Kilolarım ve Gün geçtikçe Eşimle Yaşadığım Sorunlar

Merhaba, herkes ameliyat demiş ama hiç gerek yok arkadaşım. Sihirli deynek değil ameliyat. Ben 100 kilodan 86 ya düştüm, devam ediyorum. Arada kaçırdığım oldu bıraktığım oldu. Ama cerrahi müdahale olsaydı hayatım çok kısıtlanacaktı ve riskleri var gerek yok. Zaten ameliyat olsan da yemeyeceksin ilk iki hafta sırf sıvı sonra püre ile besleneceksin. Çok zor.
Ben dedim ki kendi kendime cerrahi müdahale olsa da yiyemeyeceğim, kendi kendime diyet yaptım sonra baktım olmuyor diyetisyene başladım. Spor yaptığım hafta ile yapmadığım hafta kilo verme hızım bariz değişiyor. Spor şart hızlandırmak için. Ama şunu söyleyeyim her geçirdiğin gün zaman kaybı hemen başla. 1,5 yıl kendimi kandırarak geçti yarın başlayacağım diye.
Çok zor zamanlar geçirmişsin. Şu an eşin de gıcık davrandığı için duygusal açlık tavan. Tatlıyı bugünden itibaren çıkart hayatından. Çok canın çekerse 2 tatlı kaşığı tahin pekmez ye ekmeksiz.

Tamamdır önerilerinizi aklıma yazdım teşekkr ederim :)

Teşekkürler bazı şeyler var aklımda bunlarıda birleştireceğim

Alintilardan belli zaten. Urun kullanip ölenleri biliyo musunuz? Bogazi tutmak bu kadar mi zor? Ameliyat ol kurtul yani.
Birde diyetisyenlerden nefret ediyorum artık hepsi aynı şeyleri tekrarlıyor ama kanımı alıp durmadan test katlanamıyorum artık ilerleyemiyoruz

Benim acelem var ama eşimin hergün bir adım uzaklaştığını hissediyorum .
Benim de acelem var. Ama sağlıklı beslenip spor yapmaktan başka çare yok bi başlasan zaten ilk ay 6 kilo gider. Sonraki ay 4 kilo etti mi sana 10 kilo. Bana da çok uzun geliyordu ama zaman su gibi geçiyor yesen de yemesen de. Ablam gitti çok ünlü bir merkeze bölgesel zayıflamaya. 2 hafta sonra eskiye döndü. Paran varsa kafanın uyuşacağı bir diyetisyene git. Onun dediklerini yerken vicdan azabı da çekmezsin. Çünkü ben kendi kendime diyet yaparken her öğün yememem gerekiyormuş hissine kapılıyordum, öğün atlıyordum sonra gözüm dönüp diğer öğünde saldırıyordum. Umudumu kaybettim demişsin ama bu benim 5. Diyetisyenim bununla enerjimiz tuttu.

Birde diyetisyenlerden nefret ediyorum artık hepsi aynı şeyleri tekrarlıyor ama kanımı alıp durmadan test katlanamıyorum artık ilerleyemiyoruz
Demekki dogru olan o. O yuzden hepsi ayni seyi soyluyor. Neyse ben tavsiyemi verdim alip almamak size kalmis.

Extreme weightloss makeover ı ingilizcen olmasa bile izle arkadaşım bana çok yardımcı olmuştu onlar yapabiliyorsa benim neyim eksik diye kafama dank etmişti.

bende de insulin direnci var ve gecen sene 117 kiloyla mide kuculcme ameliyati olucaktim son gun kalp hastaligi cikinca olamadim ve kendim zayiflamaya karar verdim. ve 37 kilo verdim 80 kiloya indim 6. ayda ilac kullanmayi denedinmi insulin direnci icin ?

bende evlendikten dogumdan sonra cok kilo aldim bu hafta spor salonuna yazildim.baska turlu olmayacak bi yerde baslamak lazim.

Eşinize hak vermeye çalışın evlendiğinizde zayıfmışsınız sonradan değişince haliyle tepki gösteriyor ayrıca çocuk yapmaya da engelmiş baba olmakta ister sizde anne olmak istersiniz. Herşey sizde bitiyor insülin direnci falan bahane. Yeme içmenize dikkat edip şekerli hazır gıdalardan uzak duracaksınız. Akşam yemeklerini hafif yiyeceksiniz, mutlaka hareket spor yapacaksınız disiplinli bir spor için spor merkezine yazılın bir program oluşturulsun Canan Karatay diyetinden işyerinde birçok arkadaşım çok fayda gördü mesela.

Sizi kilolarınızdan on dakikada kurtaracak bir sihirli değnek yok malesef.

Diyete girecek ve spor yapacaksınız, bunun başka çaresi yok. Onu yapamam bunu yapamam, diyetisyenler bir işe yaramıyor, hemen kilo vermem lazım falan filan bunlar bahane. Düzenli diyet ve sporla bir yıla kadar istediğiniz kiloya kavuşursunuz. Yok bahanelerinize devam ederseniz bir yıl sonra ya hala kocam beni istemiyor diyen bir kadın ya da bışanmış bir kadın olursunuz.

Bence zaten kilonuz ameliyat olacak kadar degil yani uzulmeyin diyet ve sporla verebilirsiniz en azindan 70 olsanız cok daha rahat hamilelik gecirirsiniz. Yemege duskunsunuz demissiniz ama maalesef tek care yediklerinizi azaltmak. Ekmek makarna pilav yemeseniz bile farki goreceksiniz inanin. Abim bu sekilde beslenerek ve haftada birkac gun sporla ki o da agir bisey degil 1 saat filan fitness ve 5 kilo verdi sadece bunlari yemeyerek. Tatliya filan duskunlugunuz varsa haftanin 1 gunu yiyin ya da meyve yiyin tatli isterseniz. Tarcin insulin direcine iyi geliyomus yogurdunuza elmaya tarcin döküp yiyebilirsiniz. Tarcini koklamak bile tatli ihtiyacını azaltiyomus. Her ay ayni kiloyu veremeyebilirsiniz vucut bazen kendini korumaya alir kilo verme hizi azalir ya da durur. 1 ay hic kilo vermediginiz olur diyet yaptiginiz halde. Iste bu noktada moral bozup vazgecmek yok vazgecerseniz kaybedersiniz kirilma noktasidir o kilo verilemeyen donemler o donemi atlattiginiz zaman gerisi gelir insallah basarilar simdiden.

Pcos+depresyon sagolsun 4 yilda 40 kilo aldım ve ustelik insulin direncim bide yetmezmis gibi d vitaminim sürünüyor en son doktora gittiğimde dokror aya kızdı bana "Daha 22 yasindasin bu neyin kilosu"diye.Ama dönüm noktam arkadaşlarımla disari cikarken nefes nefese kalmam oldu.haziran ayindan bu yana 15 kilo verdim.Simdi diyceksiniz ki az.Hiç değil ben bunlarin 10 kilosunu yagdan verdim 48 bedenden 44-42 bedene düştüm.2017 yılı hedefimde bi 15 kilo ha vermek var.
Oncelikle kendinize zaman tanıyın siz o kiloları 1 günde almadiniz bi günde veremezsiniz.!!!!
Her 2 kilo vermek gibi bir hedefiniz olsun bu senede 24 kilo yapar 2senede 48 hesap bu kadar basit.
Beyaz ekmek yemeyin ve yeemeklerinizi sadece 2 kaşık zeytinyağı ile yapın aksam 6 dan sonra yemehip porsiyonlara dikkat edin.ve günde 40 dakika spor haftada 3-4 gün.Evde yapabilirsiniz ki ben evde yapıyorum.Baslanhic için leslie sansone yürüyüş videolar tavsiyelerimi dinleyin bi ay sadece bi ay sıkın disinizi ve farkı görün.Haftada 1-2 ogunde kkaçamak olsun tatlisindan tuzlusuna yiyin ki hevesiniz kirilsin ayrıca olduda tutamadinz kendinizi bıraktınız hemen toparlanin "tamam yaptim bi hata simdi tekrar öönüne bakmma zamanı"diyin.Bu arada doktora gidin büyük ihtimal insulin icin rmin glofor falan vvereceklr ki kullanın onu

Siz hiç bir şey istemiyorsunuz ki bir gece uyuyup uyanınca bütün kilolarınız gitmeyecek. Her şeye bahane buluyorsunuz . O kadar kilo verenler nasıl veriyor ünsülin direnci olanlar ?
Diyetisyen ve sporla gayette kilo verebilirsiniz. 4 kilo vermişsiniz beğenmemezlik yapıyorsunuz. Siz halinizden memnunsanız kocanıız bir sürü laf söylese boşa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…