- 3 Kasım 2015
- 692
- 1.381
- 63
Merhaba arkadaşlar direk konuya gireyim. Geçen yıl 87den 74 e düşmüştüm ve çok mutluydum. Devam ediyordum diyetime. Boyum 160di. Hayatımda hep kiloluydum zaten hatırladığım en zayıf kilom 67.8 o da lise 1 deykendi galiba. Sonra ameliyat oldum ve 87ye çıkmıştım. Çabaladım verdim ve şimdi tekrar aldım. Evlendim ve 3 ayda Puff. 79la düğünüm oldu ve ben şimdi 93.5 kiloyum. Tamam belki benden daha yüksek kiloda olanlarda olabilir. Ama ben çok mutsuzum. Ciddi derecede obezim artık. Daha yaşım çok genç. Esimde çok mutsuz. Kilo vermemi istiyor. Bana şaka yollu söylenmeye başladı ve unutamıyorum dediklerini. Şu an konuşmuyorum onunla bir gündür kavgaliyiz. Pişman ama artık çok geç.
Benim hatam zayifladigimdaki resimleri buldum dosyadan. Gösterdim onada. Baskı yaptı biraz. Bende bi türlü zayiflayamiyorum. Olmuyor başlayamiyorum. 2 gün bile tam olarak diyet yapamıyorum. Psikolojim alt üst oldu. Yeni gelinim giyecek hiç bi şeyim yok. Kalmadı. Dolap dolu sık güzel elbiselerle ama ben ayı gibi olduğum için hiç biri bana olmuyor.(
Herkesn ayrı sorunları var anlıyorum ama bu benim psikolojimi dahi bozuyor. O yüzden yazmak istedim
Hahaha çok iyiEtliyim butluyum mutluyum aman boşversene. Gerçekten zayıflamak istiyorsan ki bunu zamanında başarmışsın biraz dirayetli ve azimli olmalısın
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. Tek tek alıntı yapıp cevap vermeyi çok isterdim. Bunu yapamadığım için özür dilerim. Sebebi ise telefondan giriyor olmam.
Ama genel olarak size şöyle cevap vereyim.
Bu sabah başladım burası vesile oldu. Şimdilik her sey yolunda. Minik hatalar yaptım ama olsun. Devam ediyorum. Eskisine göre daha iyi gidiyor şimdilik. Çok şükür. İnşaAllah devamı olur.
Ayrıca ben olsam bende şişman bir kadın istemezdim. Bazıları çok sert eleştirmiş. Tebessüm ederek okudum. Gir kabıma konuş. Girmeden bilemezsin kardeşim :)
Gerçekten yardımcı olmak için yazan arkadaşlarım içinde şöyle söylemek istiyorum ... mide operasyonuna kesinlikle karşıyım. Çünkü Allah a çok şükür 100 kilo olmadım. Daha fazla değilim. Görüyorum başaranlardan 100 ustundekiler dahi ameliyatsız olarak mevcut.
Bende daha önce başardım ama şimdi ciddi bi bunalım içindeydim dün buraya yazdım ve bana bir umut oldu. Belki dedim...
Bu arada daha önce de kaç kez olcturmustum Allah a şükür tiroit vs sorunum yok. Şu anda gidip olcturemem çünkü Türkiye de yaşamıyorum. Ve yeni dili henüz tam bilmiyorum. Eşimin ailesinin haberi olarak gitmem gerekir oda istemiyorum o sekilde bi durum içine girmek.
Zayiflarsam bir ay iki ay sonra gidip ölçüm yaptırabilirim. O zaman yüzüm olur.:)
Teşekkür ederim tekrar...
Çok sagolun
İyiki bu Portal varmis:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?