Mutlu değilsin ki nasıl kilo veresin?
Eşinden sevgi goremeyince kendini yiyerek mutlu etmeye çalışıyorsun.
Beynin yiyecekleri düşünerek eşinle olan sorununu kafandan uzak tutmaya çalışıyor.
Dusundukce de yemek istiyorsun.
Kendini beğenmez oldun, güvenin kırıldı. Bu yüzden belki de kendini çirkin buluyorsun. Ve bu git gide yogunlasiyor artık kendin icin bir şey yapamaz kendini kurtaramaz sanıp, battı balık yan gider hesabı daha da yiyor frenleme gereği duymuyorsun.
Yapma. Bunu kendine yapma. Bedenini sev. Onu koru. Ona güzel şeyler ver. Onu iyi Besle. Onunla mutlu ol ki o da seni mutlu etsin.
Eminim çok güzel bir bayansindır vücudundaki fazlaliklarin güzelliğini golgelemesine izin verme. Daha da dök güzelliğini ortaya.
Ayna karşısında bedenini dinle. Ne ağır geliyor ona?
Bedenini sev. Sevmezsen onu ln icin iyi seyler dusunemezsin.
Oğluna tüm gün 5 kiloluk bir çanta taksan ve tum gun onunla gezmesini istesen gezebilir mi?
O ağırlık ile rahat oyun oynayabilir mi?
rahat yatabilir mi?
Hayır değil mi rahat edemez. Hem oğluna yazık dimi neden taşısın o yükü?
Peki sen neden tasiyorsun sana yazık değil mi?
Bedenin bu yükü taşımak zorunda değil.
Ona yardım et.
İhtiyacın kadar ye. Sana fayda sağlayacak olanları ye.
Bedenin de kilo vermeye uğraşıyor ama sen ona yardimci olmuyorsun. Spor yaparak ona yardım et.
Unutma eğer bir sağlık problemin yoksa, kilolu olmak senin tercihindir. Tercihini değiştirirsen kilo verebilir çok daha güzel bir kadın olabilirsin.
Kesinlikle haklısın bu sefer allahım izniyle dönüş yok.Ama esimin tavrı beni üzen.burada paylaşmak istedigim bu ve ona karşı nasıl davranmam gerektiğini sorguluyorumBence uzatma kilo ver canım. Gerçekten kion çok. Gençliğine güzelliğine yazık sağlığa zarar o vücuda yazık.
Yapamıyorum veremiyorum diye bişey yok. Boğazını tutunca veriyosun. Bu net. Sen operasyon geçirsen bile alırsın kilo.
Kocanda bu kadar ısrarlı direnme bence.
Esim zayıf ve yarim kilo alsa diyet yapar ama zayıf sadece öyle kaslı vücutlu falan degilIlk once saglik icin zayiflamalisin.ayni sekilde benim esimde zayif sever evlendigimizde bende su halime gore zayiftim.dogunlardan sonra biraz kilo kaldi ve evlendigimiz zamana gore 10 kilo fazlam var ve esim bunu dahi istemiyor ama ilk once sagligim icin sonra onun icin zayiflamam gerektigini soyler.onun gozunden baktigimda hak veriyorum.tvlerde o kadar zayif kadinlar ciktikca ben bile onlari kiskanirken bi erkek niye karisini oyle istemesin heleki zayif seven bir erkek.
Sahsen ben bu halimden hic memnun degilim suan hamileyim ve hamilelik oncesi kilom 65 di o bile benim hosuma gitmiyordu.
Yemek yiyorsun ve kilo aliyorsunda eline ne geciyor eline tek gecen sey esinle artan probleminiz.kendimde ayni durumda oldugum icin yaziyorum sana bunlari.senin kilon baya fazlaymis zayif seven bir erkek asla o kilo da bir es istemez.nisanliyken 38_40 bedendim diyorsunuz simdi 48 e cikmissiniz cekicilik 0 olmus.
Bu arada esiniz zayif mi kilo alirsa vermek icin cabalarmi
Benim esim kilo aldimi zayiflar ve kendine dikkat eder o yuzden benim dikkat etmemem sacma olur.
Bence yeme huyunuzdan biran once vazgecin zayiflayin denedim olmadi diye birsey yok.elbet biryerlerde yanlis yapiyorsundur sen farkinda degilsin.benim vucudum kilo almaya cok hemde cok musait ama bunun arkasina siginamayiz dimi.
Biraz spor ekmek makarna tatli vs uzak durduk mu verilir kilolar az ve sık yemek yemek bol su icmek ve once saglik sonra esin icin zayiflamayi kafana koy.
Esim zayıf ve yarim kilo alsa diyet yapar ama zayıf sadece öyle kaslı vücutlu falan degilIlk once saglik icin zayiflamalisin.ayni sekilde benim esimde zayif sever evlendigimizde bende su halime gore zayiftim.dogunlardan sonra biraz kilo kaldi ve evlendigimiz zamana gore 10 kilo fazlam var ve esim bunu dahi istemiyor ama ilk once sagligim icin sonra onun icin zayiflamam gerektigini soyler.onun gozunden baktigimda hak veriyorum.tvlerde o kadar zayif kadinlar ciktikca ben bile onlari kiskanirken bi erkek niye karisini oyle istemesin heleki zayif seven bir erkek.
Sahsen ben bu halimden hic memnun degilim suan hamileyim ve hamilelik oncesi kilom 65 di o bile benim hosuma gitmiyordu.
Yemek yiyorsun ve kilo aliyorsunda eline ne geciyor eline tek gecen sey esinle artan probleminiz.kendimde ayni durumda oldugum icin yaziyorum sana bunlari.senin kilon baya fazlaymis zayif seven bir erkek asla o kilo da bir es istemez.nisanliyken 38_40 bedendim diyorsunuz simdi 48 e cikmissiniz cekicilik 0 olmus.
Bu arada esiniz zayif mi kilo alirsa vermek icin cabalarmi
Benim esim kilo aldimi zayiflar ve kendine dikkat eder o yuzden benim dikkat etmemem sacma olur.
Bence yeme huyunuzdan biran once vazgecin zayiflayin denedim olmadi diye birsey yok.elbet biryerlerde yanlis yapiyorsundur sen farkinda degilsin.benim vucudum kilo almaya cok hemde cok musait ama bunun arkasina siginamayiz dimi.
Biraz spor ekmek makarna tatli vs uzak durduk mu verilir kilolar az ve sık yemek yemek bol su icmek ve once saglik sonra esin icin zayiflamayi kafana koy.
Boyu benden 4 cm uzun ve ben düğünde bile babet giydim ondan uzun olmayayım diye.Benim boyum 172
Tam hatırlamıyorum ama sanırım öyle oldu çünkü ben ondan uzun olmamak için giydim babet özellikle foto cekimlerindeBabet giymenizi eşiniz mi istedi sizden? Benden uzun olma düğünde diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?