Kilolarim ve kocam

Derinee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2013
2.680
517
163
Herkese merhaba.
4 yıllık evliyim evlendigimizde 38-40neden civariydim ama öncesinde sevgililik dönemimiz var.hicbirzaman çıtır bir hatun olmadım ama su anki kilomada hiç gelmedim.esim beni cok severek büyük fedakarlıklar yaparak evlendi.asla suste puste gözü yoktur.onun tek güzellik kriteri zayıf olmaktır ki kilolularin genel kriteri olan yüz güzelliği var zaten bende.boyum uzun. Ben ciddi sağlık problemleri doğum falan derken günden güne kilo aldim.su an sağlık problemim yok.oğlum 3 yaşında yani hamilelik falan artık bahanem değil.Ama sole birşey varki icimde bir canavar var aklım fikrim yemekte.kendime her engel olmaya calistigimda 5 kilo aldim maalesef su an 46 hatta 48 bedenim.esim beni seviyor oyle dusunuyorum ama bana karşı hic bir arzusu yok.cinsellik ilk gunden beri bizim icin problemdi.esim bu konuda beni genelde üzdü. Simdi ne zaman konu acsam sen bir zayifla diyor.bu beni cok üzüyor evet zayiflamami istiyor.ama ben zaten sevgililik evresinde bile zaman zaman cok kilo alip verdim.az buçuk hamurum belliydi.diyorum ki kendi kendime madem kilo olmazsa olmazindi neden benimle evlendin? Oda zayifla diyor.siz yazmdan söyleyeyim birçok şey denedim diyetisyen doktor spor abuk sabuk fiyatlar.Ama geldiğim nokta bu.ki ben doğuma bile su andan 10 kilo zayıf girmiştim.bazen bilinçaltında esimi cezalandiriyorum galiba diyorum.bir haftadır çok şükür göre vermeden dikkat ediyorum inşallah bu sefer biraz basaricam.Ama eşime kalsa dugunumuzdeki 40 neden halimde kiloluydu.ben o halimden zayıf olabilecegimi sanmıyorum.hoş şimdi o halimi öpüp başına koyacak.çok uzattım kusura bakmayın.asıl problem su ki esim her problemi kiloma bağlıyor.sanki artık benimle pazarlık atıyor.kilo verirsen sole bole... hatta afedersiniz cinselliği bile zayiflarsan diyor bu benim gururunu çok incitti. Dün kus yattım dedimki o zaman evliliğin bütün gerekleri zayiflayinca olsun.zayiflayinca utunu yemeğini yaparım dedim ağız dalaşı yaptık.hakettiği bence bu.Ama boylede yaparsam evlilik nereye gider.ben kiloluysam kadinligim ruhum gururun yokmu çok kırgınım.aramızda bisiler seyrek peryotta oluyor ama bir görev icabı bu beni cok uzuyor

Esin icin degil kendin icin ve sahligin icin zayifla , inan o 10 saniye yemek zevki aynaya baktiginda zayif halinin yerini asla tutanaz fitt bir anne kadar güzel bir sey yoktur
esin sacmalamis tabiki...
sen kendine söz vermelisin kendin icin zayiflamalisin
ayrica beninde esim sonradan asiri kulo alsa bende sogurdum acikcasi estetik acidanda güzel görünmüyo.

Öncelikle eşiniz için değil, kendiniz için zayıflamalısınız. Sağlığınız açısından hiç iyi bir şey değil bu kadar kilolu olmak. İyi bir diyetisyene gidip zayıflamak çok da zor bir şey değil inandıktan sonra. Annem ve babam 6 ayda 15 kilo verdiler diyetisyene gidip. Annem 44 beden giyiyordu, şu anda 38 beden giyiyor. Kendinizi daha iyi hissedeceksiniz istediğiniz kıyafeti alabildiğinizde inanın buna. Eşinize gelince afedersiniz öküz bir şekilde davranmış.

Ağzını tutmaya çalış kilo ver önce kendın için kendı sağlığın ıcın . Ama haklısın tabı üzülmekte . Bende eşimin kilo vermesini isityorum bazen kırıcı konuşuyorum düzenli yemek yapmadıgım ıcın bana atıyor sucu oda . Açıkcası Can'ım benım ıcımden de gelmıyor eşime yaklaşmak kilo yüzünden . Kendımden bılıyorum . Sende cok haklısın daha yapıcı olmalı eşin ama oda haklı olabıkır biraz

Zayıflamak için çok cabaladim ama hep ters teptı maalesef.Simdi bir haftadır dikkat ediyorum yapabiliyorum çok şükür. inşallah yapicam bu sefer ve tabiki kendim için istiyorum ondan önce.Ama tavrı beni cok incitti.ne demek ya zayiflarsan kocalik yaparım.bilmiyorum haklı ama haksız çok kirginim

Bir kadın için zor bir durum ..
Spor yapma şansın var mı ? eğer spor yapabilirsen hem psikolojik hem de bedensel olarak sana çok şey kazandırır.
Eşinn şart koşar gibi yaklaşımı yanlış .
Zannersem aklınca seni hırslandırmaya çalışıyor eşin .
Anlatımından genç bir kadın olduğunu düşünüyorum . O yüzden hiçkimse için değil kendin için zayıflamalısın .
Bir sürü diyet çesidi var ama en sağlıklısı spor eşliğinde ve doktor kontrolü altında olanı .

Eşinizle konuştunuz mu bunu ? Ben deniyorum ama tavırların artık beni incitiyor diye ? Çünkü haklısınız tabi ki incinirsiniz.

Yemekten kısmakla olmuyor, dengeli düzenli beslenmeniz gerekiyor. Annemlerin yaptığı diyette günde 2 dilim çavdar ekmeği bile yenmesi gerekiyordu. Yani ben tamamen yemeyeyim kilo vereyim gibi bir düşünceye girmeyin, gerçekten sağlıklı bir şekilde kilo verin lütfen.

Ona kızdığım nokta su.birincisi tavrı
Ikincisi ise adam bildiğimiz 36 beden istiyor.oysa ben hayatimda hiç 36 olmadimki benim bu kadar kilolu olmasa da balık etliolacağım belliydi.balık etliydim.bu kadar kilo takıntısı olan birisi nasıl bana aşık oldu neden o zaman benle evlendide şimdi bu memnuniyetsizlik

Olmazsa olmaz kriteri "kilo" nasıl olabilir bir insanın bilemedim ya .

Tamam fazla kilo iyi değil

Tamam sağlık kadar görseli de etkiliyor .

Tamam eşin seni kilolu görmek istemiyor da olabilir

Ama tüm bunlar için böyle kalp kırmak ?? Bilemedim .

Acaba iyi ihtimalle diyorum , seni hırslandırmak için mi bu saçma salak yola başvuruyor ?

Neyse , sen yine de kilo ver . Abuk sabuk ücret ödemene gerek yok . Devlet hast. lerinde bile diyetisyen var .
Yapacağın tek şey onların verdiği listeye uyup , kibrit kutusu peynir ,bol yeşillik ve beyaz et ile aşk yaşamak :))

Bu süreçte onu bazı şeylerden mahrum et diyor seytan ne bileyim şeytan ışte.yapma utusunu yemeğini diyorseytan.madem zayiflayana kadar karısı değilim.Ama ışte boylede diyorum sonu nereye gider

Eltimde bundan şikayetçi eşinden ,kıza devamlı kilolusun diyor çocuk olduğundan beri belki 2 beden büyümüştür bilemedim.ASLINDA çok kilosu yok görünürde gibi ama karnı 5-6 aylık hamile gibi.Neyaptıysam eritemedim diyor.ERKEKlerin bu yaptığı şeyleri görünce midem kalkıyor ya ...

Karatay beslenmesini tavsiye ederim, bi araştırsanız facede Karatay la zayıfla grubu var üye olun.
İnanılmaz bi dayanışma var, o yemek tarifleri o kadar motive edici ki, öğünlerde istediğiniz kadar yiyebiliyorsunuz.
Ayrıca kiloyu eşiniz için değil kendi sağlığınız için vermelisiniz.

Bana çok aşık adam gitti yerine beni yatkla cezalandıran adam geldi.çok onur kırıcı.bir arkadaşım var benden kilolu.diyorki kocam bana yatakta kendimi a driana lima gibi hissettiriyor.oysa benimki neyse ışte.bunu kendime kendim yaptım.Ama bu onun bu tavrını haklı kılmaz.Ona karşı nasıl davranacagim bilmiyorum

Evet bir haftadır o şekilde besleniyorum

Bu süreçte onu bazı şeylerden mahrum et diyor seytan ne bileyim şeytan ışte.yapma utusunu yemeğini diyorseytan.madem zayiflayana kadar karısı değilim.Ama ışte boylede diyorum sonu nereye gider

Yapmayın ? Bu şekilde devam ederse ne olacak ? Siz zayıflayamazsanız, sizi aşağılamaya devam ettiğinde ne olacak ? Yine bitmeyecek mi ? Siz de onun gibi davranın korkmayın. Hayırdır ne bu böyle derse zayıflayana kadar ütünü yapmıyorum böyle bir insan senin ütünü yapamaz gibi bir şey söyleyin. Elbet anlayacaktır.

Daha kötüye gider canım bu dediğin örnekleri bizzat kaynımdan kulaklarımla duyuyorum .hatta bir ara doğum günü partisi yaptım evimde çağırdım geldiklerinde yüzleri asıktı hayrola nedir bu haliniz dedm ?eltimle özel konuştum beni dün çok aşağıladı üzdü her anlamda bende yapmadım önce konuşmayı öğrensin öyle yapim dedi.Bu bana göre cezalandırma değil aslında sanki arada ki saygıyı dahada bitiriyor gibi !!bilemedim

Bende aynen bunu düşünüyorum ama aramız iyice açılır mi korkum var

Bende aynen bunu düşünüyorum ama aramız iyice açılır mi korkum var

Yapmasanız da aranız iyice açılmayacak mı bu şekilde davrandığı için ? Sizi her geçen gün daha çok incitecek olayı kavrayamadığı empati kuramadığı için. O zaman siz ondan soğumayacak mısınız ? Zaten hatasını anlamaz da aranız daha kötü olursa eğer, eşinizle evliliğinizi devam ettirmek için bir sebebiniz olmaz bence. Adam ne hatasından dönecek ne de sizi kırmaktan vazgeçecek bu durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…