"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

Iyi akşamlar kızlar yada iyi geceler mi diyim :3: arkadaşım bizdeydi yemeğe geldi.fazla abartmamaya çalıştım yediklerim bir kase Şehriye çorbası bir kase kuru fasulye bir kaseden biraz fazla bulgur pilavı ve ben r kase yoğurt sonrada Türk kahvesi içtik yanında 4-5 küçük kare bitter yedim daha çok yiyesim vardı ama tuttum kendimi abartmis miyim bilmiyorum saat 19:00 gibi yemeği yedik çok geç olmadan.yarin daha az yemeyi ve daha çok yürüyüş yapmayı planlıyorum bugun sadece 3 km yürüdüm çünkü

akşam baya bi karbonhidrat almışsın canım kahvenin yanında çikolata olmasa iyiydi çikolata yiceksen akşamları değil daha erken yemelisin.. neyse arkadaşların varmış bugün dengelersin dediğin gibi

Gunaydin fistiklar yeni gozumu actim benim cincimenin besigi salliyom uyumazsa kalkariz, bugun burada pazar var oraya gidecem yagmur yagmazsa tabi

Canim cikolata bende yemeye baslayinca zor. Tutuyorum kendimi o yuzden hic almiyorum yuruyusu disardami yapiyosun,bana leslie daha iyi geliyo

günaydın canım bende pazara gitmek istiyorum taze taze yeşillikler alıp salata yemek istiyorum:50: ama yarın cuma pazarı var gitsemmiki yoksa çok beklemek zorunda kalcam eşim alıyor onun bi yeri var ama gece çalışıyorya ondan olmuyor bu hafta akşam bol salataya peynir le birlikte güzel bir öğün olurdu aslında canım çekti:27::27:

bende bu akşam leslie yapıcam benim fıstıkla şu aralar çıkmıcam dışarı belki sadece haftasonları çıkarım çok üşüyorum..

günaydın kızlar bugün çok uykum var nedense aslında erkende yattım gözlerim kapanıyor ama uyumak istemiyorum yoksa kalkınca sersem gibi oluyor kafam bütün gün..:53:

günaydın arkadaşlar..
sabah kalkınca koca bardak su içtim..
1 küçük poğaça,az kepek ekmeğiyle yapılmış sandwiç..bir bardak çay..
karbonhidtarı biraz abartmış gibiyim ama gün içinde dengelicem:)))

kızlar nerdesiniz yaaaa herkes uyuyormu ha laaaaaaaaaaaaa...:52::52:

sende bayağı erkencisin ilknur..
çalışıyomusun..ben hergün 6 da kalkarım..hafta içi iş var ama hafta sonu da öyleyim..aslında kendimi biraz zorlasam sabah kalkınca spor yapabilirim..önceden öyleydim çünkü..

sende bayağı erkencisin ilknur..
çalışıyomusun..ben hergün 6 da kalkarım..hafta içi iş var ama hafta sonu da öyleyim..aslında kendimi biraz zorlasam sabah kalkınca spor yapabilirim..önceden öyleydim çünkü..

benim kız anasınıfına gidiyr sabahcı olduğu için erken uyanıyorum alıştım hergün aynı saatte uyanıyorum 6.30 da uyanıyoru..

evet sabah spor yapmak güzel güne daha zinde başlıyorsun..:8:

Canim menu guzel ama tek ara ogunde 2meyve vede sut fazla

Canim ara ogunde 3u fazla olur

TEŞEKKÜR EDERİM. BEN DİYETİSYENİN VERDİĞİ LİSTEYE HARFİYEN UYUYORUM 2 MEYVE +SÜTÜ O YAZDI SANIRIM DİYABET ADAYI OLDUĞUMDAN MEYVE ŞEKERİ YÜKSELTMESİN DİYE YANINDA SÜT VE YOĞURT YEMELİYİM VE AÇ KALMAMALIYIM

SELAMLAR HERKESE
MOTİVASYON TAM. BU KİLOLAR GİDECEK TELKİNİ İLE GÜNE DEVAM

KALKINCA ILIK SUYUMU İÇTİM VE BU GÜN YAĞMUR YÜRÜYÜŞÜMÜ ENGELLEDİĞİ İÇİN BENDE MÜZİK EŞLİĞİNDE EVDE 25 DK PLATES EGZERSİZİ YAPTIM ( YARI DANS YARI EGZERSİZ ÇOK SEVERİM :emir_bebek:)
KAHVALTIDA: YUMURTA, 1/4 AVAKADO+ 3 ZEYTİN+1 PARÇA PEYNİR+2 ESMER EKMEK+2 TATLI KAŞIĞI KAYMAKLI BAL YEDİM HARİKA Bİ KAHVALTI İDİ
KAHVALTIDAN 1 SAAT SONRA YEŞİL ÇAY VE SUYUMU İÇTİM

ŞU ANDA ARA ÖĞÜNÜMDE: ELMA+3 KAŞIK YOĞURT VAR :56:

""

günaydın arkadaşlar..
Sabah kalkınca koca bardak su içtim..
Karbonhidtarı biraz abartmış gibiyim ama gün içinde dengelicem:)))

selam hayalimsi aranıza bende yeni katıldım.
Karbonhidrat hakkaten fazla olmuş daha zengin ve özenli bir menü ile beslensen daha mı iyi olur acaba. Emin olun zengin menü karbonhidrattan daha doyurucu ve tok tutuyor. Gün içinde dengelemeniz olası bi ihtimalmi bilemedim. Sizi motive etmek açısından
eleştirmeden sadece destek açısından yazdım bunları sevgiyle kalın bol eksili günler dilerim

günaydın kızlar nasılsınız bugün sabah konulari okudumda yazamadim çekmedi telefon

kahvaltım

2 dilim ekmek sucuklu menemen 2 tane zeytin biraz krem peynir şekersiz çay

bugün bide annemle misafirliğe gidicez yürüyüşde yapamam napıcaksam yaa

günaydınnn herkese ;

herkes menüsünü yazmış ben eksik kalmayım :27:

dün akşamdan başlayım

akşam;

4-5 kaşık tarhana çorbası
haşlanmış yoğurtlu kuru patlıcan yedim yanına 2 dl çavdar minnak dilim ekmek yedim.
1 adet kremalı bisküvi yedim ve akşamı kapadım

bu sabah ise;

yarım simit arasına labne peyniri ve salça
şekersiz çay

ara: 3 adet limonlu form bisküvi yedim:17:

öğlene tavuk suyuna prinçli yoğurtlu çorbam var
birde kuru patlıcanım haşlama olarak
1 dl ekmeğim bunların dışına çıkmam herhalde:56:

Merhaba kızlar.Dün aksam 10 hamsi,bol salata,roka yedim.Yemekten sonrada 1 saat yürüdük.
Gelelim bugune ac karnına 1 kuru incir,2 bardak su.
1 saat tempolu yürüyüş,15 dk aletlerde calıştım.
Kahvaltı 5-6 dilim sucuk,2 dilim ekmek,yarım yumurta,4 zeytin,tere,1 bardak adacayı.
Ara 1 türk kahvesi.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar.Dün aksam 10 hamsi,bol salata,roka yedim.Yemekten sonrada 1 saat yürüdük.
Gelelim bugune ac karnına 1 kuru incir,2 bardak su.
1 saat tempolu yürüyüş,15 dk aletlerde calıştım.
Kahvaltı 5-6 dilim sucuk,2 dilim ekmek,yarım yumurta,4 zeytin,tere,1 bardak adacayı.
Ara 1 türk kahvesi.

menülerin çok güzel canım bu hafta sen iyi kilo vereceksin bence :38:
kahvaltıda tere dikkatimi çekti ben bayılırım tereye özellikle kahvaltıda :56:

Günaydın kızlar sabah 5km yürüdük eşimle sonra gelip güzel bir kahvaltı yaptık. Kahvaltim 2 dilim ekmek bir yumurtadan omlet domates salatalık 7zeytin k.k. kadar peynir ve çay

günaydın arkadaşlar..
sabah kalkınca koca bardak su içtim..
karbonhidtarı biraz abartmış gibiyim ama gün içinde dengelicem:)))

Canım senin menülerini dikkat ediyorum da hep karbonhidrat besleniyorsun bu şekilde kilo veremezsin. sabah poğaça olayını kaldırmalısın bence.
ya yarım simit, ya 2 dl çavdar yada tam buğday ekmeği, yada bir küçük esmer ekmek tost yiyebilirsin.
tercih ettiğin ekmek grubuna ilaveten, peynir yumurta zeytin yeşillik domates ekleyebilirsin. mesela tostun yanına ya bir yumurta yada bir ayran ilave edersin. simitin yanına peynir yeşillik domates ilave edersin , ekmeğin yanına peynir zeytin yeşillik domates ilave ederek kahvaltını hem çeşitlendirir hem de tok kalarak kilo verirsin. poğaça yiyerek geri kalan öğünlerinde de kendini riske atıyorsun çünkü daha fazla acıkmana sebep olacağına eminim..

Günaydın kızlar sabah 5km yürüdük eşimle sonra gelip güzel bir kahvaltı yaptık. Kahvaltim 2 dilim ekmek bir yumurtadan omlet domates salatalık 7zeytin k.k. kadar peynir ve çay

süpersin valla 5 km yürüyüş çok iyi olmuş kahvaltıda çok güzel sadece alkışlamak kalıyor bize:46:

akşam baya bi karbonhidrat almışsın canım kahvenin yanında çikolata olmasa iyiydi çikolata yiceksen akşamları değil daha erken yemelisin.. neyse arkadaşların varmış bugün dengelersin dediğin gibi

Evet canım arkadaş var diye yedim pudingte yapmıştım ama onu yemedim cikolatayida az tüketmeye calistim.cikolata aslında benim kurtaricim oluyo kahvenin yaninda 2 küçük kareylesinirlandirabilsem canım baska bisey yemek istemiyo aksamlari ama azaltmam lazım tavsiyen icin tesekkur ederim:38:

Eşimin motivasyonu iyidir biliyo kilo vermek istediğimi cabaladigimi bundan sonra yürüyüşlerimi arttiricam canim başka türlü olmicak.bu sqbqh tartıldım 76.2 kahvaltidan bikaç saat sonra tartıldım yine 76.2 noluyo ya resmen yapistim ucundan gorsem bi 75leri yok yine yok.ama olucak basaticaz bak o kadar kilo verdin sen takilman çok normal bi de yaşadıkların üstüne tuz biber. Pes etmek yok şu bu hafta basaralim güzel kararlar aldık devamını getirelim.gorumcelere inat :34: senin gorumcen nasıl kilosu normal mi benimki tombis bana gecenlerde iyi kilo vermissin dedi.sever beni aslında biliyorum ama yapicagini da yapar.esimle balayına cıkıcagımız zaman bizle gelmek istemişti:9: bende benim için farketmez dedim.esimle başbaşa kalınca da verdim veristirdim esimde istemiyodu zaten.hic tatil yapamadığı icin bizimle gelicekmis kızıyla beraber:9: ya canım kafaya taksan o kadar çok sey cikiyoki ama insan kendine yapıyo en iyisi takmamak

Evet canım o kadar verdim.Şimdi direniyor vücudum.Tekrar diyetisyene gidip yardım.mı alsam diye düşünüyorum....2 hafta daha dener olmazsa giderim.DEdigin gibi cok sorunlar gecirdim.Stres oluncada yiyorum.Birde bu ara hamur işi cok yedim onu yemeden bir hafta gecirecegim.Planlarım bunlar....Sende yürüyüşleri arttır bakalım sonuc ne olcak?
Benim görümce 1.50 boyunda 80 kg,cok kg.Benim zayıflamış halimi görmedi daha.Telefonda cok zayıflamışsın aldım haberini seni cok merak ediyorum dedi.....:38:İcten içe seninkide benimkide fesatlanıyor.

Back
X