Kilolarim ve kocam

eşinizin tavrına üzülmeyin, erkeklerin çoğu böyle.. ben evli değilim ama biraz kilo alsam erkek arkadaşlarım ima ederdi, babam da anneme aynı şeyi yapardı, kız arkadaşlarımın sevgilileri, konu komşu.. eşinin, sevgilisinin kilosunu beğenmeyen çok erkek var yani.. onun sevgisini bununla ölçmeyin, mutlaka sizi seviyordur diye düşünüyorum.. ama tavrının yanlış olduğundan haberi yok.. ve zayıflamak aslında çok kolay bir şey.. sadece karar verin.. karar verdikten sonra insan nefsine çok daha kolay hakim oluyor, bir de acele etmeyin.. birden bire yoğun bir diyete başlamayın, şimdilik yediklerinizi azaltın, eğer mümkünse ekmeği tamamen kesin, ya da sadece 1 öğünde 2 dilim yiyin.. haftada 2-3 gün 1 saat yürüyüş yapın.. kilonuz yavaş yavaş gider ama kalıcı olarak gider.. stressiz bir şekilde zayıflarsınız..

+1

Of ki of nefret ediyorum birçok şeyden.uzun süredir gorusmedigim arkadaşlarım diyorki ne oldu sana ne oldu.sen ışık saçan biriydim.ozguvenin cokmuskendinden vazgecmissin diyorlar

Ilk once saglik icin zayiflamalisin.ayni sekilde benim esimde zayif sever evlendigimizde bende su halime gore zayiftim.dogunlardan sonra biraz kilo kaldi ve evlendigimiz zamana gore 10 kilo fazlam var ve esim bunu dahi istemiyor ama ilk once sagligim icin sonra onun icin zayiflamam gerektigini soyler.onun gozunden baktigimda hak veriyorum.tvlerde o kadar zayif kadinlar ciktikca ben bile onlari kiskanirken bi erkek niye karisini oyle istemesin heleki zayif seven bir erkek.
Sahsen ben bu halimden hic memnun degilim suan hamileyim ve hamilelik oncesi kilom 65 di o bile benim hosuma gitmiyordu.
Yemek yiyorsun ve kilo aliyorsunda eline ne geciyor eline tek gecen sey esinle artan probleminiz.kendimde ayni durumda oldugum icin yaziyorum sana bunlari.senin kilon baya fazlaymis zayif seven bir erkek asla o kilo da bir es istemez.nisanliyken 38_40 bedendim diyorsunuz simdi 48 e cikmissiniz cekicilik 0 olmus.
Bu arada esiniz zayif mi kilo alirsa vermek icin cabalarmi
Benim esim kilo aldimi zayiflar ve kendine dikkat eder o yuzden benim dikkat etmemem sacma olur.
Bence yeme huyunuzdan biran once vazgecin zayiflayin denedim olmadi diye birsey yok.elbet biryerlerde yanlis yapiyorsundur sen farkinda degilsin.benim vucudum kilo almaya cok hemde cok musait ama bunun arkasina siginamayiz dimi.
Biraz spor ekmek makarna tatli vs uzak durduk mu verilir kilolar az ve sık yemek yemek bol su icmek ve once saglik sonra esin icin zayiflamayi kafana koy.

Herkea ayni seyi yazmis ama kesinlikle kendin icin zayifla.koca konisina girmiyorum hic. Imkansiz asla degil. Diuetisyende cok geriyor insani. Yemekten kismadan kilo veremezsinnz.once istenen kiloya inilecek sonra herseuden az az beslenilecek. 1.5 ayda 71 den 62 ue indim. 1.71 boyum. Bol bol et yiyerek. Sebze ile destekleyerek. Sut yumrta yogurt hep yedim yani. Sekeri tuzu ve ekmegi birakarak. Istelik sadece 30 dakila yuruyus yapabldm ara sira. Istedim sadece. Esimin agzna laf vermedim .ohh smdi yannda uzermi salina salina degistiryorum inadina. Sende sadece kendin icin. Esin ile sonra hesaplasirsin zevkle... O zaman da sen otturursun onu

Bence uzatma kilo ver canım. Gerçekten kion çok. Gençliğine güzelliğine yazık sağlığa zarar o vücuda yazık.

Yapamıyorum veremiyorum diye bişey yok. Boğazını tutunca veriyosun. Bu net. Sen operasyon geçirsen bile alırsın kilo.

Kocanda bu kadar ısrarlı direnme bence.

Ufak detaylar hep kırıcı ay diyorum topuklu giyenlere hayranım ben hiç giyemedimyapamıyorum diyorum onu giyenler zayıf diyor.bir elbise almak istiyorum zayiflarsan diyor şimdi sana olmaz diyor.mesela gün içinde canım.deli gibi birşey istedi insan eşinden istemez mi adama resmen yalvarıyorum bana bir küçük dondurma alsın diye.ve kendimi o evde olmadığında deli gibi yemek yerken buluyorumyazdikca eşime sinir olmaya basladim

Kesinlikle haklısın bu sefer allahım izniyle dönüş yok.Ama esimin tavrı beni üzen.burada paylaşmak istedigim bu ve ona karşı nasıl davranmam gerektiğini sorguluyorum

eşin seni gazlamaya çalışıyor bence..birilerinin tetiklemesi lazım ki hırs yapıp zayıfla..sağlık sorunun şuan için olmayabilir ama bundan sonra olmayacak diye bir kural yok..kilo maalesef birçok sağlık problemini birlikte getirir..
öncelikle kendi sağlığınız için kilo verin...bunu yapan birçok insan var..sende yapabilirsin...

Eğer gerçekten istersen 1 sene içinde bile fit olabilirsin.
Eşin çok ağır şeyler söylemiş ve eşin gerçekten halinden mutsuz.
Gurur yap hırslan.

eşinle o anlayana kadar konuş kızmadan bağırmadan bu şekilde davranmaya hakkı yok diyeti birlikte yapın sporuda bu şekilde daha çok istekli olurum diyin daha çok gaza gelirim şeklinde konuşun. mesela elbise istediniz size 1 beden küçük alsın onun içine girmek için çabalayın bu şekilde örnekler verin umarım anlar sizi ve yanınızda olur. sizde sağlıklı zayıflarsınız.

Herkes haklı olduğunuzu yeterince söylemiş katılıyorum, ilaveten:

Belki kızacaksiniz ama ben de eşimi aşırı kilolu görmek istemezdim. Tabi ki onu incitmez, aşağılamaz yada sevgim azalmazdi ama arzum azalirdi. Sonuçta ince, şekilli bi vücut çoğunluk tarafından kabul görülmüş genel bi estetik anlayisidir. Kaldı ki eşiniz ben kilolu seviyorum dese bile sizin kilonuz sağlığınızı ciddi derecede tehdit ediyor. Eşinizin tavrı çok yanlış olsa da haklı olduğu konular da yok değil..

Eşinize bu tavrının sizi mutsuz ettiğini, kilo vermede en önemli şeyin motivasyon olduğunu anlatın..

Ayy arkadaşım olsaydıniz sizi esir alırdım, doğum kilolarimi vermek için o kadar çok sey öğrendim ki sizinle paylaşır, motive eder, çok da güzel gaz verirdim

İlk günden bu yana cinsel problemler olduğunu yazmışsınız bence eşiniz sizin kilonuzu buna bahane
ediyor klasik erkek tavrı asla kendisinde kusur bulmaz bu konuda.. Kilolu bir kadını çekici bulup
arzulamayan bir erkek en başından evlenmez o zaman da kiloluymuşsunuz çünkü.

Size bunu yapmasına izin vermeyin.
Evet sağlığınız ve kendi mutluluğunu için zayıflayın ama sizin özgüveninizi zedelemesine izin vermeyin. Hayatta herşeyin zayıf ve güzel olmak olduğunu, tüm mutluluğunuzun ve sizin değerinizin buna bağlı olduğunu hissettiriyor size.. Bir süre sonra sonra kendinizi şişman ve değersiz bir insan olrak görmeye başlayıp kocanızdan da nefret edebilirsiniz.
Eğer zayıf olmak insan ilişkileri mükemmel hale getiriyor olsaydı bütün zayıf kadınlar dünyanın en mutlu insanı olurlar ve asla aldatılmazlardı.. Adriana Lima bile aldatıldı sonuçta..

Bir de erkeklerin eşlerine bu konuda baskı yapıp kilonun cinselliği olumsuz etkilediğini
kadınların suratına her seferinde kıracağını hiç düşünmeden söyleyen kocaları gerçekten merak ediyorum.
Hepsi bir Henry Cavill, David Gandy, Gerard Butler filan mı?
Yani erkek kadar bir kadının da karşısındaki erkeği çekici seksi bulması için aynı kriterler gerekiyor.
Neden aynaya bakıp bu kadın beni beğeniyor mu acaba böyle arzuluyor mu diye düşünmez?
Kendileri muhteşem oldukları için ne karşısındaki kadın onu istememe gibi bir durumları olur ne de
cinsel problemleri olur beyefendilerin tabi.. Tüm suç kadındadır hep.

Esim zayıf ve yarim kilo alsa diyet yapar ama zayıf sadece öyle kaslı vücutlu falan degil

Kendi sağlığınız için zayıflamalısınız eşiniz istiyor diye değil. Çünkü eşinizin kilonuzla ilgili söyledikleri çok incitici. Şimdi daha iyi anlıyorum önce kilo verip sonra eşini şutlayan hemcinslerimi kilo öyle verilmez böyle verilir diyorlar herhalde Tabii siz bu örneği kaale almayın lütfen.

hepsini okuyamadım da eşin kaç kilo ve boyu kaç cidden merak ettim

zira o da çıtır değilse birlikte yaşam biçiminizi değiştirin

protein ile beslenin

akşamları alın çocuğu yürüyüşe çıkın her şey beraber ama

o da aynı şekidle yaşasın bakalım

Esim zayıf ve yarim kilo alsa diyet yapar ama zayıf sadece öyle kaslı vücutlu falan degil

Boyu benden 4 cm uzun ve ben düğünde bile babet giydim ondan uzun olmayayım diye.Benim boyum 172

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…