Kilolarım ve Gün geçtikçe Eşimle Yaşadığım Sorunlar

Teşekkür ederim eşimin bu tavırları beni çoktan yıpratmaya başladı gözlerine bakınca yabancılaşıyor sanki okadar güzel aşkımıza ne oldu anlayamıyorum

Ben diyetisyenlerin hepsini gezdim nerdeyse 4 kilo verebildim ancak onuda şu sıra tekrar aldım olmuyor desteğe ihtiyacım var

Acele etmeyin..
Kiloları kaç ayda aldiniz vermek de en az kadar sürer..
Eşim uzaklaşıyor diye acele olmaz..
Kendiniz için yapın..
110 dan 100 e 90 a dustugunuzde bile dunyaniz değişir..
Süreç de çok mutlu edecek sizi..

Teşekkür ederim burda herkesin bir hikaytesi var birde bölgesel zayıflamayı araştıracağım

Benim süre sıkıntım var eşimin bakışlarına katlanamıyorum diyet ve sporla ayda en fazla 4 kilo verebiliyorsun ben bukadar zaman dayanabilirmiyim bilmiyorum
ayda dört kilo hiç az değil
2 ayda 8 kilo,3 ayda 12 klo... diye gider, yani ayda 4 kilo küçümsenecek bişey değil ki,
eşin bu değişimi görünce bile çok motive olur, mutlu olur,yeter ki gelişme kaydet.
istikrar lazım

Canım sen de bendensin bende de insülin direnci var, kilom üst tarafta ve zor kilo veriyorum. Evlenmeden önce 104 kiloyu gördüm 22 kilo verdim dukan diyetiyle. Kitabını al oku, kesinlikle aç kalmıyosun, proteinle beslendiğin ve zararlı karbonhidratları hiç almadığın için şekerin yükselmiyo haliyle şekerin düşmüyo ve gerçekten inanılmaz kilo veriyosun. Ben sonrasında epey saldım kendimi bir düşük bir hamilelik geçirdim kilo aldım tekrar ama benden kaynaklı bırakmazsan ve bozmazsan inan kilo verirsin. Kitabı var internetten kulaktan dolma başlama sakın güzelce kitabını oku bu süreçte kendini motive et ilk hafta 3 kilo veriyosun ve inanılmaz motivasyonun başlıyo. Son olarak da kilolar hamile kalmana engel değil ben hamile kaldığımda tam 100 kiloydum doktorum daha kilolu hamile kalanlar var diyo.

Gittim aylarca ama bi faydası yok 1 hafta sonra tekrar eski ataklar başlıyor ogün yaşanılanları silemiyorum
Silemiyorum silemiyorum dedikçe silemezsiniz. Geçmişte yaşanan şeyler için şuanda yanında olan insanı kaybetmeyi göze alabilicekmisiniz. Ki kaldıki kilonuz eşiniz hariç sizide psikolojikmen sıkıntıya sokar.
Kıyafet bulamazsınız kolay kolay en basiti. Sabredip kiloları vermeye değmezmi?

Ben diyetisyenlerin hepsini gezdim nerdeyse 4 kilo verebildim ancak onuda şu sıra tekrar aldım olmuyor desteğe ihtiyacım var
O zaman gerekli tahlilleri de yapmışlardır... tiroid vs gibi bir sorunda yoktur diye düşünüyorum.

Diyetler çok komplike olabiliyor, yok ara öğün, yok şu saatte bu, ben de yapamam. Dediğimi bir deneyin derim; sıfır şeker + sıfır unlu mamül...patates, pirinç de yok.. 2 hafta sonra hiç şeker aramıyor vücud zaten. İnanın az da yemedim o dönem... ama sadece bu dediklerimi eledim ve 7 kilo gitti.

Eşim istemiyor bu kiloda olmaz diyo sorun yaşarız diyo bakıcam kitaba teşekkürler

Teşekkür ederim eşimin bu tavırları beni çoktan yıpratmaya başladı gözlerine bakınca yabancılaşıyor sanki okadar güzel aşkımıza ne oldu anlayamıyorum
canım ama eşin de haklı şimdi... hepsini bırak insan kendine güvenini kaybediyor kilo aldıkça. kendi kendimizden soğurken eşin soğuması da normal bence... hemen vermeliyim acele olmalı gibi paniğe girersen hiç çıkamazsın işin içinden. yavaş olsun ama istikrarlı olsun. 1 ay aç gezip 10 kilo verip sıkılırsan ikinci ay tekrar yer o 10 kiloyu fazlasıyla geri alırsın.

yaşam tarzı olsun kilo vermen. sağlıklı, katkısız, az az , sık sık beslen. ve sporu derhal hayatına sok. yürüyüş başlangıç için harika olur

Burada diyet gruplari var , yarismalar var. Uzun sureli kilo vermek istiyorsan onlara katilabilirsin.

Insulin direnci icin Karatay tipi beslenmen gerekiyor.

Tek basina kirman cok zor ama imkansiz degil. Ben bunu basardim iki sene once ve 15 kilo verdim.

Geri almamin nedeni Karatay tipi beslenmemi bozmamdi . Simdi duzene giremiyorum ama benim kansizlik ve reflu sorunum oldugu icin cok da ustune gidemiyorum suan.

Kararli olman gerekiyor. Butun sekerli gidalar ve ekmek turevleri bir sure hayatindan cikaracaksin.

Teşekkür ederim :)

1 ayda 4 kilo az olarak gorulmis fakat saglikli olan budur. Kilo fazla oldugunda ilk aylarda 6-7 kilo verilebilir fakat bu durum en fazla 3 ay surer. Sonra vucut kendini korumaya alir. D vitamini olcumlerinizide yaptirmaniz gerekir kilo verme onunde onemli bir engeldir. Insulin direncinin kirilmasi icin ise yuruyus olmazsa olmazdir.

boyunu yazmamışsın 110 kiloya ameliyat yaparlar mı bilmiyorum, yapmazlar sanırım, zaten gerekte yok bence, sonrası zor çünkü,
sanırım senin asıl sorunun psikolojik, önce psiyatriste gidip depresyonun var mı onu öğren derim, dayanamıyorum yiyorum diye bişey yok, hem acelem var diyorsun hem dayanamıyorum diyorsun, bence şekeri unu keserek, spor yaparak gayette zayıflarsın bu aylar sürecek bi süreç, bir hafta iki hafta değil, zaten eski yeme düzenine de dönmeyeceksin, sağlıklı beslenmeyi öğrenceksin
eşin ne diyor bilmiyorum da kimse genç yaşta hasta bir eş istemez, üstelik yaşam tarzını düzeltmeyle düzelecek bir hastalığı varsa...
burdaki diyet gruplarını takip et, karatay grubunu falan, gerçek hayatında spor arkadaşını bul, sosyal olursan süreçlere daha kolay alışıp devam ettirirsin belki

Eşim istemiyor bu kiloda olmaz diyo sorun yaşarız diyo bakıcam kitaba teşekkürler
Bu kiloda hamile kalma zaten ben şuan nasıl ızdıraplardayım anlatamam sana. Demek istediğim kilo hamile kalmana engel değil bil ama 90 lı kilolara geldiğinde hamile kalırsan daha rahat edersin. Dukanla göreceksin haftada 1 kilo vereceksin ve benim yağlarım göbekte olduğundan genelde göbekten verdim.

Tamamdır teşekkür ederim d vitaminine baktırcam

Benm sorunum ekmek değilki şeker bayılcak gibi oluyorum..

Çok teşekkür ederim yarın temin edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…