"Kilolarımız bize,dert degil"VERDİK...VErmeye DeVAM ediyoruz...

aynen bende öyle yapıyorum ama dün akşam dan yemek yoktu bugün bir dilim ekmeğin üzerine beyaz peynir sürdüm birtanede kıraz domates böyle geçti zaten 6da akşam yemeği

Peynirde kurtarici besin ogle yemegnde ozellikle

bende öğle yemeğinde
8 yk kuru fasülye 2 dilim ekmek 2 yk yoğurt yedim
ara
1 kıru pasta 1 tane portakal
akşam yemeğimide yeni yedim
1 dilim ekmek 1 tabak salata 5 yk patlıcan yemeği
1 saat sonrada sporumu yaparım:8:

Guzel menun canim ben sporu gunduz yapmaya calisiyorum aksam bi tembellik geliyor agjrlik basiyor

saol canım doktorun verdiği listeden şaşmamaya çalışıyorum ..birde ayça kayanın videolarını izliyorum çok güzel bilgiler veriyo dikkat etmeye çalışıyorum

En iyisini yapiyorsun boyle devam edersin insallah

Aksam yemegim 1 kücük kase corba,1 tabak bakla yemegi,2 dilim ekmek,2-3 dal taze sarımsak ...yemek sonrası 2 adet baklava.
2.5 litre su.1-2 saat sonra 1 saat eliptik yaparım.

Hersey guzel baklava olmamis ama bu hafta baska serbetli yok sana canim

Peynirde kurtarici besin ogle yemegnde ozellikle

Guzel menun canim ben sporu gunduz yapmaya calisiyorum aksam bi tembellik geliyor agjrlik basiyor

En iyisini yapiyorsun boyle devam edersin insallah

Hersey guzel baklava olmamis ama bu hafta baska serbetli yok sana canim

İçim bayıldı zaten.Sürekli su içiyorum.Misafir getirdi yemezsen kırılırım,begenmedin ondan mı yemiyorsun dedi....Mecbur yedim.Serbetli tatlılar bayıyor beni. :(
Kızlar bu arada ben cok kasınıyorum,yine feci yırtıklar oluşuyor.Off su işe bir cözüm bulamadım.

İçim bayıldı zaten.Sürekli su içiyorum.Misafir getirdi yemezsen kırılırım,begenmedin ondan mı yemiyorsun dedi....Mecbur yedim.Serbetli tatlılar bayıyor beni. :(
Kızlar bu arada ben cok kasınıyorum,yine feci yırtıklar oluşuyor.Off su işe bir cözüm bulamadım.

bende yırtıklar oluşurken hiç farketmemiştim bile hissetmedim yani

gelelim bugün yediklerime ,bugün bi arkadaştaydım kaçamak yaptım ama akşam yemeğimde 2 kaşık yoğurt ve bi kase salata ile dengelemeye çalıştım

sabah: 1 kk peynir ,5 zeytin domates ,maydanoz, yarım elma 2 dilim kepek ekmeği 2 fincan yeşil çay

ara : 2 ceviz ,yarım ayva

öğle : bir tabak tavuk sote ,yağsız salata ,2 dilim ekmek

ara :yarım kase patates salatası ,yarım kase irmik helvası ,bol bol çay

akşam : 2 kaşık yoğurt ,1 kase salata ,1 finacan yeşilçay

bugün 1 lt su içtim 2 ye tamamlarım spor yapmadım ama birazdan lesliyle 3 mil yapcam
menün tam yerinde olmuş maşallah
bende öğle yemeğinde
8 yk kuru fasülye 2 dilim ekmek 2 yk yoğurt yedim
ara
1 kıru pasta 1 tane portakal
akşam yemeğimide yeni yedim
1 dilim ekmek 1 tabak salata 5 yk patlıcan yemeği
1 saat sonrada sporumu yaparım:8:
afiyet olsun canım çok güzel menün
Bugunku yediklerim
Sabah,1.5 dilm tb ekmegi,1dilm peynir,yarim saganda yumurta,domates,3zeytin,maydanoz
Ara . 1muz,bir avuc leblebi
OGLE.. 3kasik kuru fasulye,2dilm ekmek,2dilm peynir
ARA, 10uzum
AKSAM,kizarmis sazan ,salata,1cb fanta,balil biraz fazla yedim ekmek yemedim,,
Simdi sekerli 1 cay,acikirsam 1meyve
Su daha 1lt civari
canım günlük bir litre su az en azından 2,5 litreye tamamlasan iyi olur
Aksam yemegim 1 kücük kase corba,1 tabak bakla yemegi,2 dilim ekmek,2-3 dal taze sarımsak ...yemek sonrası 2 adet baklava.
2.5 litre su.1-2 saat sonra 1 saat eliptik yaparım.

zaten o yediğin baklavayıda eritmiş olursun..

gelelim benim menüme..

sabah
bir simit arasına kaşar peynir
1 salatalık
kibrit kutusu kadar helva

öğlen
bir dilim t.b. ekmeğine beyaz peynir sürdüm 1 de kıraz domates üzerine

akşam
köfte
2 kaşık pilav
2 kıraz domates kızarmış
1 sivri biber kızarmış
vede salata içinde bıraz patates vardı

2,5 litre su 2 yeşilçay 1 form çay

spor 1 saat yürüyüş:8:

canım kaşıntı için kakao yağını dene çok derin nemlendiriyor gebelikte üstüne tanımıyorum

beb yağı ble kullansan fayda ende johns.... varya iyi geliyor banyo yaptıkta sonra kurulanmadan bunu sür faydasını görürsün..

canım kaşıntı için kakao yağını dene çok derin nemlendiriyor gebelikte üstüne tanımıyorum

Bebe yagını kullandım ama fayda etmedi.
Destina kakoo kremi alsam olur mu?Kakoo yagı ayrı mı?

gelelim benim menüme..

sabah
bir simit arasına kaşar peynir
1 salatalık
kibrit kutusu kadar helva

öğlen
bir dilim t.b. ekmeğine beyaz peynir sürdüm 1 de kıraz domates üzerine

akşam
köfte
2 kaşık pilav
2 kıraz domates kızarmış
1 sivri biber kızarmış
vede salata içinde bıraz patates vardı

2,5 litre su 2 yeşilçay 1 form çay

spor 1 saat yürüyüş:8:
afiyet olsun canım menü güzel yine ara öğün yapmamışsın

afiyet olsun canım menü güzel yine ara öğün yapmamışsın

canım yazmıştım ama bugün kzımı okuldan aır almaz arkadaşlarla çocukları parka götürdük ondan geç kaldı öğlenim saat3 geliyordu öğleni yediğimde ondna yok.. yoksa normalde olurda şu aralar havalar güzel çocuklar için iyi oldu

Bebe yagını kullandım ama fayda etmedi.
Destina kakoo kremi alsam olur mu?Kakoo yagı ayrı mı?

ben kremini hiç kullanmadımne desem yalan olur .. yağı donmuş oluyo şişede donmuş mum gibi durıyo şişeyi sıcak suya koyunca hemen eriyo bolbol sürüyosun çok faydasını gördüm kızıma hamileyken hhiç çatlamadım

ben kremini hiç kullanmadımne desem yalan olur .. yağı donmuş oluyo şişede donmuş mum gibi durıyo şişeyi sıcak suya koyunca hemen eriyo bolbol sürüyosun çok faydasını gördüm kızıma hamileyken hhiç çatlamadım

Tesekkür ederim alıp deneyecegim.Peki bu yagı her defasında sıcak suya koyup şisedeki yagın erimesini bekliyoruz...İçerigi bozulmuyor mu?
30 dk sporumu yaptım.Bisikletime bişeyler oldu kızlar tuhaf sesler geldi 1 saate tamamlayamadım
:(

Tesekkür ederim alıp deneyecegim.Peki bu yagı her defasında sıcak suya koyup şisedeki yagın erimesini bekliyoruz...İçerigi bozulmuyor mu?
30 dk sporumu yaptım.Bisikletime bişeyler oldu kızlar tuhaf sesler geldi 1 saate tamamlayamadım
:(

benim bisiklette aynen canım 1 sene kullandıktan sonra değişik sesler çıkarmaya başladı önceden sessiz çalışıyodu şimdi:64:

benim bisiklette aynen canım 1 sene kullandıktan sonra değişik sesler çıkarmaya başladı önceden sessiz çalışıyodu şimdi:64:

Garantisi bitmedi henüz.Servisini cagırmayı düşünüyorum.Pedallar kırılcak gibi ....Sesler tuhaf.Sanki bişey sıkısıyor gibi.

Back
X