Kilolarim ve kocam

Demekten ziyade seviyordum ben bu adamı hemde çok.Beni çok isteyerek çok severek aşık olarak evlendi.zayiflasam bile ya kendime olan onurumu saygimi bir köşeye koyup devam edeceğim yada bu iş bitecek.oysa o kadar çok uzuluyorumki hiç böyle hayal etmemistim.dunyada ne dertler varken beni bir et parçası uğruna çiğnedi. Biz ne zorluklarla evlendik kavuştuk küçük birde yavrum var onun suçu neydi

Abla spora git haftada 2-3 kere gitsen yetiyor. Yemene içmene dikkat et bak ne kadar tatlı oluyorsun :) Takma kafana sporla sağlıklı beslenmeyle her bir şey hallolur. Ben de daha önce sporla kilo vermiştim. ama şu an işsizim stresten baya kilo aldım. ailem kilomu yüzüme vuruyor. Onlara neyse? Kilo verilir alınır Allah kişiliğe zarar vermesin ben takmıyorum en yakın zamanda da tekrar spora başlayıp kilo vereceğim. Sen de böyle yap...

Seni çok iyi anlıyorum. Benim koca da senin ki gibi ağır konuşmada da her problemde kiloya laf vuruyor . Jillian başla ben başladım . Alışana kadar bir hafta geçiyor ama sonra 27dakikalik video su gibi akıyor.

Bu süreçte onu bazı şeylerden mahrum et diyor seytan ne bileyim şeytan ışte.yapma utusunu yemeğini diyorseytan.madem zayiflayana kadar karısı değilim.Ama ışte boylede diyorum sonu nereye gider

sonu iyice yıpranmaya gider boşver yapma öyle şeyler....

gel bak bizde şişkoyuz zayıflıyoruz sende gel... 5. takıma gel.... reklamlaaar :))

öyle kendine 1 ayda 5kilo vercem gibi ütopik hayaller koymadan yavaş yavaş ileri ileri gidicen..... bende gittim en meşhur diyetisyene hee onunlada verdimde onun listesine bir ömür uyulmaz iki hafta uyamadım hemen verdiğim kiloyu geri aldım baktım tırt bir çözümmüş böyle hayat geçmez dedim gene bunalıma girdim.... sonra karataya sarıldım bir de o dönem böyle şaka gibi tv de hangi kanalı açsam karatayla 4 ayda 10 kg verdim diyen 4 ayda 15 kg verdim diyen ohaa dedim hepsi mi tesadüf :))) sonra bende başladım dedim 4 ay hiç bozmucam bakalım şu 4 ayın hikmeti neymiş :))) ben de 4 ayda 76 dan 64 e düştüm nasıl iyi mi :)) son 2 aydırda acayip bozdum ama sadece 2 kg aldım :) denemediysen doya doya karatayı dene açta kalmadan zayıflarsın işte....

Seni çok iyi anlıyorum. Benim koca da senin ki gibi ağır konuşmada da her problemde kiloya laf vuruyor . Jillian başla ben başladım . Alışana kadar bir hafta geçiyor ama sonra 27dakikalik video su gibi akıyor.

o kiloluyken zor oluyo yeaa ben beceremiyorum yere yapışıp kalıyorum gerçi o benim hamlığımdan da olabilir ama bilemedim jillian yapanların önünde saygıyla eğiliyorum hossss :) ben leslie ciyim....

o kiloluyken zor oluyo yeaa ben beceremiyorum yere yapışıp kalıyorum gerçi o benim hamlığımdan da olabilir ama bilemedim jillian yapanların önünde saygıyla eğiliyorum hossss :) ben leslie ciyim....
Evet jillian ağır bir spor ama bedeni şekillendiriyor ve bu çok iyi. Lesliede yaptım bir dönem ama beni sıktı.

Kilo alımının ve verememenin birçok fizyolojik ve psikolojik sebebi vardır
Fizyolojik sebeblerinden bazı örnekler:
  • Kişinin şeker hastası olması
  • İnsülin direncine sahip olması
  • Tiroid beziyle ilgili sıkıntılarının olmadı
  • Beyinde yer alan doygunluk ve açlık merkezinde sıkıntıların olması
Psikolojik nedenler hakkında yeterli bilgim yok,psikoloji çok garip.geçenlerde bir arkadaşım okuduğu makaleden bahsetti.makale savunduğu görüş şu: küçük yaşlarda tacize uğrayan kız çocukları,yetişkin dönemlerinde erkeklere güzel görünmemek amaçlı bedenlerini kilo ile doldurduğu,böylece "standart güzelliğin" dışına istemsiz çıktıkları.

Konu sahibesi hanımefendi de belki de kocasının tutumuna karşı bilinçsiz biçimde savunma almış olabilir.kilo verememesinin sebeplerinden biri bu olmuş olabilir.

Bence eşinizle üzüldüğünüz,kırıldığınız konuları konuşun,aklınızdaki her şüpheyi sorun.neden böyle söyledi,neden böyle düşündü anlayın.bazı insanlar kendini çok yanlış kelimeler ile ifade ediyor,sizin eşiniz de bunlardan biri olabilir.

Cinsellik mevzusu hakkında yorum yapamıyorum,bu işin dinamiklerini henüz bilmiyorum.yorum yapmam doğru olmaz.

Daha sonra neden kilo vermek istediğinizi liste halinde yazın.kendinizi güzel hissetmek,istediğiniz kıyafeti giymek,sağlığınız için.
Ve bugüne kadar neden kilo veremediniz sizce,bunları irdeleyin bulun.aynı yanlışlara düşmeyin bi daha.
Sonrasında kilo veremenizi engelleyecek bir sağlık probleminizin olmadığına emin olun.

Mutlaka bi hedef Belirleyin ve yola çıkın :)

Hanımlar kilolu insanlara birtakım benzetmeler yapmayın lütfen, ne olursa olsun kilo bir sağlık sorunudur, herkes hop diye kilo veremiyor, metabolizma, genler, varsa bazı kronik hastalıklar, sürekli kullanılan ilaçlar gibi bazı faktörlerde kilo alımına neden olduğu gibi verilmesine de engel oluyor.

Konu sahibesi,
anne babanız, kardeşlerinizde sizin gibi kalıplı insanlar mı? Evlenmeden önce de çok zayıf olmadığınızı yazmışsınız, aileden gelen genlerinde etken olduğunu düşünüyorum zira.
Kalıplı bir anne babadan ufacık bir çocuk dünyaya gelmez, kemik yapısı vs sebeplerden 36 bedene düşemeyebilirsiniz, ki zaten bünyenizin kaldırdığından daha fazla kilo kaybı size sağlık değil hastalık getirir.

Bir arkadaş sizi diyet grubuna çağırmış, bu çağrı sizin için bir başlangıç olabilir, diyet arkadaşının olması düzenli ve istikrarlı kilo vermeye yardımcı olur diye düşünüyorum.

Kilonuzu göz önünde bulundurarak başlangıç seviyesinde sporla başlayıp kilo vermeye başladığınızda spor seviyenizi arttırırsınız.

Eşinize gelince gerçekten ayıp etmiş, sizde kilonuzdan memnun değilsinizdir elbette ama insanın hayat arkadaşı bunu ağır bir biçimde dillendirince gururunuz incinir.

Siz bence diyete başlamadan önce bir uzmana görünüp hormon değerlerinize, tiroidinize falan baktırın, tiroid yavaş çalışıyorsa kilo yapar, metabolizmanız hızlı çalışmıyor sanırım.

Çok teşekkür ederim annem 50 yaşında şimdiye kadar 36 nedendi şimdi belki biraz 38.babamda zayıf .ben uzun boyluyum ama kilolu değilim. Evet diyet gruplarına eşlik edeceğim.şimdiye kadar çok uzmana gittim ama bir kere daha sol baştan gidecegim

Kilolu demisim☺kemikli yapılı değilim diyecektim☺

Hmmm o zaman genetik değil, hele de kilo vermenize engel bir sağlık sorununuz yoksa işiniz daha da kolay, biraz kendinize inanın yeter
Bazen bazı şeyleri yapmak istediğimizde bizi kamçılaması gereken birşeyler olmasını isteriz, benim bir komşum kendini kamçılamak için bir hedef bulmuştu, 1 sene de inanılmaz kilo verdi.
Sizde zamana yayarak kilo verirsiniz ama dediğim gibi önce kendinize inanın

Yani ne kadar kilonuz var bilemiyorum ama, belki kızacaksınız ama...
Düşünüyorum da çok kilolu biriyle cinsellik düşünmek yani o kadar çekici gelmiyor olabilir ben hak veriyorum.. Yani sizi çekici bulmayıp gidip başka insanlarla birlikte olmuyor ama sizi de istemiyor bunu anlayabiliyorum. Hantal bir görüntü göbek basen, sarkmalar falan valla üzgünüm ama kilo vermeniz gerekiyo söyleme üslubunda da bir kötülük göremedim ben

Teşekkür ederim dikkate alacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…