kilolarım mı daha büyük bi dert eşim mi?

Ben de 35 gün önce doğum yaptım
Emziriyorum ama O kadar acıkmıyorum hatta eskisinden daha az yiyorum sanırım.

Ek 500 kaloriye daha ihtiyaç varmış o yüzden ceviz fındık hurma falan da yiyorum kan şekerimi de düzenliyorlar.
Ama Malt içeceği ve kalsiyumlu bi içecek içtiğim için şeker de fazladan alıyorum.

Şekeri ve ekmeği kısmalısın yani. Zaten kimseye bi yararı yok.

Doğumdan beri yaklaşık 10 kilo verdim
Ama Sonra takıldım kaldım buruşuk ve iğrenç görünen içine çökmüş bir göbeğim ve fazlalık 4-5 kilom var

Ara öğün yap çok acıkıyosan
Yoğurtla yulaf ezmesini karıştır (şekersiz olanlarından) içine meyve at kuru üzüm olur ya da taze meyvelerden doğra

Allahım büyük dertlerle sınamasın inşallah kilo benim için takıntı. 36 beden den 75 kiloya gelerek doğum yaptım ama tüp bebek ilaçlar vs doğurdum 1 hafta sonra 65 oldum derken sut yok bende bunalimli ağlak bisey oldum. Sonrasında malt içecekler meyve suyu envai çeşit gıdalarla geri 75 oldum aynaya bakmıyorum.bile kendimden tiksiniyordum ama eşim çok mutlu meğer adam balık etli seviyomuş gel git şaplak atmalar böyle de güzelsin demeler vs ama gek gorki igreniyorum kendimden . Eskiden iç çamaşırı giydigimde seksi görünüm gitti kilot yetmiyo koca g.tlu bisey oldum . Herb... zayıflama ürününü kullandım ben 75 den 59a indim ,sağlıklıymis değilmiş kısmı tartışmaya açık güvendiğim insanlar yaptığı için kullandım denemek zorundaydım. Şuan 56kiloyum . Hedefim 53 . Zayıflama yönteminiz ne olursa olsun azim sabır ve zaman gerekiyor, eşiniz adına ben özür dileyeyim sizden hayvanligi oma kalsın, sektör edin hödüğü ve kendiniz için birşeyler yapın

emzirirken kilo vermek o kadar guzel ve kolay ki,
sadece ek olarak dengeli kilo vermek ve sikilasmak icin muhakkak spor sart.
imkaniniz varsa cocugu esinize paslayip haftanin 3 gunu spora gidin.
bos bos konusup bekleme yapmasin, ise yarasin madem ki.

S Spizella canim sen de hic moralini bozma, daha ne kadar oldu surada,
baktin veremedin kilolarini veya istedigin gibi sikilasamadin, 6. aydan sonra sen de fitness salonuna gidersin.

Göbeğim lömbür lömbür kalacak gibi hissediyorum :) spor hiç bana göre değil ama yapıcaz artık bi 6 ay olsun dediğin gibi

Canimcim oncelikle baskasinin seni sevmesinden ziyade sen kendini sev,minim melegini allah bagislasin sen onunla kendine bir dunya kur,esinin sana vermedigi degeri akillanana kadar sende ona verme.bosan diyemem,sosyo ekonomik yapimiz buna elverisli olmayabilir,yada belki sen esini seviuosundur,arada cocuk var,ailen var,etraf var vs vs vs bosanmak kolay degil.madem bosanmayacaksin kalbinde ayir esinle yollarini,kendin icin ve cocugun icin kilo ver istiyosan.oncelikle devlettede olsa bir diyetisyene gitmekle basla.cocuk ve ev isleri spor yerine gecer.aburcuburu birak yiyyosan.normal yemegini ye emziriyosun sonucta.

Ne kadar çirkin sözler bunlar ! Bir evlat vermişsiniz siz ona adamın söylediklerine bak

Neredeyse aynı zamanda doğum yapmışız oğlumda 8 buçuk aylık 3 aya kadar bende kilo vermedim, oğlum çok huysuz ve zor bir bebek sayesinde şu an hamile kalmadan önce ki kilomdan zayıfım. Geceleri özellikle emzirdiğim için çok acıkıyorum ama ağzıma ceviz badem falan atıyorum açlığım yatışsın diye bi kaç tane, bol bol da su içiyorum. Babasına verin bebeği o baksın sizde çıkın yürüyün hareket etmek gerçekten çok işe yarıyor. Zaten yakında ayaklanır bebeler havalar güzelleşir peşinden koşarken bi bakmışsınız gitmiş kilolar

Göbeğim lömbür lömbür kalacak gibi hissediyorum :) spor hiç bana göre değil ama yapıcaz artık bi 6 ay olsun dediğin gibi

keske ben de emzirsem de kolay kilo versem

yok yok kalmayacak, tabi benim gibi emziriyorum ayagina helvalari tatlilari goturmezsen.
ki ben bile verdim yahu o kilolari

9 sayfa yorum yapılmış zaten ama benım sana tavsiyem
ne zaman ihtiyacın olur bilmiyorum ama,
adamın hakaretlerini mesaj yada ses kaydı olarak al ,
ileride hakaret davası açmana faydası olur

Aynı aylarda doğum yapmışız benimde bir bebeğim var ..
Kilo vermeye çalıştım ama baktım ben bireylerden kıstıkca sütümde azalma oluyor bıraktım mecburen .
Çünkü sağlıklı beslensemde ayarı kaçırdığımı fark ettim diğer türlüde aç kallıyordum ..
Sütümün sıktığımda gelmediğini fark edince
Bu işi bebeğimin herşeyi yiyebileceği döneme kadar erteledim ..
Eşimde böyle birşey dese sanırım çok alınırdım .
Diyen yokmu banada tabiyki diyen kiloma laf söyleyen patavatsızlar var ..
Ama önemsemiyorum ..
Normalde 48.50 kilonun üstüne çıkmayan ben 90 kiloyla doğuma girdim doğumuna bir hafta kala gözlerim okadar kilodan şişmiştiki göz kapaklarımı kaldıramıyordum şuanda 75 kiloyum ..
Bebeğim için onun sağlığı için iyi beslenmesi için herşey.
Eşinizi sert bir şekilde uyarın bence .

Esinizle ilgili kisma yorum yapamayacagim.zaten erkeklerin bir cogu ADAM olmanin ne demek oldugunu bilmeden yetistiriliyorlar.Dis goruntu olarakta eminim kendisi kusursuz ve.mukemmeldir.bir can dunyaya getiren hanimina bu laflari sayabildigine gore..
Neyse..

Cok cabuk acikiyorum demissiniz.yanlis beslenmeden kaynakli olabilecegini dusundum.
mesela nekadar cok ekmek yerseniz o kadar cok acikirsiniz.
protein agirlikli beslenin.kahvaltida iki yumurta mesela cok fazla tok tutuyor.ve hergun mutlaka soguk vs demeden gerekiyorsa cocugunuza alin yuruyun.mutlaka disari cikin. bu cok cabuk kilo verdiyor

ben sezeryan oldum. eve çıkarken kadın bana hemen mekik çekmeye başla dedi. ne göbek ne kilo kaldıydı ki 25 kilo almıştım. ikincide 17 kilo almama rağmen göbek kaldı niye hiç bir şey yapmadım çünkü

Hayır çok merak ettim kaç kilosunuz ki oran buran sallanıyor demiş sıkıysa o taşısın 9 ay bide o doğursun emzirsin bedavaya baba olmak Yok öyle o baksın hergün iki saat sende spora git şekerli şeyleri bırak biraz da ekmeği kısıp suyu arttırdığında her türlü kilo verirsin hatta gel 4. Takıma şuan iki arkadaşımız var kilo veren ve hala emziren

bence sevilmeme değil, eşine hakeret eden erkek, aslında kendini eşinden eksik görüyor...ve bu özgüvensizliğini ona hakaret ederek kapatmaya çalışıyor...aslında başka konulardan kızgın sana, senin en zayıf noktan kilonla uğraşıyo...herkesin dediği gibi kiloyu halletsende, yine bu tarzı devam edebilir...hamilelik kilosunu kimi 15 günde verir, kimisi 1 yılda, metobolizmaya bağlı...eşinle konuşup, kırıldığını ona anlatmalı ve diğer sorunlarınızı çözmeye çalışmalısınız...

Alacaksin esila+ kiraz sapını. İçeceksin günde 2 defa aç karnı. 1 haftada görücek bariz farkı.
Yeni fiziğiniz kocanız kappak olacak. Yapacağınız tek şey bu.
Tıpkı benim yaptığım gibi

Acliginizi , dereotlu , pul biberli limonlu yoğurt ile bastırın.

Hem çok süt yapar hem kilo verdirir hem de iştah keser.

Önceden hazırlayıp bırakırsanız oraya üşenmezsiniz.

Ne olursa olsun kendiniz için kilo vermek zorundasınız. Spor yapın. Vakit ayırın kendinize.

O şahıs için ise bir şey yazmak istemiyorum.

ya ama bir tek ben sende duydum bu kadar erken spor oneren doktoru,
ben 6 ayken basliyacagim zaman bile sadece kardiyo yapabilirsin demisti spor hocam.

Çok üzüldüm. Hiç bir kadın ve anne bu sözleri hak etmiyor isterseniz 200 kg olun.
Eşiniz hep mi böyleydi ?
Zayıflamak içinse dengeli beslenmek önemli fakat sporsuz çok zor. Herbalife falan öneren olursa lütfen kullanmayın o tarz şeyler.

Esinin yaptigi buyuk terbiyesizlik yeni dogum yapmıssın benimde bebegım 3.5 aylik oldu ve hıc kilo veremedım moralim bozuluyor hatta bı ara diyet yapmaya basladım esım simdi yapma falan dedi seven insan kiloyu görmez bence bebegin baya buyuöua aslında bı diyetisyene gidebilirsin bende 6 aylık olunca diyetisyene kosucam bu halimden o kadar sıkıldım ki anlatamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…