Kilolarım ve Gün geçtikçe Eşimle Yaşadığım Sorunlar

gunessaime87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2016
377
266
53
38
Merhaba buraya ilk defa kayıt oluyorum hatalarım olursa affola

Ben 3 yıl öncesinde aşk dolu bi evlilikle dünya evine girdim.Aşk büyüsümü ne bilmem sonra alışkanlıklara bıraktı yerini benim fazla kilolarım var ankara da gitmediğim diyetisyen doktor kalmadı bebek istiyoruz ama kilolarım buna da engel 110 kiloyum ağırlık üst bölümde dengesiz bi vücut yapım var ve eşim bu zamana kadar hiç takılmadığı vücuduma şimdi her gün söyleniyor insülin direncim ve kolestrolm var kötü huylu 10 sene öncesinde çok zayıftım ne olduysa babamın geçirdiği kazada oldu üzüntü aşırı yiycek düşkünlüğüne sebep oldu baya hastalandım babamın sağ bacağını kaybettik kaza sonucu şimdi kızlar bana bişey söyleyin (ameliyat hariç ameliyat fobisi oluştu babamdan sonra kopma esnasında biz götürdük bacağını ama fonksiyonlarını yitirmişti ameliyattan korkuyorum o zamandan beri kan bıçak ameliyat hepsi bitti psikoloğa gittim ama fayda yok) zayıflamam gerek eşimin baskıları gün geçtikçe artan sorunlar ailelerin tepkileri beni çileden çıkarıyor artık diyet yapıyorum çok yavaş metabolizmam ekstra destek gerek ne yapsam hızlandırırım

doktor kontrolünde hareket etmekten başka çok çareniz yok gibi bence.

Bol bol su içip, spor yapıp ve yediklerinize dikkat edebilirsiniz.

Kilo fazla olunca hızlı kilo vermekte daha kolay oluyor.

Diğer taraftan hastalığınız da var o nedenle yine doktor kontrolünde bol spor ve kararlılık ile gitmelisiniz bence.

Boğazınıza hakip olmadığınız ve kendinize inanamadığınız sürece biz ne desek boş

Hiç diyetisyenle işim olmadı ama bu konunun bilir kişilerinden bilgi alabilirsin.
Ne kadar kadın bu süreci başarıyla atlattı.
Eşine de çok takılma beni sinirlendirme seni de yerim de, işin gırgırında ol, yoksa daha çok üstüne gelir.
Bu arada babana da çok geçmiş olsun

ameliyattan bence bu kadar korkma. zaten uyutuluyorsun uyandığında herşey olmuş bitmiş oluyor. 110 kilo oldukça fazla ama istersen cerrahi olmadan da yapabilirsin. burda zayıflama takımları var. ve gerçekten çok faydalı. hem gaza getiriyor, hem de söz verdiğin insanlar olduğunu , günün sonunda bütün günün menüsünü paylaşacağını bilmek insanı frenliyor. şöyle bir 10-20 kilo atsan kendine güvenin tazelenir. katkı maddelerinden uzak sağlıklı ve dengeli bir beslenmeye, haftada 5 gün günde 1 saat yürüyüş yaparak başla. gerçekten istersen ameliyata gerek kalmadan halledersin..

ama ola ki ameliyat olman gerekirse korkulacak birşey değil , çocuk konusu için bir kürtaj bir de rahim ameliyatı oldum. uyudum uyandım herşey olup bitmiş, bu kadar.

Boyunuz kaç bilmiyorum ama 110 kilo zaten cerrahi gerektirecek bir kilo değil
Metabolizmanızı hızlandırmanın tek yolu hareket etmek
Diyet+uzun yürüyüşler faydalı olacaktır
İnsülin direnci için asla ama asla ilaç kullanmayın, diyetinizin en geç 6. ayına kadar direnebilir, sonra normale döner
Kararlı olun, acele etmeyin, ağır kilo vermek daha sağlıklı bir şeydir
Sabah aç karnına ılık limonlu su ve gün içinde iki fincan yeşil çay hem insülin direncinize hem de metabolizma hızınıza iyi gelir. Bu uzun bir süreç, sağlığınız için azmedin. Eşiniz için bir şey diyemiyorum, bu tür kazmalara lafım yok

sağlıklı besleneceksin

o zaman daha az acıkacaksın zaten

şeker bi bağımlılık çikolata da ne kadar yersen o kadar çok istersin.

kilonuz fazlaymış yüzme yapabileceğiniz bi fitness salonu var mı eklemlere yük olmadan bi 30 kilo verseniz sonradan yürüyüş koşuya geçersiniz.

kendinizi zorlamayı öğrenin.

vücut size direnicek dizi izlerken spor yapın kol bacak kaldırın oturun kalkın durduğunuz yerde adım sayın yere uzanıp bacakları kaldırıp bisiklet sürün

yarım litrelik su şişeleriyle kol çalıştırın

çok hareketsizlikten hareketliye geçirmek lazım.

tavsiyem ayna koyun karşınıza spor yaparken boy aynası. yağlarınızı gördükçe azminiz artıcak

ve kilonuzu ölçün bel kalça kol bacak mezura ile ölçün not edin. 2 haftada bir tekrarlayın bunu numaralar azaldıkça motive olacaksınız.

birden hop 60 kilo olamazsınız. ama 1 sene içinde olabilirsiniz. isterseniz.

ingilizceniz varsa youtubeda extreme weightloss makeover programını izleyin. 200 kilo insanlar zayıflıyor siz neden yapamayasınız.

İnstagradmda bir sayfa var kadın yüz küsür kiloydu dıyetle verdi . Hedef 65 dıye su an ellili kılolrda

zoru başarmak çok keyifli olsa gerek , çalışıyormusun eğer evdeysen sadece ve sadece buna odaklan , 6 ayda istediğin kiloya çok güzel gelirsin ,

hiçbirşey imkansız değil işin içinde eşinin senden aldıgı keyfi sana baktıgında kafasından geçenleri hayal edersen ,
bu seni daha çok gaza getirecektir.

Benim acelem var ama eşimin hergün bir adım uzaklaştığını hissediyorum .

İnsülin direncinin kırılması zor, insanlar hemen pes ediyorlar ama etme.
spor ve diyetle verilmeyecek kilo yok
ve azimli olmaktan başka çaren de yok

kan tahlili yaptırdın mı diye sormuyorum bile
Benim süre sıkıntım var eşimin bakışlarına katlanamıyorum diyet ve sporla ayda en fazla 4 kilo verebiliyorsun ben bukadar zaman dayanabilirmiyim bilmiyorum

Bana bukadar küçük ve basit gelse keşke lafı edildiği anda geçmiş süreç geliyor gözüme gruplara şimdi bakacağım bölgesel zayıflama araştırıyorum acaba bunun hakkında bilginiz varmı?

Gittim aylarca ama bi faydası yok 1 hafta sonra tekrar eski ataklar başlıyor ogün yaşanılanları silemiyorum

Benim süre sıkıntım var eşimin bakışlarına katlanamıyorum diyet ve sporla ayda en fazla 4 kilo verebiliyorsun ben bukadar zaman dayanabilirmiyim bilmiyorum
Öyle bişey yok; benim de insulin direncim vardı; sadece unlu ve şekerli gıdaları hayatımdan çıkararak bir ayda 7 kilo verdim. Hiç spor yapmadan. Kaldı ki sizin kilonuz benden çok fazla. Hem diyet hem spor ile ayda 10 kilo rahat verirsiniz bence.

Arkadaşların önerilerine de kulak verin; limonlu su ve yeşil çay da çok iyi gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…