Demekten ziyade seviyordum ben bu adamı hemde çok.Beni çok isteyerek çok severek aşık olarak evlendi.zayiflasam bile ya kendime olan onurumu saygimi bir köşeye koyup devam edeceğim yada bu iş bitecek.oysa o kadar çok uzuluyorumki hiç böyle hayal etmemistim.dunyada ne dertler varken beni bir et parçası uğruna çiğnedi. Biz ne zorluklarla evlendik kavuştuk küçük birde yavrum var onun suçu neydiBence de kendinizi daha fazla ezdirmeyin ve asla bu olumsuz duygularla rejim yapmaya başlamayın.
Bu duygularla öfkeyle başlarsanız devam ettirmeniz zor olur çünkü duygusal açlığınız yüzünden yemeğe
düşkünlüğünüz devam edecek ve kilo vermekte zorlanacaksınız. Kilo vermek için de insanın kafası
rahat ve psikolojisi iyi olmalı. Evet kilo estetik ve hoş bir görüntü değil bu herkesin malumu ama bir erkek
bir kadını seviyorsa eğer kilolu diye sevişmekten vazgeçmez.
Bir örnek vereyim benim bir kuzenimin eşi de kilolu o da kilo sevmez üstelik ama kızla
ilk tanıştığı andan itibaren onun kilosunu görmüyor bile nerdeyse.. hatta kuzenimin annesi bile
böyle kıza çirkin değil ama böyle şişman olduğunu ima eden bir lakap takmıştı da kuzenim
öylemi ki diye sormuştu.. Yani çok sevdiği için o ona çok güzel geliyordu.. Evleneli
kaç sene oldu hala kilolu karısı ve hala da iyiler yani..
Ne kadar kırıcı ne kadar aşağılayıcı bişey sen bir zayıflada bakalım demek..
Siz diyet yapıp birkaç ayda ideal kilonuza ulaşsanız ve eşiniz o zaman size yaklaşmaya kalksa
bu söylediği laflar o yakınlaştığınız anlarda aklınıza gelir. Bu sefer siz soğursunuz kendisinden.
Sizi cezalandırır gibi 'sen şişmansın sevişmek neyine' diyor adam resmen.
Bence iyice bir silkeleyin eşinizi.. Sizin gidebileceğinizi, kaybedeceğini hissetsin.
Bu tavırların devam ederse boşanırım filan deyin.
Bu süreçte onu bazı şeylerden mahrum et diyor seytan ne bileyim şeytan ışte.yapma utusunu yemeğini diyorseytan.madem zayiflayana kadar karısı değilim.Ama ışte boylede diyorum sonu nereye gider
Seni çok iyi anlıyorum. Benim koca da senin ki gibi ağır konuşmada da her problemde kiloya laf vuruyor . Jillian başla ben başladım . Alışana kadar bir hafta geçiyor ama sonra 27dakikalik video su gibi akıyor.
Evet jillian ağır bir spor ama bedeni şekillendiriyor ve bu çok iyi. Lesliede yaptım bir dönem ama beni sıktı.o kiloluyken zor oluyo yeaa ben beceremiyorum yere yapışıp kalıyorum gerçi o benim hamlığımdan da olabilir ama bilemedim jillian yapanların önünde saygıyla eğiliyorum hossss :) ben leslie ciyim....
Siz hala bu adamla aynı yatağa nasıl giriyorsunuz !
Çok teşekkür ederim annem 50 yaşında şimdiye kadar 36 nedendi şimdi belki biraz 38.babamda zayıf .ben uzun boyluyum ama kilolu değilim. Evet diyet gruplarına eşlik edeceğim.şimdiye kadar çok uzmana gittim ama bir kere daha sol baştan gidecegimHanımlar kilolu insanlara birtakım benzetmeler yapmayın lütfen, ne olursa olsun kilo bir sağlık sorunudur, herkes hop diye kilo veremiyor, metabolizma, genler, varsa bazı kronik hastalıklar, sürekli kullanılan ilaçlar gibi bazı faktörlerde kilo alımına neden olduğu gibi verilmesine de engel oluyor.
Konu sahibesi,
anne babanız, kardeşlerinizde sizin gibi kalıplı insanlar mı? Evlenmeden önce de çok zayıf olmadığınızı yazmışsınız, aileden gelen genlerinde etken olduğunu düşünüyorum zira.
Kalıplı bir anne babadan ufacık bir çocuk dünyaya gelmez, kemik yapısı vs sebeplerden 36 bedene düşemeyebilirsiniz, ki zaten bünyenizin kaldırdığından daha fazla kilo kaybı size sağlık değil hastalık getirir.
Bir arkadaş sizi diyet grubuna çağırmış, bu çağrı sizin için bir başlangıç olabilir, diyet arkadaşının olması düzenli ve istikrarlı kilo vermeye yardımcı olur diye düşünüyorum.
Kilonuzu göz önünde bulundurarak başlangıç seviyesinde sporla başlayıp kilo vermeye başladığınızda spor seviyenizi arttırırsınız.
Eşinize gelince gerçekten ayıp etmiş, sizde kilonuzdan memnun değilsinizdir elbette ama insanın hayat arkadaşı bunu ağır bir biçimde dillendirince gururunuz incinir.
Siz bence diyete başlamadan önce bir uzmana görünüp hormon değerlerinize, tiroidinize falan baktırın, tiroid yavaş çalışıyorsa kilo yapar, metabolizmanız hızlı çalışmıyor sanırım.
Kilolu demisim☺kemikli yapılı değilim diyecektim☺Çok teşekkür ederim annem 50 yaşında şimdiye kadar 36 nedendi şimdi belki biraz 38.babamda zayıf .ben uzun boyluyum ama kilolu değilim. Evet diyet gruplarına eşlik edeceğim.şimdiye kadar çok uzmana gittim ama bir kere daha sol baştan gidecegim
Hmmm o zaman genetik değil, hele de kilo vermenize engel bir sağlık sorununuz yoksa işiniz daha da kolay, biraz kendinize inanın yeterÇok teşekkür ederim annem 50 yaşında şimdiye kadar 36 nedendi şimdi belki biraz 38.babamda zayıf .ben uzun boyluyum ama kilolu değilim. Evet diyet gruplarına eşlik edeceğim.şimdiye kadar çok uzmana gittim ama bir kere daha sol baştan gidecegim
Teşekkür ederim dikkate alacagimHmmm o zaman genetik değil, hele de kilo vermenize engel bir sağlık sorununuz yoksa işiniz daha da kolay, biraz kendinize inanın yeter
Bazen bazı şeyleri yapmak istediğimizde bizi kamçılaması gereken birşeyler olmasını isteriz, benim bir komşum kendini kamçılamak için bir hedef bulmuştu, 1 sene de inanılmaz kilo verdi.
Sizde zamana yayarak kilo verirsiniz ama dediğim gibi önce kendinize inanın
Keyfiniz yerine gelsin, mutsuz olmayın lütfen, evet ağır sözler söylenmiş ama bu sizin moralinizi bozmasın, motive olmanızı engellemesin.Teşekkür ederim dikkate alacagim
Teşekkür ederim sizden rica etsem konuyu msja kapatır misiniz yeteri kadar gündem olusturdumKeyfiniz yerine gelsin, mutsuz olmayın lütfen, evet ağır sözler söylenmiş ama bu sizin moralinizi bozmasın, motive olmanızı engellemesin.
Önce kendiniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?