Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Vajinal mantar sorunum var son cocuktan sonra inatci bi sekilde yapisti yakama kurtulamadim.
Bu kontrole gittigimde doktorum zolax yazdi ve agir bi ilacmis karaciger enzimlerime baktirmam gerekiyormus burda kullananlarin yorumlarina da baktimda 2 haftada 5 kilo aldirmis ya🤯🤯😱 napsam bilemedim gorumcemin dugunden sonrami baslasam acaba ilaca ya aranizda kullanan varmi

Ellerine emeğine sağlık boncukum :KK200:
Nasıl geçti doktor kontrolün önemli bişey mi var bugün hastane işim var deyince sordum
KBB ye gittim tekrar 1 ay sonra gel dedi diye, ultrason istedi tekrar boynum için kulak temizlemesi vesaire bugünlük bir şey yok şükür kaptanım, oğluşu götürdüm bir de kan tahlili yapılmamış hiç bu zamana kadar hep kan gazı bakılmış hemogram falan bakılmamış yaptırdık, onunkiler de gayet güzel çıktı kendim baktım sonuçlara da, doktor belki demir verebilir sınırın bir tık üstünde Başka bir şey yok 😇 iyiyiz hamd olsun kaptanım❤️
Kaptanım kilomu yanlış yazmışım 71.45 olacaktı
Sen mi yanlış yazmışsın ben mi 🥴
Sonuçları merakla bekliyorum canım.
9 eylülde çekilecek kaptanım, doktorum da ay sonuna kadar yokmuş zaten ben de o sırada gitmem gereken diğer yerlere giderim artık 🥴 check UP misali oluyor benimki 😂 nerem ağrıyor bir sorun varsa gideceğim, izmirde gidemiyorum tek başına çocukla

Back