Senelerce dönem dönem kilo almaya çalışmış birisi olarak sana bazi seyler solicem. Öncelikle gecmis olsun,bu sözler insanı cok incitir ama güçlü olmalı,dik durmalisin.
Ben zayıf birisiyim 45 kg ım boyum 167. Xs ya da S beden giyiyorum. Göğüslerim de küçük. Zaten cok gelisemedim,arkadaslarim adet olmustu memeleri büyümüştü, en son ben adet olmustum :)
Şuanda evliyim esimde 170 boyunda ve 80 kilo,göbekli. Esimin eski resimlerine bakinca şok oluyorum cunku 55 kgi zor görmüş birisi nasil aldın diyorum net bir cevap yok,hergun farkli bir cevap :)
Ben diyetisyene giderek kilo aldım. Diyetisyen bana kilo vermenin cocuk oyuncagi oldugunu,almanin daha zor oldugunu söyledi. Bu arada gecen sene evlendim,düğün zamani 43 kgi gördüm stresten. Annem,teyzem,dayim,anneannem ince uzun zayif. Babamda kilolu degil. Biraz da genetik:) insanlar bana surekli laf sokuyorlar,hala devam yılmıyorlar,cok zayifsinnn bu nee dahada zayiflamissin evlendin 2 kg et koyacağına bu ne haal. Oha hasta gibisin ben bunlara cok üzülürdüm. Sanki kilo almak elimde !!
Tabi esimin ailesininde ağzı hic durmadı. Hepside kilolu . Yani ben insanlara hicbir zaman kilo almissin kilolusun kilo ver demememe ragmen onlar neden boyle yapiyorlar diye cok üzülürdüm. Üzüldükçe daha da yemekten soğurdum. Sende muhtemelen uzuldukce daha cok yiyorsundur,tam tersi
Bence karbonhidrati kes.
Cok eskiden bende orta sekerli kahve icerdim
Birgün sekersiz denedim
Ogun bugundur sekersiz iciyorum. Bir defa kahvenin gercekten tadını daha iyi aliyorsun. Yaninda da soda oldumu hele..
Açken fenalasmak bendede var insulin direncime falan baktirdim yokmus ama risk altindayim pcom var baktir bence
Şekeri tamamen kesmelisin. Ekmegi de sadece kahvaltida 1 2 dilim yesen? Ama beyaz ekmek degil.
Suanda bebegin oldugu icin spor yapmaya vakit bulamiyorsundur ama cok fazla kilolari olan bir tanidigim hergun yuruyus yapti aksamlari sadece yogurt yiyordu yogurdun icine biseyler katiyordu tam bilemiyorum
Havalar soguk ve yagmurlu olunca evde yürüyormuş
Evide küçük. Yani git gel yapiyormus saate bakiyormus 1 saat ayarliyormus yürüyormuş evde.
Sonra ağırlık kaldırdı. Evde vazolari var onlarla çalıştı
Kadin bu arada 50 yasinda.. inanilmaz bir azim var 30 kg verdi ve o baya kiloluydu baya yani...
Sabahlari yumurta yiyordu.
Pirinc pilavı hic yeme mesela.
Protein ile gercekten kilo verebilirsin
Diyetisyenim kilo almak isteyene protein +karbonhidrat onerdigini vermek isteyene sadece protein yedirdigini söyledi
Bana 6 öğün vermisti mesela ama ne eziyetti benim icin.
Bir de gercekten duzgun beslenirsen acıkmazsın. Duymussundur sabah 2 yumurtadan omlet yedim hala acıkmadım laflarini
Ara ogunlerle açlığını bastirabilirsin. Mesela 1 kase yogurt 1 avuc kaju,ya da fındık. Ama islenmemis olcak çiğ
Spor ile ve beslenme aliskanligini degistirerek kilo verebilirsin