Kilolarım psikolojimi bozuyor

Teşekkür ederim destekleriniz için. Bi başlasam inanıyorum mesela 10 gun bi yapsam bir ay ..devamı gelecek inanıyorum ama ..İnşaAllah yapabilirim...Çok teşekkür ederim.
Buraya yazmak iyi geldi..
73 kiloydum. Yururken tikaniyordum. Bacagim kasiliyordu. Ve istahim cok acikti tika basa doyana kadar yerdim. Benim fazlalik daha cok ust bolgemde idi. Hamile gibiydim gogus altindan basliyordu. Giyecek hic bir seyi yakistiramitordum kendime. Bir spor salonuna yazildim. Hedef koydum 10 kilo verene kadar pes etmek yok dedim ve gittim. Ilk gun kas agrisindan oldum bittim kendime gelemedim biraksammi acaba diye dusundum. Sonra kendi kendime soz verdim ya pes etmek yok devam dedim. Sabah yarim ekmek aksam yarim ekmek yiyen biriydim aralardakini saymiyorum bile.. ekmegi kistim tam tahilli ekmek aldim kendimi sinirladim sabah 2 aksam 2 dilim diye. Acliktan oluyordum kan sekerim dusuyordu. Eti formun urunlerini aldim yedim arada galeta. Elma sirkeli sicak su ictim. Spora giderken cebime bir avuc tuzsuz leblebi aliyordum. 10 kiloyu verdim. Sporuda sevmeye basladim. Devam dedim 5 kg daha onuda verdim. Kendimle dalga geciyirdum artik kilom yuvarlak hesap olsun 2 kg daha derken 55 kg ya dustum. Ust bolgem XL iken S oldu. Alt bedenimde 42 iken 36 oldu. Hadi biraz cesaret simdi...

Günümün 10 saatini başka dil konularak geçiriyorum. Devrik cümlelerime rağmen beni anladın :)

Sıcağa yakın ılık su içiyoruz 50lik 2 su bardağı kadar

Uyuyana kadar tokuz

Anlaştık ))

Bende günün 5 saati başka dil konuşuyorum ondan anladım belkide bilmiyorum:) Hoşuma gitti yazısın.

Bakalım bir litreyi bile bazen zor içiyorum..

Çok teşekkür ederim destekleriniz için...
Dikkate alacağım yarın tekrar bismillah deyip start yapayım insaAllah verebilirim

Tabıı kı vereceksın. Bu ısın tek sırrı bogazımızı tutmak, tabıı kı hafıf de olsa yuruyusle sporla destekleyebılırsen super olur, surec hızlanır.

Instagramda diyet profili aç. Diğer diyet hesaplarını da takibe al. Çok iyi motive ediyor. Burda da diyet yarışmaları grupları oluyor onlara katıl. Kendin gibi zayıflamak isteyenlerle irtibat halinde olursan kesin işe yarar

Bende göya alışveriş yaptım ama bi başlayamadım hoş benim en büyük derdim erken kalkamamak saat 3 de kalkıp nasıl diyet yapayım pufff :/ anlayacağın hep bir bahanem var

MaşaAllah ne güzel başarmışsın...
İnsaAllah bende başarabilirim. Çok teşekkür ederim.

İnşaAllah sende hep böyle bu kilonda kalırsın. Tekrar alması yıkıcı oluyor...

Kilo kimseye yakışmaz takma bilmem ne diyenleri umursama. Eşinede hak vermedim değil 67 kiloyum şuan spora gidiorm akşamları deli gbi aç olmadgm sürece yemiorm şuan karnm gurul gurul ama hedefim yaza 48 olmak kendine hedef belirlemelisin. Kilo vermek evet çok zormuş aldıktan sonra anladım ben fakat sende başlayıp sende bitiyor

MaşaAllah ne güzel başarmışsın...
İnsaAllah bende başarabilirim. Çok teşekkür ederim.

İnşaAllah sende hep böyle bu kilonda kalırsın. Tekrar alması yıkıcı oluyor...
Bu arada yas 46 oldu. Bu anlattigimi gecen sene yaptim. Insanin isteyipte yapamayacagi hic bir sey yok. Hersey beyinde bitiyor.

İlk kilomu öyle verdiğim için bu kez o motive etmiyor.. belki buradan motiVe olurum diye umuyorum..
Aslında yüksek sayili takipciliydi hesabım. Sonra kilo aldım bıraktım puf:)herşeyi sildim .sil baştan..

Bende göya alışveriş yaptım ama bi başlayamadım hoş benim en büyük derdim erken kalkamamak saat 3 de kalkıp nasıl diyet yapayım pufff :/ anlayacağın hep bir bahanem var

Uykuda çok negatif etkiliyor.
Bi şekilde başlamak lazım..Bende uyurdum evde olsam. Okulumdan dolayı erkenciyim:)mecburen.
Diyete uygun benim için..

Bu arada yas 46 oldu. Bu anlattigimi gecen sene yaptim. Insanin isteyipte yapamayacagi hic bir sey yok. Hersey beyinde bitiyor.
Haklisin benim yaşımın 2 katından fazlasın... başarmışsın.. İnşaAllah bende başarırım...

Zorla kendini gerisi gelir merak etme :)
Zorla kendini gerisi gelir merak etme :)

Destekleriniz için teşekkür ederim..İnşaAllah basarabilirim

Kesinlikle çaresi senin elinde kendini hep zayıf hayal et biraz boğazını tutarsan ilk hafta tek zorlanırsın ve sonra tüm kilolar gider.

Ben zayıfım mesela. Ama bunun ekstra bi şey yapmak gerekmiyor.. sadece yapmamam gereken şeyler olduğunu biliyorum. Bi kere abur cubur kek cips kola çikolata. . Asla ve kat'a.. bilhassa çikolata. . Ekmek yok denecek kadar az.. benim yemegim öģündür. Yürüyen merdivenin yamacına uģramam. Adam gibi merdiven inip çıkarım. Spor yapmak ve abur cubu
Hiç kilolu olmadım hayatimda. O yüzden önerilerim bana basit ve uygulanabilir geliyor. Yanılıyor olabilirim. Benim de kilo almaya müsait bi yapım var.. ama allah vergisi bi de tatlı sevmememzligim var. Tatlıdan uzak duruyorum. Çikolata pasta vs tadını unuttum.. yemiyorum. Abur cunur kesinlikle uzak duruyorum. Ekmek yok denecek kadar az. Ve asansör kullanmıyorum. Tabana kuvvet diyorum. Düzenli spor ile zayıflayamayacak insan yok bence. Insan önce kafasina şunu sokmalı: =bu işi yapmak zorundayım başka çarem yok=.

Aynı durumdayız. . Bahane değil ama iki çocuktan sonra böle oldum.. bende annemlere geldim tatil için.. dönim başlıcam inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…