"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Dikkat et bak canım salı günleri topigin kk üye olmayan ziyaretci sayısı ne kadar cok oluyor.Bizim paylasımda bulunan üyelerimiz salı günü ve diger günler arada geliyorlar....!!!!

Evet farkındayım bir sürü ziyaretcimiz oluyo salı günleri normalde de çok gelen okuyan var ama salı günleri baya yoğun oluyo.biz diğer topikten dd bu yüzden ayrılmıştık konu sahibi bile katılmıyo diye.bir hafta düzenli girenler kilo bildirimi yapacaklar artık

Evet farkındayım bir sürü ziyaretcimiz oluyo salı günleri normalde de çok gelen okuyan var ama salı günleri baya yoğun oluyo.biz diğer topikten dd bu yüzden ayrılmıştık konu sahibi bile katılmıyo diye.bir hafta düzenli girenler kilo bildirimi yapacaklar artık

Evet artık hergün düzenli katılım istiyorum artık.İşimiz olabilir farklı sebepler olabilir durum bildirimi yapmayanlar artık katılım saglayamıyor.Farklı topikler var forumda oralara gecebilir topigi begenmeyen ve hassasiyet göstermeyenler.Kendinizi kandırmayın.:47:Herkese bol eksili günler.....

Secil canım ben cıkıyorum.Sofra kuracagım.Kendine iyi bak.Öpüyorum....

utancımdan ölüyorum..:(((
herkes kilo vermış ben rezil durumdayım..
geçen hafta 84 şimdi 86..
nasıl vericem ben bu beyaz ekmeğe nasıl hayır dicemmm..
inanın utancımdan girmedim bile..

hayırlı akşamlar kızalar...

menüm

sabah
2 dilim t. buğday
beyaz peynir
zeytin
helva
patates kızartması (bir buçuk aydır yememiştim az bişey kendime izin verdim.. nefsimi körükledim)
meneme

ara
formçayın içinde 3 kayısı

akşam
koca bir tabak tavuk çorbası

ara akşamı erken yemiiştim
1 kase yoğurt yarım elma

3 litre su 1 yeşilçay

Geçmiş olsun canım. moral bozmak yok 200 gr da olsa gitmiş tebrikler...:46:

tebrik ederim yarım kilo bence çok iyi :46:

canım bence şişlik olabilir. Gün günü tutmaz nihayetinde ben kg olduğunu düşünmüyorum bence sudur. diyete aynen devam o düzelecektir bence bir dahaki haftaya...birde sürekli aklına takıyorsan 6 lı rakamları göremiyom diye oda etkilemiş olabilir. Beyin böyle oyunlar oynarmış tek şişman beynimiz diye bir kitap okumuştum orda yazıyordu.:ssz:

süper :38: tebrik ederim

aynen devam tatlım bazen veremicez elbet önemli olan arkaya bakmadan devam etmek

süpersin valla 1.adayısın sanıırm :46: maaşallah

:5:sağ ol canım.. Amin. onlar hasta olacağına ben olsam keşke o kadar içim acıyorki onlar acı çektikçe :( yorgunluk perişanlık gözümde değil hiç yeterki iyi olsunlar diye gözlerinin içine bakıyorum.

hafta sonu saçmalamama rağmen gitti kilololar ancak hiç uyumadım desem yeridir. Belkide o kadar harekete yaktım yediklerimi :56:darısı haftaya işallah :52:

canım benim öyle deme sen hasta olursan o çocuklar napar sen onların eli ayağısın çocuk bunlar hasta olacaklar tabikide bıraz durumları hassas ama allahın sayesinde iyi olacaklar inşallah evlatlarına allahın ya şafi ismiyle dua et canım benim

İlknur evet cok agır hicbirsey yemiyorsun sadece o limonata.Ben yapamam.Beslenmeme devam edip ek bişeyler yapmak gerekli.Saglıklı olarak yapılacak birsey Örnegin yesil cay içmek gibi ek

canım yemeklerden yarım saat önce yoğurdun içine zencefil zerdeçal ve tarçın koy bir hafta yap metobolizmayı hızlandırıyor denedim..

canım sadece bayaz ekmek böyle yapmaz yapar ama ölçüyü kaçırırsan yapar.. yoksa sen çokmu ekmek yiyorsun ekmeği iki dilim sabahları ye bakalım bir süre menülerinde yok toplu halde akşamları paylaş canım menünü böyle olmazki..:47:

iyi akşamlar kizlar annemlerdeyim telefondan girdimde ne zor oluyomuş telefondan surat falan koyamiyorum görünmüyo kimnin açik oldugunu göremiyorum bi ayari varmiki acaba

ara ögünüm

bir haslanmis yumurta

aksam

1 kase sehriye corbasi 1 dilim ekmek

bugün spor yapamiyacam kizlar ya sanirim burda kalcaz kombi bozuk ev buz gibi iki üç güne ancak yapilacakmis tuh ya hava güzel olursa yürüyüşe çikarim bende inşallah

canim bana kizma nolur belki bende senin gibi olabilirim ama artik sana diyecek bisey bulamiyorum çok sey söyledik cok önerilerde bulunduk kizlarla herkes bi akil verdi ama..........

iyi akşamlar kizlar annemlerdeyim telefondan girdimde ne zor oluyomuş telefondan surat falan koyamiyorum görünmüyo kimnin açik oldugunu göremiyorum bi ayari varmiki acaba

ara ögünüm

bir haslanmis yumurta

aksam

bugün spor yapamiyacam kizlar ya sanirim burda kalcaz kombi bozuk ev buz gibi iki üç güne ancak yapilacakmis tuh ya hava güzel olursa yürüyüşe çikarim bende inşallah

Ayarı var canım bende surat falan koyamiyodum sonra sayfada biseye tıkladım duzeldi orjinal versiyon falan olabilir hatırlamıyorum sen dee bi kurcala canım bulursun belki.
Geçmiş olsun canım umarım en kisa zamanda düzelir kombiniz

ara ögünüm

bir haslanmis yumurta

aksam

kadılr kulübü mobile yazsan belki olur birde ordan dene..

Ayarı var canım bende surat falan koyamiyodum sonra sayfada biseye tıkladım duzeldi orjinal versiyon falan olabilir hatırlamıyorum sen dee bi kurcala canım bulursun belki.
Geçmiş olsun canım umarım en kisa zamanda düzelir kombiniz

teşekkür ederim kizlar düzeldi en altta full site yaziyodu ona tikladim düzeldi

Topige devam edebilmek için hergün en az 1 kere topige yazma sartı konulmuştur....Arada bir ugrayan ve cesitli nedenlerle topige arada gelen arkadaslara duyurulur.Calışmak,iş güc,cocuk sahibi olmak.....gibi kendinize bahaneler üretmeyin arkadaslar.Bende calıştım,bir calışan arkadas örnek aramıza yeni katılan arkadasımız ayse gayet güzel katılım saglamakta.Secil,gülcan,ddem,ilknur cocukları var ama giriyorlar.İşi ciddiye alıp hassasiyet ve zaman ayıran kişilerle devam ediyoruz.Diger üyelerden ricam arada gelenleri motive etmekten vazgecin.Herkes buraya emek verip zaman ayırıyor......
EN ÖNEMLİSİ KENDİNİ ÖNEMSEYİP ZAMAN VE FIRSAT YARATIYOR.....
Hepinize bol sanslar.İşi olan arkadaslar durum bildirmesi yapmadan giderse topik ve liste dısı oluyor.Bilgilerinize fıstıklar!!!!

Canım evet düzenli olarak katılip bildirim yapmazsak hiç bi anlamı yok gerçekten ben sizlerle paylaşım yapacağım için daha dikkat ediyorum mesala yedikleime umarım hep birlikte badaricaz bu isi

Kızlar akşam yemegim 3 ızgara köfte çok az tavuk sote kizimdan kalan bol salata isyerindede ara ogün 2 avuç yer fıstığı yedim o çok oldu farkındayım ama tutamadım kendimi. Kızım uyudu bugun spor yapmadım yapmiyacam şimdi kurt seyit zamanı:))))))

Evet içime öküz kaçtı bugün yediklerimi yazıyorum kızlar ne deseniz haklısınız. Kahvaltıyı yazmıştım sonrasinda 2 küçük muz 10 tane leblebi+leblebi şekeri. Öğle Yemeği yarım kase bulgur pilavı ve hir kase yoğurt bir paket mısır pirinç patlagi (120 kalori) 5tane fıstık bir şekersiz Türk Kahvesi aksam yemegi bir kase çorba yarım dilim ekmek bir kase yoğurt salata bir yuvarlak ekmegin içine kasar peynir(saat 7.30 da yedim)

Aksam yemegim;
3 yemek kasıgı tavuk cigeri,4 yemek kasıgı pilav.Mısırlı yeşil salata,ot katnatması.4 tk sütlac.Spordan sonra adacayı içerim yada türk kahvesi.Gün biter fıstıklar.

Son düzenleme:
canım yemeklerden yarım saat önce yoğurdun içine zencefil zerdeçal ve tarçın koy bir hafta yap metobolizmayı hızlandırıyor denedim..

Evde zerdacal yok tatlım alayım yapayım.Bana bir eksın lazım.:9:Kusuratsız 69 gördüm.mü gerisi gelir.Su dönemi asarsam oldu bu iş.

Evet içime öküz kaçtı bugün yediklerimi yazıyorum kızlar ne deseniz haklısınız. Kahvaltıyı yazmıştım sonrasinda 2 küçük muz 10 tane leblebi+leblebi şekeri. Öğle Yemeği yarım kase bulgur pilavı ve hir kase yoğurt bir paket mısır pirinç patlagi (120 kalori) 5tane fıstık bir şekersiz Türk Kahvesi aksam yemegi bir kase çorba yarım dilim ekmek bir kase yoğurt salata bir yuvarlak ekmegin içine kasar peynir(saat 7.30 da yedim)

Kız aksam aksam güldürdün beni içime öküz kactı :)))
leblebi sekeri,fıstık olmayaymış iyiymiş.Yarın 1 km fazladan yürürsün.

Back
X