- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
- 448
günaydın kızlar kahvaltımı yaptım birazdan pilates saatim onu bekliyorum bugün çoook işim var malum geçen hafta bacaklarımın acısından eve pek bakamadım bugün inşallah ama önce spor
günaydın canım nasıl bıraz olsun ağrıların geçtimi..
günaydın canım çok sağol geçti geçti 4 günden sonra 1 gün yapmadımya şimdi gene ağrır ama ilk günki gibi değil tabiki
sen nasılsın canım
hareketler çok zor gerçekten internetten bi araştır bak ebru şallı ile 21 günsde yağlarınızdan kurtulun diye
ilk başlarda çok zor ama alışınca vız geliyo alışmakda zor oluyo biraz
valla cok taktim kafama dun..ama yemis bulundum:)
ben nesfitin meyvelisini yiyorum canim..
Ohh ne guzel canim sefan olsun..dun oyuna gidecektin sanirim nasildi..
Afiyet olsun canim cok guzel..
Ohh afiyet bal seker olsun canim..aksam yediklerin yarin da tutar seni:)
hafta sonu keyfi bir baska..
Ana kralice
günaydın arkadaşlar..hafta sonu giremedim..misafirlerim vardı..hemde yatılı..ne spor yapabildim ne de dikkat edebildim..sürekli dışarıda kahvaltı,piknik..ister istemez kaçırdım..acill detoksa ihtiyacım var..detoks günümüz ne zaman..
günaydın canım yapıcam bugün herhalde canım 3-4 gündür canım çok istedi akşamdabişey yemem hem allahdan bişey olmazsa bu akşam yürüyüşe gidicem bakalım.. sende çokiyi yürümüşsün senin şişkinlik noldu regel olabildinmi..Günaydın kızlar ben iyiyim sizler nasılsınız? Oh tarifler bile verilmiş. Ben kısırı yogurarak yapıyorum çiğ köfte gjbi didemcim.oyle de guzel oluyor.senin diyetisyen haklı canım bundan sonra bende bende öyle yapayım. Ilknur kısırı da Bulgurlu şeyleride çok severim ben sende yap ye canım afiyet olsun.
Didem kolay gelsin canım ev işi hiç bitmiyo bi de bendeki çamaşırları görsen sepetten taştı bugun yıka ütüle iş var yani bana.bide evi toparlamam lazim malum hafta sonu dağılıyo iyice.
Yürüyüş yaptım geldim kızlar5.50 km yürüdüm
canım bugünden başlayabilirsin detoksa istersen iki gün yaparsın sıvı detoksu yap istersen az kalorili bir çorbada olabilir..günaydın arkadaşlar..hafta sonu giremedim..misafirlerim vardı..hemde yatılı..ne spor yapabildim ne de dikkat edebildim..sürekli dışarıda kahvaltı,piknik..ister istemez kaçırdım..acill detoksa ihtiyacım var..detoks günümüz ne zaman..
oyun güzeldi. Keyifliydi. çıkışta da mado da dondurma yedik kocamandı yuttum kalorileri :) ama arkasından yürüdük akşam akşam 1 saatten fazla. Onun dışında dün biraz abarttım yemeyi. Akşam eve gelince tam 40dk lesli kardiyo+pilates esneme yaptım bi terledim ki sormayın.bu gün keyfim yerinde sabah spor yapamadım ama ofistede yaparım ikindine doğru az spor.
Gunaydin kizlar r dun genelin menusu guzel olmus NESLIHAN dondurma yemis ama okadarda yurumus
ILKNUR canim BENIM istah yok oldu aksamlari daha acikiyorum dun aksam cok yedim
ANETAM iyiyim canim keyfim yerinde AMA. kacamak yapinca canim sikildi
DIDEM ne guzELmis topun kolay gelsin
KIZLAR yarin asil kacamak gunum benim ,kizimin dogum gunu malum pastalar falan ins tutarim biraz kendimi,bu hafta ben veremiycem galiba ins almamda ,yarindan itibaren 5.6 gun annemlerde kalacaz esim is nedeniyle olmuycak tartida yok cokda giremem bilginize
evet farkındayım canım.. minik kızının doğum günü kutlu olsun allah sağlıklı uzun ömürler versin sizlere bağışlasın minnakı.. doğum günü olduğu için kaçamaklı olacak olsun ertesi güne dengelemeye çalışırsın bu doğumgünü sonuçta yapacak bişey yok..
Kızlar starda Ayça Kaya tarif veriyo izleyebilirseiz izleyin.
Ilknur canım regl olamadım daha dün 73leri görmüştüm ucundan ama bugün yine 74 ler anlamadım canım dün öyle kaçamak falanda yapmadım ama
Gulcancım kızının doğum günü kutlu olsun nice güzel ve sağlıklı yillar yaşasın inşallah fazla kaçırmamaya çalış canım
Neslihan izleyebilirsen programı izle Derya sende izle canım çorba tarifi veriyo
SECILIM cok sagol,ben ciktim k4zlar ISIM cok hazirlik yapicam iyi gunler imiz olsun
canım senin baya bi gecikti acaba hamile olabilirmisin.. açtım şimdi izliyorum
Gunaydin kizlar r dun genelin menusu guzel olmus NESLIHAN dondurma yemis ama okadarda yurumus
ILKNUR canim BENIM istah yok oldu aksamlari daha acikiyorum dun aksam cok yedim
ANETAM iyiyim canim keyfim yerinde AMA. kacamak yapinca canim sikildi
DIDEM ne guzELmis topun kolay gelsin
KIZLAR yarin asil kacamak gunum benim ,kizimin dogum gunu malum pastalar falan ins tutarim biraz kendimi,bu hafta ben veremiycem galiba ins almamda ,yarindan itibaren 5.6 gun annemlerde kalacaz esim is nedeniyle olmuycak tartida yok cokda giremem bilginize
Kızlar starda Ayça Kaya tarif veriyo izleyebilirseiz izleyin.
Ilknur canım regl olamadım daha dün 73leri görmüştüm ucundan ama bugün yine 74 ler anlamadım canım dün öyle kaçamak falanda yapmadım ama
Gulcancım kızının doğum günü kutlu olsun nice güzel ve sağlıklı yillar yaşasın inşallah fazla kaçırmamaya çalış canım
Neslihan izleyebilirsen programı izle Derya sende izle canım çorba tarifi veriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?