- 26 Aralık 2016
- 377
- 266
- 53
- 38
- Konu Sahibi gunessaime87
-
Sayfanın istmi neki ürünmü kullanmış acaba?İnstagradmda bir sayfa var kadın yüz küsür kiloydu dıyetle verdi . Hedef 65 dıye su an ellili kılolrda
Insulin direncin varsa bayilacak gibi olman normal. Zaten seker kesiminin ana nedeni bu.Benm sorunum ekmek değilki şeker bayılcak gibi oluyorum..
Iradeniz yok bence.Dİyetisyenlerden umudumu çoktan kaybettim
Karatay diyeti bnm için riskli grupta ben şeker almayınca yerlerdeyim ..
Dİyetisyenlerden umudumu çoktan kaybettim
Sayfanın istmi neki ürünmü kullanmış acaba?
Tamamdır önerilerinizi aklıma yazdım teşekkr ederim :)boyunu yazmamışsın 110 kiloya ameliyat yaparlar mı bilmiyorum, yapmazlar sanırım, zaten gerekte yok bence, sonrası zor çünkü,
sanırım senin asıl sorunun psikolojik, önce psiyatriste gidip depresyonun var mı onu öğren derim, dayanamıyorum yiyorum diye bişey yok, hem acelem var diyorsun hem dayanamıyorum diyorsun, bence şekeri unu keserek, spor yaparak gayette zayıflarsın bu aylar sürecek bi süreç, bir hafta iki hafta değil, zaten eski yeme düzenine de dönmeyeceksin, sağlıklı beslenmeyi öğrenceksin
eşin ne diyor bilmiyorum da kimse genç yaşta hasta bir eş istemez, üstelik yaşam tarzını düzeltmeyle düzelecek bir hastalığı varsa...
burdaki diyet gruplarını takip et, karatay grubunu falan, gerçek hayatında spor arkadaşını bul, sosyal olursan süreçlere daha kolay alışıp devam ettirirsin belki
Teşekkürler bazı şeyler var aklımda bunlarıda birleştireceğimMerhaba, herkes ameliyat demiş ama hiç gerek yok arkadaşım. Sihirli deynek değil ameliyat. Ben 100 kilodan 86 ya düştüm, devam ediyorum. Arada kaçırdığım oldu bıraktığım oldu. Ama cerrahi müdahale olsaydı hayatım çok kısıtlanacaktı ve riskleri var gerek yok. Zaten ameliyat olsan da yemeyeceksin ilk iki hafta sırf sıvı sonra püre ile besleneceksin. Çok zor.
Ben dedim ki kendi kendime cerrahi müdahale olsa da yiyemeyeceğim, kendi kendime diyet yaptım sonra baktım olmuyor diyetisyene başladım. Spor yaptığım hafta ile yapmadığım hafta kilo verme hızım bariz değişiyor. Spor şart hızlandırmak için. Ama şunu söyleyeyim her geçirdiğin gün zaman kaybı hemen başla. 1,5 yıl kendimi kandırarak geçti yarın başlayacağım diye.
Çok zor zamanlar geçirmişsin. Şu an eşin de gıcık davrandığı için duygusal açlık tavan. Tatlıyı bugünden itibaren çıkart hayatından. Çok canın çekerse 2 tatlı kaşığı tahin pekmez ye ekmeksiz.
Benim derdim yemekle değil arkadaşım ürün kullandım hastanelikte oldum zaten onlar faydalı olsaydı burda ne işim var ?Alintilardan belli zaten. Urun kullanip ölenleri biliyo musunuz? Bogazi tutmak bu kadar mi zor? Ameliyat ol kurtul yani.
Birde diyetisyenlerden nefret ediyorum artık hepsi aynı şeyleri tekrarlıyor ama kanımı alıp durmadan test katlanamıyorum artık ilerleyemiyoruzAlintilardan belli zaten. Urun kullanip ölenleri biliyo musunuz? Bogazi tutmak bu kadar mi zor? Ameliyat ol kurtul yani.
Benim de acelem var. Ama sağlıklı beslenip spor yapmaktan başka çare yok bi başlasan zaten ilk ay 6 kilo gider. Sonraki ay 4 kilo etti mi sana 10 kilo. Bana da çok uzun geliyordu ama zaman su gibi geçiyor yesen de yemesen de. Ablam gitti çok ünlü bir merkeze bölgesel zayıflamaya. 2 hafta sonra eskiye döndü. Paran varsa kafanın uyuşacağı bir diyetisyene git. Onun dediklerini yerken vicdan azabı da çekmezsin. Çünkü ben kendi kendime diyet yaparken her öğün yememem gerekiyormuş hissine kapılıyordum, öğün atlıyordum sonra gözüm dönüp diğer öğünde saldırıyordum. Umudumu kaybettim demişsin ama bu benim 5. Diyetisyenim bununla enerjimiz tuttu.Benim acelem var ama eşimin hergün bir adım uzaklaştığını hissediyorum .
Demekki dogru olan o. O yuzden hepsi ayni seyi soyluyor. Neyse ben tavsiyemi verdim alip almamak size kalmis.Birde diyetisyenlerden nefret ediyorum artık hepsi aynı şeyleri tekrarlıyor ama kanımı alıp durmadan test katlanamıyorum artık ilerleyemiyoruz
Extreme weightloss makeover ı ingilizcen olmasa bile izle arkadaşım bana çok yardımcı olmuştu onlar yapabiliyorsa benim neyim eksik diye kafama dank etmişti.sağlıklı besleneceksin
o zaman daha az acıkacaksın zaten
şeker bi bağımlılık çikolata da ne kadar yersen o kadar çok istersin.
kilonuz fazlaymış yüzme yapabileceğiniz bi fitness salonu var mı eklemlere yük olmadan bi 30 kilo verseniz sonradan yürüyüş koşuya geçersiniz.
kendinizi zorlamayı öğrenin.
vücut size direnicek dizi izlerken spor yapın kol bacak kaldırın oturun kalkın durduğunuz yerde adım sayın yere uzanıp bacakları kaldırıp bisiklet sürün
yarım litrelik su şişeleriyle kol çalıştırın
çok hareketsizlikten hareketliye geçirmek lazım.
tavsiyem ayna koyun karşınıza spor yaparken boy aynası. yağlarınızı gördükçe azminiz artıcak
ve kilonuzu ölçün bel kalça kol bacak mezura ile ölçün not edin. 2 haftada bir tekrarlayın bunu numaralar azaldıkça motive olacaksınız.
birden hop 60 kilo olamazsınız. ama 1 sene içinde olabilirsiniz. isterseniz.
ingilizceniz varsa youtubeda extreme weightloss makeover programını izleyin. 200 kilo insanlar zayıflıyor siz neden yapamayasınız.
Merhaba buraya ilk defa kayıt oluyorum hatalarım olursa affola
Ben 3 yıl öncesinde aşk dolu bi evlilikle dünya evine girdim.Aşk büyüsümü ne bilmem sonra alışkanlıklara bıraktı yerini benim fazla kilolarım var ankara da gitmediğim diyetisyen doktor kalmadı bebek istiyoruz ama kilolarım buna da engel 110 kiloyum ağırlık üst bölümde dengesiz bi vücut yapım var ve eşim bu zamana kadar hiç takılmadığı vücuduma şimdi her gün söyleniyor insülin direncim ve kolestrolm var kötü huylu 10 sene öncesinde çok zayıftım ne olduysa babamın geçirdiği kazada oldu üzüntü aşırı yiycek düşkünlüğüne sebep oldu baya hastalandım babamın sağ bacağını kaybettik kaza sonucu şimdi kızlar bana bişey söyleyin (ameliyat hariç ameliyat fobisi oluştu babamdan sonra kopma esnasında biz götürdük bacağını ama fonksiyonlarını yitirmişti ameliyattan korkuyorum o zamandan beri kan bıçak ameliyat hepsi bitti psikoloğa gittim ama fayda yok) zayıflamam gerek eşimin baskıları gün geçtikçe artan sorunlar ailelerin tepkileri beni çileden çıkarıyor artık diyet yapıyorum çok yavaş metabolizmam ekstra destek gerek ne yapsam hızlandırırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?