Evet kizlar bugün yediklerim.kahvalti öncesi bir bardak oda sicakliginda su. Bir kase misir gevreği dunden kalan kizarmis patates 15 tane falan ve bir küçük dilim kek bir yeşil cay bir Türk kahvesi.iki dilim portakal aklima gelenler bunlar.bi de bir lokmacik tost.arkadasim bizdeydi az önce gitti.yuruyus yapamadim kızlar
Ha bu arada beni çok sıkan bi kotum vardı simdi üstüme bol oluyosüper bi duygu.
Cok degil canim yediklerin ,benimde pantolonlari deneyesim var ama daha vermem lazim,.benim yediklerim
Sabah 2dilim ekmek,1yumurta,1kk peynir,2catal patates bugulama,1zeytin2badem ve rezene
Az oncede, 3dolma,8yk nohutlu et,yarim kase yogurt ,
Aradada 1bardak sut,1incir,bi parca elma 1.5lt su daha yurumedim
Az oncede bi kase kisir yedim.daha bisey yemem umarım. Haftaya 74 ü gormek istiyorum artik.aslinda o pantalonum dar geliyodu bariz sikiyodu yani ama bugün elime geldi bi giyiyim dedim.bol geliyo o kadar şaşırdım ki anlatamam. Kilo da değişim olmasada vücut sikilasiyo.bugun vücut olculerimi aldım her Salı bundna sonra olcumde yapicam kend i me.en azindan sikilasma varsa goriyim diye.senin yediklerinde kararinda çok yememissin canım bi de erken yemissin yemeğini iyi olmuş[/QU
ilginç canım spordan degilmi sıkılasman ne güzel derli toplu yapıyo vücudu keşke hergün yapabilsek, kısısrınıda yemişsin afiyet olsun benimde çiğköfte yiyesim var , ben genelde 7 den önce yemeye calısıyorum canım geceye kadar eriyor gidiyor hafifliyorum valla,canım ayran detoksu yapalı 15 gün oldu cumartesi bidaha yapsam diyorum benim kiloda az sayılmaz degilmi 15 günden bir yapsam ne dersin ?
Spordan canım kesinlikle yasaktır etkili spor ama dediğin gibi hergün yapabilsek keşke benim bugün kaldı yarin yaparım diye düşünüyorum hafta sonu eşim evde olunca yapamıyorum annemle babam geldi az önce kurabiye falan getirmiş annem yemede durAz oncede bi kase kisir yedim.daha bisey yemem umarım. Haftaya 74 ü gormek istiyorum artik.aslinda o pantalonum dar geliyodu bariz sikiyodu yani ama bugün elime geldi bi giyiyim dedim.bol geliyo o kadar şaşırdım ki anlatamam. Kilo da değişim olmasada vücut sikilasiyo.bugun vücut olculerimi aldım her Salı bundna sonra olcumde yapicam kend i me.en azindan sikilasma varsa goriyim diye.senin yediklerinde kararinda çok yememissin canım bi de erken yemissin yemeğini iyi olmuş[/QU
ilginç canım spordan degilmi sıkılasman ne güzel derli toplu yapıyo vücudu keşke hergün yapabilsek, kısısrınıda yemişsin afiyet olsun benimde çiğköfte yiyesim var , ben genelde 7 den önce yemeye calısıyorum canım geceye kadar eriyor gidiyor hafifliyorum valla,canım ayran detoksu yapalı 15 gün oldu cumartesi bidaha yapsam diyorum benim kiloda az sayılmaz degilmi 15 günden bir yapsam ne dersin ?ayran detoksu yapabilirsin bence bende yapmak istiyorum ama pazartesi yapabilirim
kızlar yazılarınızı çok beğendim çok içten ve çok güzel olmuş
Evet kizlar nasıl geçti gününüz
Evet düzenli katılım şart .baya yorulmussun bugün seni gorunce tekrar işe baslayasim geliyo aklima dusurdun haberin olsun. Topigi boş birakmayalim fırsat buldukça girelimBen geldim kızlarr...Nasılsınız?Ben bugun cok yoruldummm.İş,alışveriş,yemek,yarına yemek yeni oturdum.
Sabah 1 dilim kek,1 fincan adacayı,öglen hazır bardak corba yaptım kendime,aksam 1 balık salata 3 dilim ekmek.1 türk kahvesi...
Kızlar tekrar söylüyorum eski topikte olan gibi olmasın.Düzenli bizim gibi katılanları alalım.Herkesin işi var ama biz kararlı oldugumuzu katılımla gösteriyoruz...
Gülcan su dalgası sarısın bomba olmana az kaldı :)
Evet düzenli katılım şart .baya yorulmussun bugün seni gorunce tekrar işe baslayasim geliyo aklima dusurdun haberin olsun. Topigi boş birakmayalim fırsat buldukça girelim
Kizlar diyetisyenleriniz devletmi ozelmiydi boraz bilgi verirmisiniz
Benim devletteydi canım.Saglık sebebiyle baska bir bransa gitmiştim.Kilo vermem gerekliydi.Drum önermişti.
Çok tatlı ve beni dinleyen bir diyetisyene denk gelmiştim.Diyetisyenle 78-77 kg düştüm.Sonra her ay aynı şeyler tekrarlanınca gitmedim.Mantıgınıda ögrendim zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?