Kilolarim ve kocam

Yeme hazzı sonu gelmeyen birşey.İlk lokmayla 100. lokmanın hazzı aynı bunu beyninize kazımaya çalışın ve nasılsa bitmeyecek bişeyi daha erken bırakmaya çalışın..Zevk için yiyorsanız yani..
Çok doğru soyluyorsunuz

Çok doğru soyluyorsunuz

Ben genelde daha fazla çikolata kek vs yemek istediğimde bunu aklıma getiriyorum nasılsa ikinci üçüncü dilimle de doymayacağım birde bırakayım bari diye :) Bekarken ben de balık etliydim yediğin şeyden pişmanlık duymak kadar kötü bişey yok çok şükür kafamda bitirdim hem aç gezmiyorum hem de hiçbişeyde aklım kalmıyor ...

Kısır döngüye girmişsin
regli olamadıkça kilo alırsın kilo aldıkça regli süresi uzar.
35 gün aralığını geçmemesi gerekiyo ilaç kullanamıyosan bitkilere yöneliceksin
Civan perçemi çörek otu adet söktürür
Aktara gidip söylersen adet söktürücü istiyorum diye sana karışım yapar sende düzenli içersin bunu ihmal etme
Çünkü hayatın boyunca kilonun sebebi bu

Bunu hiç düşünmemiştim arastiracagim

Kilo alınca da düzensizleşir, benimde düzensizdi. Şimdi düzeldi çok şükür.

hastalik olur felan buna bisey diyemem ama esim keyfine sadece yemek yiyip kilo aliyosa ozaman dur derim , sirf sagligi icin ben kimoyu pek estetik bulmuyorum tabii herkesin fikri ayridir..

Evet bende onu diyorum kilo/regli döngüsü çok önemli birbirini tetikliyo
Resimden anlaşılan sen tam bi fıstık olmuşsun reglide teşekkür oluyo
Teşekkür ederim, evet en büyük artısı bu oldu. Eskiden düzensiz ve çok az olurdu şimdi hem süresi normal hemde düzenli.

Benimde biraz vermem gereken kilo var ne kadar dikkat etsem veremiyorum,inş veririz zamanla ..kiloma laf söyleyen herkesi yiyesim geliyor :))

Cnm benimde kilom var ben sorun ettiğim için diyetisyene başladım 1.73 boyum 95.5 kiloydum diyetisyen sayesinde hasimato tiroitim olduğunu öğrendim bunu kısası vicut yağ ödem tutuyo depresyona giriyon diyetisyenle bitarafina da yırtan kilo veremiyorsun ilacını düzenli içip diyetini yaptinmi verirsin başta iyiydim 10 kg gitti saldım ilacı bıraktım 85 te takıldım sen endokrinoloji bölümüne git bi sağlıklı kg vermek için öncesinde öğren vücudunun neyi var sebep ne

Sizinkini diyetisyenmi söyledi

Canım ilk evlendiğinde zayıfken göremediğin, eşinin yaşatamadığı kadınlık hislerini 4 yıllık evlilikten sonra zayıflayınca yaşamayı düşünüyorsan yanılırsın , bence asıl eşin sana hiç YEtemeyecek , ne olursan ol ...

Eşinizin tavrı çok çok kötü, kendiniz için zayıflayın ve intikam alın
Malesef ki spor ve sağlıklı beslenme olmadan zayıflayamazsınız, nefsinize hakim olun sizde, bu kadar kilolarınızı dert ediyorsanız yapmanız gereken belli.
Bi ara 10 kilo aldım çok kızdım kendime 11 kilo verdim.
Eşimin 20 kilo fazlası var bazen rahat olmasına kızıyorum, uygun bir dille anlatmaya çalışıyorum ama işine gelmiyor ben de rahatsızım derdim görüntü değil sağlığı için endişeliyim.
Bir de bu açıdan bakın, azimli olun ilk 1 ay zordur ama sonuç için değer.

Bence de kendinizi daha fazla ezdirmeyin ve asla bu olumsuz duygularla rejim yapmaya başlamayın.
Bu duygularla öfkeyle başlarsanız devam ettirmeniz zor olur çünkü duygusal açlığınız yüzünden yemeğe
düşkünlüğünüz devam edecek ve kilo vermekte zorlanacaksınız. Kilo vermek için de insanın kafası
rahat ve psikolojisi iyi olmalı. Evet kilo estetik ve hoş bir görüntü değil bu herkesin malumu ama bir erkek
bir kadını seviyorsa eğer kilolu diye sevişmekten vazgeçmez.
Bir örnek vereyim benim bir kuzenimin eşi de kilolu o da kilo sevmez üstelik ama kızla
ilk tanıştığı andan itibaren onun kilosunu görmüyor bile nerdeyse.. hatta kuzenimin annesi bile
böyle kıza çirkin değil ama böyle şişman olduğunu ima eden bir lakap takmıştı da kuzenim
öylemi ki diye sormuştu.. Yani çok sevdiği için o ona çok güzel geliyordu.. Evleneli
kaç sene oldu hala kilolu karısı ve hala da iyiler yani..

Ne kadar kırıcı ne kadar aşağılayıcı bişey sen bir zayıflada bakalım demek..
Siz diyet yapıp birkaç ayda ideal kilonuza ulaşsanız ve eşiniz o zaman size yaklaşmaya kalksa
bu söylediği laflar o yakınlaştığınız anlarda aklınıza gelir. Bu sefer siz soğursunuz kendisinden.
Sizi cezalandırır gibi 'sen şişmansın sevişmek neyine' diyor adam resmen.
Bence iyice bir silkeleyin eşinizi.. Sizin gidebileceğinizi, kaybedeceğini hissetsin.
Bu tavırların devam ederse boşanırım filan deyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…