- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
Günaydın kızlar bu haftaya sağlam bir başlangıç yapmak istiyorum en az kaçamakla ve bol sporla bu hafta en azından artılarımı atmayı planlıyorum. Bi kaç gündür eşimin şekeri yüksekti yüksek olunca sinirli oluyo bende onun için hafta sonu giremedim bugün daha iyiydi.yediklerine dikkat etmiyo hiç. Bende beb es k gibi sürekli onun peşinden kosamiyorum.gecen gün oğlum için kurabiye yapmıştım.esim dün mutfağa girmiş 3 tane yemiş bide gelmiş bana söylüyo bi güzel kızdım yapsam olmuyo yapmasam olmuyo.bide bana sen fit fit geziyosun diyo bi kahve içip hemen doyuyosun diyo.nerem fit dedim bende.yeme sende niye yiyosun dedim.ona sinirlendim kalan 3 kurabiyeyi de ben yedim olan bana tabi.simdi sürekli takipteyim mutfağın kapısını kitlicem artık başka çıkar yol bırakmadı bana.neyse bugün topladı kendini yediklerine dikkat eder inşallah işe gitti şimdi gelince evde sıkı yönetim var artık. Bende Kağan ı okula bırakıp sonrada spor salonuna inicem biraz koşu bandı birazda bisiklet calisicam en az 1 saat diye düşünüyorum.sizde ne var ne yok kızlar nasılsınız hafta sonunuz nasıl geçti