Kilolarım ve ben

Leslie yi 1milliklerle yapıyodum 2videoyu 2şer den 3lüğü varmış bi arkadaş uyardı sağolsun link de attı 3mile lik çok iyi oldu

Sabah 4tane 1milden 4mile yaptım

Arkadaştan sonra 13.30 da 3mile yaptım kolay ve yavaş gibi gelmişti ama bacaklarımın yanları acıdı sonrasında

Gün böyleydi yatayım yarın malum düğün yolcusuyuz niye izin verildi düğünlere yaa...

İyi geceler günlükçüm 🌸🌺🥰🥰🥰

Günaydın
Buğün tartılcaktım ya tartıldım hedefi tutturup biraz da geçmişimm
Tbi bu sevinçle sirkeli suyumumiçip hemen 3mile leslie yaptım
Kilom güncel 64.5🤩🤩🤩🤩🤩🧿

Günaydın
Buğün tartılcaktım ya tartıldım hedefi tutturup biraz da geçmişimm
Tbi bu sevinçle sirkeli suyumumiçip hemen 3mile leslie yaptım
Kilom güncel 64.5🤩🤩🤩🤩🤩🧿
Vay bee 7 kilo :KK9::KK9: aferim gızzz. Kilo vermek demek yeniden doğmak demek huzur demek mutluluk demek . Rejim neydii rejim emektii ahh ahhh:KK42:

Selam
Menüyü yazıp zıbarcam çok yorgunum şimdi geldim eve
11.30
2haşlanmış yumurta 6zeytin 3küp kavrulmhş patatesten aldım

17.00
Karışık lebap söyledim ortaya çocuklarla kendime döner adana köfte tavuk şiş vardı bulgurla hepsinden az yedim zaten kızlar yedi çoğunu eşim kendininkinden sonra. Oda aldı aydan içtim

21.00 da dondurmalı pasta ikram ettiler 2/3 çatal aldım çok sıcaktı bugün en az 5litre su içmişimdir
Memleketime kurban olıyım izmir çok ıscekkk

Günlük sporum tamam
Sabah 3mile leslie
30 gün zorlu fitnes indirdim yenş başlayanlar seviyesindeki tüm vücüt kol bacak karın basen tüm egzersizlerini yaptım
Üstüne tekrar 1mile leslie yaptım

Bu cuma 62.9 olur muyum ki neden olmasın dimi ama istedikten sonra

Çevremdekiler başladı yine tam iyisin böyle kal artık demeye eşim bile
Ben iyi olmakmistemiyorum zayıf olmak istiyorum kendimden memnun olana kadar devam etcem dedim

Bana bakmayın ben arada kaçamak yaptığım halde kilo veriyorumm çünkü hem emziriyorum hem de zaten çok aşırıbyediğimde bile çkk kilo almıyodum bünyem yakıyo günlüğümü okuyup bu şekilde beslenmek isteyen oluraa kilo da alabilir

1 saate çoğunlukla uymaya çalışıyoeum
2 kontrolü bırakmıyorum kaçamak sahi olsa az yemeye çalışıyorum
3egzersiz spor çok önemli
4kendime güvenip inanıyorum
5kötü yorum yapan moralimi bozmaya çalışan herkesi görmezden geliyorum
Kötü ve olumsuz düşünceler benim motivasyonumu düşürür o yüzden takmıyorum

Bayramdan sonra düğün var şık bi elbise almak istiyorum bu cuma ve haftaya cuma önemli verebildiğim kadar vermem lazım bi gidip burdan bakayım bişeyler hem deneyip bedenimi öğrenirim

Çok heveslendim şöyle şık bi elbise giysem diye düğüne kadar zaten 55 yada 58 olmam lazım elbiseyi son ana bıraksam bulamam 15gün önceden hazırlamam lazım
Düşünün ki şimdiden zayıfluğa hazırlanıyorum birdaha 60kilo üzeri görmiycem net karar

Bayramdan sonra düğün var şık bi elbise almak istiyorum bu cuma ve haftaya cuma önemli verebildiğim kadar vermem lazım bi gidip burdan bakayım bişeyler hem deneyip bedenimi öğrenirim

Çok heveslendim şöyle şık bi elbise giysem diye düğüne kadar zaten 55 yada 58 olmam lazım elbiseyi son ana bıraksam bulamam 15gün önceden hazırlamam lazım
Düşünün ki şimdiden zayıfluğa hazırlanıyorum birdaha 60kilo üzeri görmiycem net karar
Benim hedef kilomda 55 ama nasıl gidecek bu kilolar bilmiyorum ama iki üç gündür kararlı bir şekilde devam ediyorum umarım görürüm 5 li rakamları 😭

Benim hedef kilomda 55 ama nasıl gidecek bu kilolar bilmiyorum ama iki üç gündür kararlı bir şekilde devam ediyorum umarım görürüm 5 li rakamları 😭
Kararlı ol en ufak şeyin moralini bozup diyetini etkilemesine izin verme spor yap leslie harika bişey birden yüklenme 1mile ile başla ilk hafta mesela

Benim önceden hedefim 55 ti şimdi bayrama 55 58 arası olmakmistiyprum sonrası aynada vücıdumu beğenene kadar vercem 50nin altına inmem zaten de nerde dururum bilmiyorum

11.30
2yumurtadan kapyalı omlet
5zeytin
1kk peynir

15.30
2kuru kayısı

19.30
1tabak patlıcan yemeği
Yanına soğan dilimledim yedim
2kaşkk yoğurr
2kaşık sarımsaklı taze fasulye
2üçgen karpuz

Karpuzu yemesem iyiydi çok şişkinlik yapıyo neyse maden suyu içiyorum

Kararlı ol en ufak şeyin moralini bozup diyetini etkilemesine izin verme spor yap leslie harika bişey birden yüklenme 1mile ile başla ilk hafta mesela

Benim önceden hedefim 55 ti şimdi bayrama 55 58 arası olmakmistiyprum sonrası aynada vücıdumu beğenene kadar vercem 50nin altına inmem zaten de nerde dururum bilmiyorum
Umarım hedefine ulaşırsın canm

Muhteşem bı diyet günlüğü olmuş,seni tebrik ediyorum,ben de bugün basladm , kendimi iyi hissediyorum,daha önce doğumdan sonra 27 kilo vermiştim,birazını aldım korona süreci bana iyi gelmedi,bu sabah 68.8 çıktım hedefim 59 olmak seni takipteyim ❤️

Muhteşem bı diyet günlüğü olmuş,seni tebrik ediyorum,ben de bugün basladm , kendimi iyi hissediyorum,daha önce doğumdan sonra 27 kilo vermiştim,birazını aldım korona süreci bana iyi gelmedi,bu sabah 68.8 çıktım hedefim 59 olmak seni takipteyim ❤
Leslie yapmanı öneririm çok faydalı spor yapabiliyorsan daha iyi olur ben 3 çpcukla anca evde yapıyorum
Umarım çabucak verirsin

Günaydın

Sabah kalkıp sirkeli suyumu içtim
3mile leslie yaptım baktım oğlanuyanmadj 1mile daha yaptım

Hayatım boyunca diyet ve spor yapmış biri olarak sizi tebrik etmek istedim sizin kadar kararlı ciddi hiç yapamamışım onu anladım bende her gün spor ve yeme düzenime dikkat ettiğim halde kilom takıldı kaldı resmen neredeyse aynı besleniyoruz sadece güne çok erken başladığım için kahvaltı öğle yemeği akşam yiyorum ama bende neden tık yok bana taktik verir misiniz 🙏🏻 1 ay olmadan mükemmel kilo vermişsiniz günde 2 defa mı spor yapıyorsunuz?

Hayatım boyunca diyet ve spor yapmış biri olarak sizi tebrik etmek istedim sizin kadar kararlı ciddi hiç yapamamışım onu anladım bende her gün spor ve yeme düzenime dikkat ettiğim halde kilom takıldı kaldı resmen neredeyse aynı besleniyoruz sadece güne çok erken başladığım için kahvaltı öğle yemeği akşam yiyorum ama bende neden tık yok bana taktik verir misiniz 🙏🏻 1 ay olmadan mükemmel kilo vermişsiniz günde 2 defa mı spor yapıyorsunuz?
Çok teşekkür ederim
Evet iki kez yapıyorum bazen üç oluyo ne kadar hareket o kadar iyi

Beslenme düzeninde değişiklik yap 2öğün 1ara yap ( if gibi benim saatlerim hemen hemen 16/8e uyuyo )
duraklama olur arada şaşırtman lazım bünyeni korumaya geçmiş kiloyu

Ben duraklamada naparım hiç bilmiyorum hiç bu kadar kararlı olmamıştım

Back
X