruyor. arabaya bindik bağırmaya başladı "ben sana çorap giy demedim mi, bak dikkat çekiyor" bilmem ne. ama ne bağırma ne laf sayma. teyzesi o soruyu sormasa o kadar celallenmeyecekti. o kadar etkileniyo ki milletin tek bi lafından. çok saçma çok yorucu...
Üzgünüm ama eşiniz sevgiyi, saygıyı bilmeyen, kompleksli, millet ne der diye yaşayan ö..zün biri.

Allah size sabır versin.

Esin dert kardesim kilon değil o gider ya da gitmez seni bağlar ..bence sen de onda yara ac;erkekleri ençok cinsel organından vurabilirsin sen de dalga geç bu ne boyle falan diye ...beyinlerinin yerine oralari ya düşündüğü için en azından sorgular !
Aaa çok mantıklı süper fikir. Sey de yapabilir saçların beyazladı dökülmeye başladı ya sen baya baya yaşlanıyorsun da desin. Böyle ciddi bir konu konuşurken tiksinerek bak süz söyle ya nasıl göbek bağladın baba değil de dede gibi oldun iyice de ohh içimin yağları eridi düşününce. Bigun eşim çok kilo aldın demişti içime atmistim yemek yerken dedim ki off hayatim ya göbeğin felaket biraz dikkat mi etsen karaciğerin yağ bağlar daha gençsin aman demiştim öyle morali bozulmustu ki yemeği yarim bırakıp doydum demisti:KK49:

Kırıcı bir insan değildir iyiliğin için demişti kiloyu ama benim en hassas konum olduğu için vurdum onu:dondurma:

Net senin eşin terbiyesiz ben 3 çocuk annesiyim 58 kilo ile evlendim 81 kiloyum ama eşim asla laf etmez yüzün gözün çok güzel der bunun haricinde bende kilomdan rahatsızım daha önce ki doğumlardan sonra şöyle kilo verdim mekik aletim var onunla spor yapıp ekmeği ve tatlıyı kestim süt verirken kilo vermek zor çünkü gece kalkıp yemek yiyip yatıyorum süt olayı bitince gece açikma hissi ortadan kalkıyor şimdilik eşini takma zayiflayinca sen onu beğenme laf et terbiyesiz ya çok kızdım inan

Öncelikle şunu yapamıyorum bunu yapamıyorum diyerek beyninize zaten negatif enerjiyi gönderiyorsunuz. Bir silkelenin kendinize gelin.
İki çocuğum var büyük olan iki buçuk, küçük bir yaşındayken, 72 kiloları gördüm. Kendimi şartladım, hem sağlıklı şeyler tükettim hem de yapabildiğim kadar yürüyüş ve evde imkanlar dahilinde spor yaptım. Bebeklere Bebek arabasına koyup kilometrelerce yürüdüğümü biliyorum.
Evde iki küçük bebek olunca börek poğaça kurabiye yapıyordum. Onlar yiyordu ben izliyordum. Çok canım çektiğinde bir parça yerdim .
Kalori saymanın tavsiye ederim böylelikle hem ne yediğini biliyorsun hem de kendini durduracağın noktayı biliyorsun.
Play storeden kalori sayıcı indir ve bugün başla ,
Yediğine içtiğine sporuna dikkat et ve sımsıkı sarıl hedefine..
Sabahları aç karnına sade Türk kahvesi iç.
Bu dediklerime 2 haftada alışacaksın ve artık sana zor gelmeyecek
Bu arada ben de emziriyordum, emzirmek acıktırıyor evet ama bu biraz da bizim elimizde.
Sevgiler..

Back
X