- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
73 kiloydum. Yururken tikaniyordum. Bacagim kasiliyordu. Ve istahim cok acikti tika basa doyana kadar yerdim. Benim fazlalik daha cok ust bolgemde idi. Hamile gibiydim gogus altindan basliyordu. Giyecek hic bir seyi yakistiramitordum kendime. Bir spor salonuna yazildim. Hedef koydum 10 kilo verene kadar pes etmek yok dedim ve gittim. Ilk gun kas agrisindan oldum bittim kendime gelemedim biraksammi acaba diye dusundum. Sonra kendi kendime soz verdim ya pes etmek yok devam dedim. Sabah yarim ekmek aksam yarim ekmek yiyen biriydim aralardakini saymiyorum bile.. ekmegi kistim tam tahilli ekmek aldim kendimi sinirladim sabah 2 aksam 2 dilim diye. Acliktan oluyordum kan sekerim dusuyordu. Eti formun urunlerini aldim yedim arada galeta. Elma sirkeli sicak su ictim. Spora giderken cebime bir avuc tuzsuz leblebi aliyordum. 10 kiloyu verdim. Sporuda sevmeye basladim. Devam dedim 5 kg daha onuda verdim. Kendimle dalga geciyirdum artik kilom yuvarlak hesap olsun 2 kg daha derken 55 kg ya dustum. Ust bolgem XL iken S oldu. Alt bedenimde 42 iken 36 oldu. Hadi biraz cesaret simdi...Teşekkür ederim destekleriniz için. Bi başlasam inanıyorum mesela 10 gun bi yapsam bir ay ..devamı gelecek inanıyorum ama ..İnşaAllah yapabilirim...Çok teşekkür ederim.
Buraya yazmak iyi geldi..
Günümün 10 saatini başka dil konularak geçiriyorum. Devrik cümlelerime rağmen beni anladın :)
Sıcağa yakın ılık su içiyoruz 50lik 2 su bardağı kadar
Uyuyana kadar tokuz
Anlaştık))
Zorla kendini gerisi gelir merak etme :)Çok teşekkür ederim destekleriniz için...
Dikkate alacağım yarın tekrar bismillah deyip start yapayım insaAllah verebilirim
Çok teşekkür ederim destekleriniz için...
Dikkate alacağım yarın tekrar bismillah deyip start yapayım insaAllah verebilirim
MaşaAllah ne güzel başarmışsın...73 kiloydum. Yururken tikaniyordum. Bacagim kasiliyordu. Ve istahim cok acikti tika basa doyana kadar yerdim. Benim fazlalik daha cok ust bolgemde idi. Hamile gibiydim gogus altindan basliyordu. Giyecek hic bir seyi yakistiramitordum kendime. Bir spor salonuna yazildim. Hedef koydum 10 kilo verene kadar pes etmek yok dedim ve gittim. Ilk gun kas agrisindan oldum bittim kendime gelemedim biraksammi acaba diye dusundum. Sonra kendi kendime soz verdim ya pes etmek yok devam dedim. Sabah yarim ekmek aksam yarim ekmek yiyen biriydim aralardakini saymiyorum bile.. ekmegi kistim tam tahilli ekmek aldim kendimi sinirladim sabah 2 aksam 2 dilim diye. Acliktan oluyordum kan sekerim dusuyordu. Eti formun urunlerini aldim yedim arada galeta. Elma sirkeli sicak su ictim. Spora giderken cebime bir avuc tuzsuz leblebi aliyordum. 10 kiloyu verdim. Sporuda sevmeye basladim. Devam dedim 5 kg daha onuda verdim. Kendimle dalga geciyirdum artik kilom yuvarlak hesap olsun 2 kg daha derken 55 kg ya dustum. Ust bolgem XL iken S oldu. Alt bedenimde 42 iken 36 oldu. Hadi biraz cesaret simdi...
Bu arada yas 46 oldu. Bu anlattigimi gecen sene yaptim. Insanin isteyipte yapamayacagi hic bir sey yok. Hersey beyinde bitiyor.MaşaAllah ne güzel başarmışsın...
İnsaAllah bende başarabilirim. Çok teşekkür ederim.
İnşaAllah sende hep böyle bu kilonda kalırsın. Tekrar alması yıkıcı oluyor...
İlk kilomu öyle verdiğim için bu kez o motive etmiyor.. belki buradan motiVe olurum diye umuyorum..Instagramda diyet profili aç. Diğer diyet hesaplarını da takibe al. Çok iyi motive ediyor. Burda da diyet yarışmaları grupları oluyor onlara katıl. Kendin gibi zayıflamak isteyenlerle irtibat halinde olursan kesin işe yarar
Bende göya alışveriş yaptım ama bi başlayamadım hoş benim en büyük derdim erken kalkamamak saat 3 de kalkıp nasıl diyet yapayım pufff :/ anlayacağın hep bir bahanem var
Haklisin benim yaşımın 2 katından fazlasın... başarmışsın.. İnşaAllah bende başarırım...Bu arada yas 46 oldu. Bu anlattigimi gecen sene yaptim. Insanin isteyipte yapamayacagi hic bir sey yok. Hersey beyinde bitiyor.
Zorla kendini gerisi gelir merak etme :)
Kilo kimseye yakışmaz takma bilmem ne diyenleri umursama. Eşinede hak vermedim değil 67 kiloyum şuan spora gidiorm akşamları deli gbi aç olmadgm sürece yemiorm şuan karnm gurul gurul ama hedefim yaza 48 olmak kendine hedef belirlemelisin. Kilo vermek evet çok zormuş aldıktan sonra anladım ben fakat sende başlayıp sende bitiyor
Zorla kendini gerisi gelir merak etme :)
Instagramda diyet profili aç. Diğer diyet hesaplarını da takibe al. Çok iyi motive ediyor. Burda da diyet yarışmaları grupları oluyor onlara katıl. Kendin gibi zayıflamak isteyenlerle irtibat halinde olursan kesin işe yarar
Bizim metabolizma daha yavas. Basarirsin tabi. Hemen basla gelismeleride yaz bizeHaklisin benim yaşımın 2 katından fazlasın... başarmışsın.. İnşaAllah bende başarırım...
Bizim metabolizma daha yavas. Basarirsin tabi. Hemen basla gelismeleride yaz bize
Rica ederim . Elektronik terazi pili azaldimi tartmasida sapitiyor. Kendine normal bi terazi al evine hep onda tartil.Sabahleyin tartılıp başlayacağım insaAllah.
Tekrar teşekkür ederim...
Ben zayıfım mesela. Ama bunun ekstra bi şey yapmak gerekmiyor.. sadece yapmamam gereken şeyler olduğunu biliyorum. Bi kere abur cubur kek cips kola çikolata. . Asla ve kat'a.. bilhassa çikolata. . Ekmek yok denecek kadar az.. benim yemegim öģündür. Yürüyen merdivenin yamacına uģramam. Adam gibi merdiven inip çıkarım. Spor yapmak ve abur cubuMerhaba arkadaşlar direk konuya gireyim. Geçen yıl 87den 74 e düşmüştüm ve çok mutluydum. Devam ediyordum diyetime. Boyum 160di. Hayatımda hep kiloluydum zaten hatırladığım en zayıf kilom 67.8 o da lise 1 deykendi galiba. Sonra ameliyat oldum ve 87ye çıkmıştım. Çabaladım verdim ve şimdi tekrar aldım. Evlendim ve 3 ayda Puff. 79la düğünüm oldu ve ben şimdi 93.5 kiloyum. Tamam belki benden daha yüksek kiloda olanlarda olabilir. Ama ben çok mutsuzum. Ciddi derecede obezim artık. Daha yaşım çok genç. Esimde çok mutsuz. Kilo vermemi istiyor. Bana şaka yollu söylenmeye başladı ve unutamıyorum dediklerini. Şu an konuşmuyorum onunla bir gündür kavgaliyiz. Pişman ama artık çok geç.
Benim hatam zayifladigimdaki resimleri buldum dosyadan. Gösterdim onada. Baskı yaptı biraz. Bende bi türlü zayiflayamiyorum. Olmuyor başlayamiyorum. 2 gün bile tam olarak diyet yapamıyorum. Psikolojim alt üst oldu. Yeni gelinim giyecek hiç bi şeyim yok. Kalmadı. Dolap dolu sık güzel elbiselerle ama ben ayı gibi olduğum için hiç biri bana olmuyor.(
Herkesn ayrı sorunları var anlıyorum ama bu benim psikolojimi dahi bozuyor. O yüzden yazmak istedim
Hiç kilolu olmadım hayatimda. O yüzden önerilerim bana basit ve uygulanabilir geliyor. Yanılıyor olabilirim. Benim de kilo almaya müsait bi yapım var.. ama allah vergisi bi de tatlı sevmememzligim var. Tatlıdan uzak duruyorum. Çikolata pasta vs tadını unuttum.. yemiyorum. Abur cunur kesinlikle uzak duruyorum. Ekmek yok denecek kadar az. Ve asansör kullanmıyorum. Tabana kuvvet diyorum. Düzenli spor ile zayıflayamayacak insan yok bence. Insan önce kafasina şunu sokmalı: =bu işi yapmak zorundayım başka çarem yok=.Merhaba arkadaşlar direk konuya gireyim. Geçen yıl 87den 74 e düşmüştüm ve çok mutluydum. Devam ediyordum diyetime. Boyum 160di. Hayatımda hep kiloluydum zaten hatırladığım en zayıf kilom 67.8 o da lise 1 deykendi galiba. Sonra ameliyat oldum ve 87ye çıkmıştım. Çabaladım verdim ve şimdi tekrar aldım. Evlendim ve 3 ayda Puff. 79la düğünüm oldu ve ben şimdi 93.5 kiloyum. Tamam belki benden daha yüksek kiloda olanlarda olabilir. Ama ben çok mutsuzum. Ciddi derecede obezim artık. Daha yaşım çok genç. Esimde çok mutsuz. Kilo vermemi istiyor. Bana şaka yollu söylenmeye başladı ve unutamıyorum dediklerini. Şu an konuşmuyorum onunla bir gündür kavgaliyiz. Pişman ama artık çok geç.
Benim hatam zayifladigimdaki resimleri buldum dosyadan. Gösterdim onada. Baskı yaptı biraz. Bende bi türlü zayiflayamiyorum. Olmuyor başlayamiyorum. 2 gün bile tam olarak diyet yapamıyorum. Psikolojim alt üst oldu. Yeni gelinim giyecek hiç bi şeyim yok. Kalmadı. Dolap dolu sık güzel elbiselerle ama ben ayı gibi olduğum için hiç biri bana olmuyor.(
Herkesn ayrı sorunları var anlıyorum ama bu benim psikolojimi dahi bozuyor. O yüzden yazmak istedim
Sabahleyin tartılıp başlayacağım insaAllah.
Tekrar teşekkür ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?